Šta je novo?

Stremio

Jel ima jos neko probleme sa Stremio klijentom?
Odjednom mi ne nalazi serije koje inace gledam.
Imam TrorrentiomRD.

Jok,radi savrseno.

Koristim stremio odavno, nisam imao zamerku... Ali kad hoću da gledam neku seriju koja nije toliko polularna, npr neku špansku sam našao...ne može , nema dovoljno sidera ili kako se već kaže... Samo dva ili jedan

Mora Real Debrid za to...napisano je baš mnogo u vezi toga. Imao sličan slučaj pre par meseci sa jednom engleskom serijom, uzeo na mesečak dana RD i mirna Bačka;)

Dao sam sansu Torboxu. Vise sam gledao u plafon dok sam prevrtao ocima nego li u TV. Za nove sadrzaje je ok, za starije naslove muka. Videcemo za koji mesec... Vratio se na RD preko drugog naloga i kartice, valjda nece da me banuju.

Torbox je raspad sistema.
Da ne idem u detalje ali najbolje bi bilo da se koristi RD ili ED.

Viđao sam da se piše o tome, ali iskreno, nije mi bilo potrebno, jer je sve radilo kako treba, uglavnom sam gledao popularne naslove.
Koliko košta godišnje?
I kako on od jednog sidersa napravi da može da se gleda?

Zašto banuju?
Svima koji su trazili refund onemogucili su ponovnu uplatu.

Viđao sam da se piše o tome, ali iskreno, nije mi bilo potrebno, jer je sve radilo kako treba, uglavnom sam gledao popularne naslove.
Koliko košta godišnje?

Zašto banuju?
18eur/6meseci, sve ide preko servera tako da se tebi vraca punom brzinom.

Koliko košta godišnje?
Pisano milion puta, koristi search funkciju i sigurno ces naci.
Cene imas na sajtu njihovom, napravi nalog.

Koristim stremio odavno, nisam imao zamerku... Ali kad hoću da gledam neku seriju koja nije toliko polularna, npr neku špansku sam našao...ne može , nema dovoljno sidera ili kako se već kaže... Samo dva ili jedan
meni uglavnom radi kada ima manje sidera...malo duze mu treba da ucita ali radi
npr trenutno gledam shield druga sezona imam samo 10 na svim epizodama i radi bez problema

RD najbolje da koristim sa Torrentio? Ili mogu sa vise posluzitelja koristiti RD nalog ?

Možeš više, torrentio je najbolji barem iz mog iskustva.

Pade mi na pamet da nešto ovako može postojati kad ono čovek pre nedelju dana napravio. Testiraću ovih dana.

logo.png

Poslednja izmena:
Ako nisi uspeo da sinhronizuješ probaj da uvezeš imdb listu u mdblist pa onda u trakt. Ja sam otvorio i Simkl i sinhronizovao je sa Trakt-a bez problema.

Misliš na ono prvobitno što sam pisao? To sam rešio onako kako si napisao. Samo nisam video inicijalno.

Ako misliš na realtime sinhronizaciju zar mdblist nema limit 300 stavki ka Traktu?

A radilo je tako? Super. Limit je 100 na trakt strani, a 10,000 na mdblist free nalog.
1000045627.jpg

E neka su vam, nije 24h zabolo bilo, a i tad je radilo za sve što je već bilo u kešu (a bila je serija koju gledamo).

:D

Pa dodaš sadržaj koji želiš u watchlist (do 100 maks za besplatni nalog) i pojaviće se gde god budeš povezao trakt nalog.

Pojavio se zvanican Titlovi.com addon za Stremio. Juce sam probao i sve fercera odlicno.

Meni je promaklo sad instalirao i radi lepo :)

moji Addon

Cinemata
Local Files
Torrentio
ThePirateBay+
OpenSubtitles v3
OpenSubtitles v3+
opensubtitles PRO
SubSource Subtitles
Subscena - Reborn
Orion
Streaming Catalogs
Media Fusion | ElfHosted
Jackett Community
Jackettio
KnightCrawler | ElfHosted
Titlovi.com Official

Ima li sta da fali 😀🙂 da je viska..ima svega

moji Addon

Cinemata
Local Files
Torrentio
ThePirateBay+
OpenSubtitles v3
OpenSubtitles v3+
opensubtitles PRO
SubSource Subtitles
Subscena - Reborn
Orion
Streaming Catalogs
Media Fusion | ElfHosted
Jackett Community
Jackettio
KnightCrawler | ElfHosted
Titlovi.com Official

Ima li sta da fali 😀🙂 da je viska..ima svega
Sve je to lepo ali mislim da ne treba pretrpavati.

Nazad
Vrh Dno