Moj je Sony, ne mora da znaci da je do TV samo iz svog iskustva prenosim...I pre problema je sve pobrisano, bukvalno ne smem da kliknem na titlove prvih par minuta
Pakao, ja sam ga tek u ponedeljak upalio, adpejt jedan jedini. Nisam imao smart tv nikada ali ovaj webos ne radi bas fluidno..brisacu i ja onda, nzm kako brises keš. Kapiram da nije G4 tvoj?
Na B4 webos ok radi, a i stremio. Nekada se desi da izgubi mrežu da li je do modema ili etherneta ili ...I pre problema je sve pobrisano, bukvalno ne smem da kliknem na titlove prvih par minuta
Pakao, ja sam ga tek u ponedeljak upalio, adpejt jedan jedini. Nisam imao smart tv nikada ali ovaj webos ne radi bas fluidno..brisacu i ja onda, nzm kako brises keš. Kapiram da nije G4 tvoj?
Problem je u konfiguraciji boxa. Probao na vise eon-ovih. Oni koji imaju isti box vec godinama, zakuca 4K, cak se i restartuje box, dok oni koji su u zadnjih godinu dana potpisali novi ugovor i dobili nove modele boxa, pusta skroz ok u 4K. E sad, te stare oni nece da ti menjaju ako ovako radi televizija, dok je druga opcija kupiti neki android box koji "stvarno" pusta 4K, nije samo dovoljno da pise na kutiji da pusta do 8K, vec testirati, druga stvar dobra internet konekcija.Drug je instalirao Stremio na EON boks, i kaže da ima problema sa reprodukcijom 4K fajlova, pa me zanima jel to nešto do EON-a, ili je on nešto loše namestio.
Kaže da mu secka, ali ne kao loading, već više kao stuttering, iako je uzeo Real Debrid.
Ok, hvalaSamo boks je bitan, ali ako ti tv nije 4k nema poente puštati 4k. Bolje neki full HD koji ima vise GB.
Zar se ne pokrece paralelno i server uz to? Odnosno bez servera ne moze da se koristi.. Kad otvorim podesavanja vidim stoji localhost..Pa ni sad klijent app ne host-uje server komponentu nego jašite svi po istoj javnoj instanci
Gledao ali nista ne izbacuje u Entertainment sekciji a noviji je WebOS (8) 32WOS640EMoze,imas ga u prodavnici u kategoriji zabava.
To i jesam radio. Čak i kad proverim preko sajta i kad ukucam model TV-a ne izbacuje stremio dok izbacuje bilo koju drugu aplikaciju.U toj sekciji kucas u search Stremio.
Koji region?Na mom modelu ima.Pogledajte prilog 482288
Koji region?
Obratite paznju na ovo ili stavite EU/USA region. Ja sam radio sideload(ADB install) na fire stiku ranije a sad koristim EON i Google Chromecast 4k i to radi bez problema vec par godina. (1080p uglavnom jer imam jedva 100mbit down).Srbija naravno.
Ni meni je nema app,LG model je iz 2020 god. Ali dobro, radi preko sajta, staromodni nacinTo i jesam radio. Čak i kad proverim preko sajta i kad ukucam model TV-a ne izbacuje stremio dok izbacuje bilo koju drugu aplikaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari