Šta je novo?

Stremio

Ja sam imao problem sa Streamlist addonom. Mnogi naslovi sa te liste nisu mogli da se otvore,tj. nije pronalazio nijedan stream. Kad sam obrisao addon sve je proradilo.

Meni isto iz stremlista ni jedan naslov nije imao strimove pa ga obrisah ali sada ne mogu nigde da nadjem addon, ni u stremiju ni na google.

Pristup strimovima preko drugih addona je radio normalno, stremlist nisam ni koristio nego rekoh da vidim dal je konačno sredio sort ali...

Meni isto iz stremlista ni jedan naslov nije imao strimove pa ga obrisah ali sada ne mogu nigde da nadjem addon, ni u stremiju ni na google.

Pristup strimovima preko drugih addona je radio normalno, stremlist nisam ni koristio nego rekoh da vidim dal je konačno sredio sort ali...
meni radi normalno, i streamovi i sort

Kad odete na bilo koj film da bude brzina 1.25 (ili brze) jel i vi izgubite zvuk? Glupo sto se to desava

Stremlist mi ne radi odnosno vraca praznu listu a kod konfiguracije addona buni se da watchlista ne postoji iako se regularno vidi (urXXXXXXX)

Instalirao sam addon Imdb Catalogs, koji kao nudi filtriranje u discovery-u po raznim podzanrovima (antihero, psych. horror, who done it.. i slicno) koje je i sam sajt imdb nedavno uveo,
ali filterisanje ne izbacuje nikakve rezultate.
Ne koristim RPDB za postere i rejtinge.
Ima li neko iskustva, radi li ovo ikome?

Ima li mogućnosti da se sa stremiom gledaju lokalni fajlovi sa nas servera ili šerovanog foldera na računaru? Postoji neki local addon ali ja nisam uspeo da pronađem neku mogućnost ni opcije povezivanja sa lokalnim uređajima

Ima neka integracija sa Plexom pisalo se, nisam siguran kako se zove addon Plexio valjda

Ima li mogućnosti da se sa stremiom gledaju lokalni fajlovi sa nas servera ili šerovanog foldera na računaru? Postoji neki local addon ali ja nisam uspeo da pronađem neku mogućnost ni opcije povezivanja sa lokalnim uređajima
A koji bi tačno bio razlog da se ide baš preko Stremia?

Nema nekog određenog razloga. Najviše bi mi odgovarao kodi ali ga nema za tizen os, plex i ostali derivati drndaju sa transcodingom pa sam mislio da možda postoji neka opcija u stremiu za direct play kao kod kodia

Nema nekog određenog razloga. Najviše bi mi odgovarao kodi ali ga nema za tizen os, plex i ostali derivati drndaju sa transcodingom pa sam mislio da možda postoji neka opcija u stremiu za direct play kao kod kodia
Razumem, ni ja ne koristim Plex app iako koristim PMS za sve, pa i za RD. Ako koristis plex probaj ovo što je emaremare predložio https://plexio.stream/

Probaću mada mi se generalno sve te online platforme ne sviđaju a sve se danas svodi na to, nema više aplikacije koja može da pusti film kako valja da je jednostavna i praktična

Treba samo ID sa imdb da se ubaci https://stremlist.com/ i to je to? Ili ima neki addon da se ubaci? Posto mi stalno izbacuje
Could not find an IMDb watchlist for this ID. Please check and try again.
Watchlista mi je na public dok za id sam ubacio kako pise iz url-a ur pa brojevi koji idu

Da se pohvalim, suspendovali su mi RD zbog gledanja na dve IP adrese istovremeno. Nije mi palo napamet da proverim gde sam sve ulogovan sa Stremiom i da će svaku promenu na RD da prenese na sve instance. Tupson izgenerisao nov ključ samo. Za žuti karton sam ja kriv, i to sam reagovao odmah, nisam se kačio sa druge lokacije više, ali Marfi kako to već biva, kod matoraca na boksu je Stremio koji oni nikad, ali apsolutno nikad ne koriste, Međutim, sestrina deca znaju da to tamo ima, i par sati pre isteka warning od 7 dana mi okinu suspenziju.

Uglavnom, iskukao tehničkoj podršci, vratili su nalog, obrisali sve loyalty poene - zato sam se ovoga setio pošto spominjete.

Iz Stremio naloga je moguće izlogovati sve sesije, tako da imajte to u vidu ako koristite S+RD na više uređaja (bar 10 u našem slučaju). Bitno je da dolaze sa iste IP adrese.

Dodatna informacija, pošto koristimo VPN, vrlo često ostane upaljen kad se koristi Stremio i RD. Iako PrivateVPN nije na spisku podržanih na RD sajtu, on ne okida warning ni suspenziju. Reagovali su na Beograd + inostranstvo istovremeno. Ovo bi značilo, ako ja dobro kapiram, iz inostrane lokacije ako se gleda kroz VPN, oni će da tolerišu, zar ne?

Ne rizikujem sa RD kad gledamo nešto a nismo kući pustimo poruku da se kući ne gleda i obrnuto. Može to da se sve zaobijde ali nepotrebno cimanje u mom slučaju je to 5 puta godišnje.

Potpuno saglasan.

Uglavnom, prvo sledi warning, tako da samo odmah reagujte kada ga dobijete i izlogujte se sa rizičnih uređaja dok ne prođe 7 dana, onda može po staroj praksi.

Jasno tako može da se izbegne ban. Meni nije lokacijska komplikacija pošto su "mobilni" uredjaji ti koji putuju. Telefoni, Nintendo Switch i Mi stick.

Pazi i meni je wifi na TV prikazivao masivan protok, a i na Lanu na TV koji je 100Mbps pa je seckalo na ripovima preko 80GB. Nabavio i Ethernet 1000Mbps adapter na USB 3.0 i to je štekalo.

Sad koristim Dune HD BOX R 4K Plus koji ima Gigabitni Lan Port i to jede malu decu. Nisam uzeo box zbog toga već za Atmos i DTS-HD.
Kako si zadovoljan sa tim boksom i gde si ga uzeo?

Pre svega ne koristim više Android TV sa TVa ali da ima problrmatike ima.
Za casual korisnike su neki problemi kojima bi se malo više iscimali da reš, a neke ne bi ni ptimetili.

Prvu put kad je zabo nekih nedelju dana posle fleshovanja firmwera na ATV14 mislio sam da je brickovan i krenuo da tražim rollback na ATV12. Ujutru zakucao, rekoh neću da se nerviram raskačim ga seo da šljakam i popodne rekoh ajde da vidim da odradim rollback. Spasio me pa ne znam ko zapravo. Laptop nije hteo u nekih 10 minuta da se zakači na net i dok se laptop restartovao spojim Box kad on radi najnormalnije i od tada ni jedan problem sa zabadanjem.

Provalio sam neke sitnice koje mu odgovaraju a nekr ne u mom setupu. Npr odredjene rezolucije kada su odabrane za sistem prave problem da flikeruje ekran što se ne dešava sa nekim drugim rezolucijama
Nema veze sa rezokucijom snimka već rez u kojoj je sistem. Onda ume da zeza zvuk posle slušanja Spotify direktno na Denon AVR a ne preko aplikacije na boxu. Desi se isto to sa zvukom u nekim drugim scenarijima. Moji ukućani to ne primećuju ali meni odmah pars uši ako zvuk dolszi samo od napred i onda vidim da avr dobija neki pogrešan signal što se reši gašenjem svih upaljneih app ili restartom.

MIslim da je za te pare bolji izbor Shield ali meni ne smeta ne dešavaju se ove sitnice toliko cešto ali eto to je iskustvo.

Uzet na KP preko HU.

Meni je flickerovao Mi Box 2 na DV sa svim kablovima sem sa jednim, na LG. Inače kablove nisam ni gledao koje ubadam u Vontare.

Nazad
Vrh Dno