Šta je novo?

Stremio

Hteo sam da namestim stremio na box pa me zanima sledece, koje addons da instaliram za njega? Planiram da uplatim real debrid.
Na kojim addon ima domaceg sadrzaja i koji je trenutno najbolje odradjeni katalog filmova i serija da moze da se sortira po zelji?

Baš ništa nisi pokušao da pročitaš u temi. Za RD se stavlja Torentio RD verzija. Ja sam na telefonu sve namestio, a u box se samo ulogovao uz pomoć telefona.

Na kojim addon ima domaceg sadrzaja i koji je trenutno najbolje odradjeni katalog filmova i serija da moze da se sortira po zelji?
domaćeg sadržaja baš i nema preko rd-a, ako ti je to prioritet razmisli o nekoj domaćoj iptv listi
najfleksibilniji katalog možeš napraviti preko trakta...

Za sada sam sredio manje vise sve preko aiostreams.elfhosted , tpb+ i titlovi addona. Lepo radi jos samo da vidim kako preko trakta da sredim katalog i to je to

Meni i nakon instalacije titova adona prikazuje samo open subtitles prevode?

Vi koji koristite Trakt, da li mogu da se prave play/watchliste koje se posle vide u Stremiju?

E to i mene zanima. Baš sam juče pokušavao da dodam svoju watchlistu putem "trakt.baby-beamup.club" managera i ne uspeva. U stremiu prikazuje samo "popular", "trending" i ostale generičke.

Može više lista ili samo jedna osnovna kao što je nekada bio IMDB?

Pozdrav, koji addon treba da se ubaci za Anime prevode na nasem jeziku, konkretno za One Piece..
Hvala

Meni Stremio u zadnje vrijeme uzasno radi..koji god film ili seriju pustim vise puta mi stopa ucitava dugo..pusti radi i koci opet..
Nekada u toku dana ok radi..nekada vecinom lose

Mozda je do memorije uredjaja, probaj malo prostora da oslobodis.

Sviđa mi se Trakt. Ubacio sam neke najpopularnije liste.

Ako imate neku manje popularnu, a zanimljivu listu, zamolio bih za preporuku.

Isto sam ga juče namestio iako sam imao neki nalog pre 10 godina ali nemam pojma na koji mail.

Nego kako da mi se pojavi importovana lista sa imdb (watchlist) u add-on? Pojavljuju mi se samo liste koje sam pravio u Traktu.

Je li dovoljno trakt nalog dodati u addon i ubaciti? Ili se mora dodatno jos nesto ubacivati..na pocetku sam odabrao onih 20 plaformi sa kojih zelim da gledam

Ja koristim Trakt TV 0.27 moguće je ubaciti dvadesetak lista sa sajta na addon, meni to nije bilo dovoljno pa sam ubacio na stremio još jednom taj isti addon sa dodatnih 20 watchlista, sad ih imam oko 40.
Pogledajte prilog 478965
Pogledajte prilog 478966
Našao sam na mdblists popularne liste pa otvarao link u trakt pa te liste dodao i jedno 4-5 festivalskih kao ti i dve moje. Nisam naišao na ogranicenje imam 22 liste ili 21.

Ali sam se dans patio da mi instalira addon, juče nisam imao problema. Jako gotivna stvar sa ovim listama. Uglavnom.sam.po žanrovima top.iz SF tipa od 80ih pa na ovamo. Ima smeća ali ima i dragulja.

Može li se kako ubaciti svoja imdb watchlista u stremio (preko trakta ili kako drugo)?

Mislim da više nema mogućnosti. Pre je postojao addon za imdb watchlisti ali ne radi. Preko trakta tu watchlistu importovanu sa imdb meni ne nudi u stremiju.

Mislim da više nema mogućnosti. Pre je postojao addon za imdb watchlisti ali ne radi. Preko trakta tu watchlistu importovanu sa imdb meni ne nudi u stremiju.
Zar ti nije dodao taj sadržaj sa imdb-a u Trakt watchlistu? Ja upravo testirao iako ne koristim imdb, eksport/import i vidim ta 2 filma koje sam imao u imdb listi.

da,koliko znam import imdb csv-a dodaje u watchlistu, čak možeš i undo napraviti

Zar ti nije dodao taj sadržaj sa imdb-a u Trakt watchlistu? Ja upravo testirao iako ne koristim imdb, eksport/import i vidim ta 2 filma koje sam imao u imdb listi.
Jeste ali nemam tu Trakt watchlistu u Trakt add-onu za Stremio. Mozda je prevelika ima preko 900 naslova. Imam dve moje playliste i ostale javne koje sam dodao.

Evo i obe liste u Trakt i koju imam u Stremiju. To je u suštini playlista koju sma ja nazvao Watchlist Trakt i jedino tako kada u nju dodajem mogu da koristim željenu funkcionalnost.

Kao što se vidi i u add-onu, nemam glavnu Watchlistu. Možda nešto pogrešno radim ali ne kapiram šta.

Prilozi

• Snimak ekrana 2025-02-05 153714.png
    Snimak ekrana 2025-02-05 153714.png
    568.7 KB · Pregleda: 54
  • Snimak ekrana 2025-02-05 153911.png
    Snimak ekrana 2025-02-05 153911.png
    1.5 MB · Pregleda: 38
  • Snimak ekrana 2025-02-05 154554.png
    Snimak ekrana 2025-02-05 154554.png
    43.6 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Nemam pojma dugo nisam koristio Stremio i taj trakt addon je uvek nešto loše radio. Čini mi se da u Generic lists treba da aktiviraš Watchlist. Nisam siguran.
1000045601.jpg

Nazad
Vrh Dno