Šta je novo?

Stremio

Ja sam uzeo VPN pre nedelju dana i skroz sam zaboravio na Stremio, sada gledam sta sam sve gledao preko RD i ispada da sam seriju od nekoliko epizoda gledao iz tri drzave. E, sad da li gledaju kroz prste na VPN ili cu dobiti ban nemam pojma, izmenjao sam gomilu drzava, sto dok sam podesavao, a sto sam isprobavao automatsko menjanje drzave.

Mozes i hiljadu drzava da promenis ali istovremeno ne bi smeo da gledas sa dve razlicite ip adrese do tada si miran ( u problemu si ako imas gostujuceg RD revnosnog filmofila i snajku koja zaboravlja da se kaci i gostuje na tvoj vpn a bas se potrefi da hoce u isto vreme da gledaju 🤣😂🤣😂🤣😂)

Ja sam uzeo VPN pre nedelju dana i skroz sam zaboravio na Stremio, sada gledam sta sam sve gledao preko RD i ispada da sam seriju od nekoliko epizoda gledao iz tri drzave. E, sad da li gledaju kroz prste na VPN ili cu dobiti ban nemam pojma, izmenjao sam gomilu drzava, sto dok sam podesavao, a sto sam isprobavao automatsko menjanje drzave.
Jedino ako gledas istovremeno sa vise IP-a. Ja sam dva puta dobio opomenu kada sam kada sam se diskonektovao sa VPN-a dok mi je stremio bio upaljen.

Toleriše izgleda kad se šara sa IP adresama, dokle god nije istovremeno. Napisao sam iskustvo sa mojom suspenzijom na prethodnoj strani.

Kako vam u poslednje vreme radi stremio za WebOS (LG) ? U startu je radio jako dobro, a sada je toliko spor i ne može da uopšte otvori neke menije.

Zasto na nekim starijim filmovima nema srpskog ili hr titla, instalirane su dve verzije open subtitlesa

Pa jesi li provjerio na opensubtitles.org da li uopšte postoji titl okačen?
Instaliraj oficijelni dodatak za Titlove, on uredno radi...

Kako vam u poslednje vreme radi stremio za WebOS (LG) ? U startu je radio jako dobro, a sada je toliko spor i ne može da uopšte otvori neke menije.
Uvek preporučujem najtoplije android box. Imaš temu pa se informiši šta bi moglo da ti legne.

Ja sam se te napasti rešio (webos). Stariji OLED. Jeste bilo sve topčina kada je bilo novo, ali odavno više nije. Sam TV je i dalje prva liga, ne bih menjao ceo uređaj samo zbog softvera.

Uvek preporučujem najtoplije android box. Imaš temu pa se informiši šta bi moglo da ti legne.

Ja sam se te napasti rešio (webos). Stariji OLED. Jeste bilo sve topčina kada je bilo novo, ali odavno više nije. Sam TV je i dalje prva liga, ne bih menjao ceo uređaj samo zbog softvera.
Kako su odradili zadnji update i uvalili reklame tako su ubili sistem sporo se dize i radi

Nazad
Vrh Dno