Šta je novo?

Stremio

Treba 100Mbit za te najveće Remux. Možeš sam da izračunaš okvirno.

Ne mogu da se setim da se Stremio zaglupeo. Imamo ga na masi uređaja.

I pre problema je sve pobrisano, bukvalno ne smem da kliknem na titlove prvih par minuta

Pakao, ja sam ga tek u ponedeljak upalio, adpejt jedan jedini. Nisam imao smart tv nikada ali ovaj webos ne radi bas fluidno..brisacu i ja onda, nzm kako brises keš. Kapiram da nije G4 tvoj?
Moj je Sony, ne mora da znaci da je do TV samo iz svog iskustva prenosim...

Hoće i plex nekad da pobrljavi pa prijavljuje nebulozni bitrate.
Što se tiče web os-a mnogi na forumu se tvrdili da Stremio radi odlično u lg pretraživaču, tako da ako g4 i tu ima problem pored same nativne Stremio aplikacije(koja je od skoro na novijim LG modelima) onda uzmi neki solidan boks i miran si.

Plex svakako "rezerviše" duplo više protoka nego što je average bitrate videa koji se gleda.

I pre problema je sve pobrisano, bukvalno ne smem da kliknem na titlove prvih par minuta

Pakao, ja sam ga tek u ponedeljak upalio, adpejt jedan jedini. Nisam imao smart tv nikada ali ovaj webos ne radi bas fluidno..brisacu i ja onda, nzm kako brises keš. Kapiram da nije G4 tvoj?
Na B4 webos ok radi, a i stremio. Nekada se desi da izgubi mrežu da li je do modema ili etherneta ili ...

Drug je instalirao Stremio na EON boks, i kaže da ima problema sa reprodukcijom 4K fajlova, pa me zanima jel to nešto do EON-a, ili je on nešto loše namestio.

Kaže da mu secka, ali ne kao loading, već više kao stuttering, iako je uzeo Real Debrid.
Problem je u konfiguraciji boxa. Probao na vise eon-ovih. Oni koji imaju isti box vec godinama, zakuca 4K, cak se i restartuje box, dok oni koji su u zadnjih godinu dana potpisali novi ugovor i dobili nove modele boxa, pusta skroz ok u 4K. E sad, te stare oni nece da ti menjaju ako ovako radi televizija, dok je druga opcija kupiti neki android box koji "stvarno" pusta 4K, nije samo dovoljno da pise na kutiji da pusta do 8K, vec testirati, druga stvar dobra internet konekcija.

Imam dva eon box-a i na jednom je uvek zezalo. Renovirali tu sobu gledam lan kabl reko daj da ga zamenim. Posle toga nijednom nije zakucao. Može svasta da bude. Ali na tom boxu skoro svaki put kada upalim stremio krene logo i vrati se na pethodni ekran tj. home screen. Upalim ponovo i radi kao sat.

Da li moras da imas i box koji podrzava 4k i TV koji je 4k(ja imam onaj zakrivljeni samsungov tv koji nije 4k) da bi mogao neometano da gledas filmove 4k.

Samo boks je bitan, ali ako ti tv nije 4k nema poente puštati 4k. Bolje neki full HD koji ima vise GB.

Upravo to pusta box 4k lagano ali kako mi taj tv nije 4k na njemu idu jači 1080p snimci

Jel neko uspeo da ga instalira na FOX TV-u sa WebOS-om? Pretraga u prodavnici ne daje rezultate.

Moze,imas ga u prodavnici u kategoriji zabava.

Koja je trenutna situacija sa Hisense Vidom?

Oredpostavljam.na Hisense sa Androidom sve normalno fercera.

Pa ni sad klijent app ne host-uje server komponentu nego jašite svi po istoj javnoj instanci
Zar se ne pokrece paralelno i server uz to? Odnosno bez servera ne moze da se koristi.. Kad otvorim podesavanja vidim stoji localhost..

Moguće 😁 Za varijantu kad se baš skidaju torent fajlovi i kad mora da radi transcode...
Ja sam mislio da je ta "service" komponenta potrebna samo za Stremio web player jer7l browser većinu audio kodeka mora da transcode-uje i naravno svaki video koji koristi HEVC kodek.

Poslednja izmena:
U toj sekciji kucas u search Stremio.

Na mom modelu ima.1000014606.jpg

Prilozi

• 1000014604.jpg
    1000014604.jpg
    177.3 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
Srbija naravno.

Nazad
Vrh Dno