Ne svlaci on ali zavisi da li je odmah na rd ili treba da svuče prvo na rd. Možeš to da vidis na debrid media manageru.RD ima smisla ako se gleda 4k sadržaj, za 1080p je regularan sasvim dovoljan. Meni RD radi bez ikakvog problema bez VPN-a i na RD strani se vidi da je streamovano a tamo ima opcija za DL, dakle ne svlači se po defaultu. Barem je tako kod mene.
To što na DMM piše Instant RD ne mora da znači da je i dalje stvarno keširano pošto DMM kešira taj status a posle ne obriše iz svoje baze kad RD obriše 😂Možeš to da vidis na debrid media manageru.
Instant RD, kreće odmah
I RD bez Stremia je radio, ali nije moglo da se gleda. Moglo je da se skine sa RD kao fajl bez problema.Torrentio bez RD radi bez problema, sad probao par stvarčica.
Koji TV? Na mojim TCL je integrisani “box” brži od Mi Box poprilično. Svi puštaju sve, što je bitno.Zavisi i od uredjaja. Meni preko TCL tv-a sve veće od par GB puca, dok mnogo veći torenti preko mi boxa ili stika rade odlično. Sa rd nema tih problema ni na tv-u, mogu da pustim i par desetina GB velike fajlove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari