Pre neki dan sam instalirao Stremio i odusevio se. Odma sam uninstalirao popcorn time (originalni koji je izgleda napusten od daljeg unapredjenja) koji sam godinama koristio. Dopada mi se sto samo uvezao imdb watchlist bazu kao i sve sto sam gledao preko trakt.tv koji do sada nisam koristio posto mi je imdb za sva pracenja oko filmova i serija. Zatim sam instalirao na tv gde sada sve pustam preko daljinca tako da nema vise potrebe za neke filmske servise ili pustanja preko kompa i slicno. Pregledno, jednostavno i bez zapinjanja kao sto je PCT.
Instalirao sam torentio kao i titlovi.com njihov stremio addon, povlaci i preko opensubtitle druge titlove. Vidim da dosta njih koristi realdebrid, brzinski sto sam probao ne vidim da imam sa bilo kojim filmom problem da ga povucem. Ima neke druge zanimljive addon-e koje bi preporucili? Mozda neke sa nekim playlistama filmova ili bilo sta drugo sto mislite da vredi imati?
Ne vidim da ima u settingu da se podesi. Zanimam me, posto mi je imdb lista za gledanje oko 200 filmova, da li moze nekako da se namesti da se ne skroluje sa levo na desno nego da mi se otvori prozor sa nekoliko postora slika i da skrolujem na dole gde cu imati veci pregled filmova i lakse da odaberem?