Šta je novo?

Stremio

Zavisi i od uredjaja. Meni preko TCL tv-a sve veće od par GB puca, dok mnogo veći torenti preko mi boxa ili stika rade odlično. Sa rd nema tih problema ni na tv-u, mogu da pustim i par desetina GB velike fajlove

I sto je najbitnije barem meni ,premotavanje je trenutno.

RD ima smisla ako se gleda 4k sadržaj, za 1080p je regularan sasvim dovoljan. Meni RD radi bez ikakvog problema bez VPN-a i na RD strani se vidi da je streamovano a tamo ima opcija za DL, dakle ne svlači se po defaultu. Barem je tako kod mene.
Ne svlaci on ali zavisi da li je odmah na rd ili treba da svuče prvo na rd. Možeš to da vidis na debrid media manageru.

Instant RD, kreće odmah ili dl with rd tu treba da svuče ali i to ide jako brzo. Ovo koristim za ne indexovane stvari i za torrente i linkove koje sam ubacim u rd.

Prilozi

• Screenshot_20250804_190946_Chrome.jpg
    Screenshot_20250804_190946_Chrome.jpg
    133.2 KB · Pregleda: 14
Jedino gde to može baš tako je torbox + usenet.
Kažem samo kao zanimljivost...

Osnovni servis im nije neki, mada je bolji nego pre, baza keširanih stvari nije kao kod ostalih, ali uz pro pretplatu se dobija i pristup usenetu.

Tu vec stvarno sve postoji i nema problema kao kod torrenta sa odsustvom seedera, a sistem skida fajl sa useneta brzinom i od preko 800 MB/s (megabajta). Retention time skoro 20 godina je za usenet fajlove...

Tako da ako nečega nema, skine se za 2 min i još minut, dva za processing (to drugo će da ukinu uskoro, biće instant) i fajl je spreman.

Ovo je praktično jedini način da se ima baš sve.

Oni po defaultu koriste svoj indexer, a mogu da se dodaju i svoji po želji. Ta custom usenet varijanta radi i u njihovom stremio addon-u. Nije brzo kao samo torrentio, ali uključuje i usenet pretragu. Jedan klik na fajl i skida se sa useneta, isto kao torrent, samo najbrže. Može čak i notifikacija kad završi.

Na usenetu nema one varijante da za nešto staro nema remux varijanta jer nema seedera I slične stvari... Sve ima.

Ima i ovaj sajt (nešto na foru debrid media managera), ali za ultra lako dodavanje stvari sa useneta na svoj nalog. Koristi iste custom indexere ako ste ih podesili.

Mozda jos nije za glavnu stvar, ali kao dopuna nekom drugom debrid servisu zvuci dobro za nekoga ko hoće baš sve.

Cena je viša za pro, ali nalog može da se deli. (Nema određenog broja, "samo da se ne preteruje")

Poslednja izmena:
Usenet tj newz nisam koristio pa ima 15ak god. A imam fajlove skinute i dan dans iz tog vremena.

Torrentio bez RD radi bez problema, sad probao par stvarčica.
I RD bez Stremia je radio, ali nije moglo da se gleda. Moglo je da se skine sa RD kao fajl bez problema.

Danas je sve ok. Dešava se, i sa ovim je za te pare bolje nego svi legitimni strimovi zajedno.
Zavisi i od uredjaja. Meni preko TCL tv-a sve veće od par GB puca, dok mnogo veći torenti preko mi boxa ili stika rade odlično. Sa rd nema tih problema ni na tv-u, mogu da pustim i par desetina GB velike fajlove
Koji TV? Na mojim TCL je integrisani “box” brži od Mi Box poprilično. Svi puštaju sve, što je bitno.

Nazad
Vrh Dno