kopiras link, u CommunityAddons u search addons polju odradis Ctrl+V, iskocice opcija za instalacijuKada hocu da dodam addon pojavi mi se ovo
kopiras link, u CommunityAddons u search addons polju odradis Ctrl+V, iskocice opcija za instalacijuKada hocu da dodam addon pojavi mi se ovo
HvalaSamo kopiraj tak tekst i ubaci u search, tako sam ja uradio
mislim da je to problem sa titlovima koji nisu u utf formatuMeni slova ć i đ a možda i još poneko ne prikazuje kako treba bilo da se radi o mobilnoj verziji ili na android boksu.
Kolega Nikola radi na tome ,probajte sada.mislim da je to problem sa titlovima koji nisu u utf formatu
ne znam da li će moći to rješiti u addonu ili je to stremio issue...
bravo, svaka čast kolegi, isti titl koji nije prikazivao dobro te karaktere sada radiKolega Nikola radi na tome ,probajte sada.
na android tv app se vidi, na web i mob verzijama neJedno pitanje kako vi vidite odakle stremio preuzima titlove. Ja kada pustim film i odem na opciju da aktiviram titl (ako mi ne aktivira sam) vidim samo tipa sprski titl ili hrvatski titl nigde ne vidim odakle ga preuzima (tipa sa titlovi.com)
Ok, hvalana android tv app se vidi, na web i mob verzijama ne
Addon je pušten u rad za sve s tim da će se ažurirat i u budučnosti će raditi sa login podatcima.Trenutno su ispravljeni znakovi i u oba playera (Exo/Vlc)se ispravno prikazuju.Beta testing 😄, neka neka i treba. Kada ide add-on u produkciju?
https://stremio.titlovi.com/manifest.json
https://app.strem.io/shell-v4.4/#/
Nema šanse da to neko ručno ažurira. To zvuči nerealno. Verovatno se povlači baza od IMDb ili nekog sličnog sajta, ali iz nepoznatog razloga neke serije ostanu u Continue watching i kad nema novih epizoda.Neko to ručno ažurira, budi srećan što to sve toliko dobro radi. Sve je fino složeno, imaš rezimee, IMDB ocenu, sličice na svakoj epizodi, datume izlaska. Prvi put sad gledam seriju koja nema ništa, poprilično je nova, ali koga briga.
Za dž.
Je li EON box u pitanju? Ima neki problem s tim.kako sa glavne strane iskljuciti nesto sto je zapoceto gledanje i stoji u Continue watching
kada na telefonu iskljucim ne prenese se na tv aplikaciju,a kada tamo pokusavam da iskljucim zamrzne ceo stremio
Bavi se neko time, nisam mislio da ukucava ručno sve. Ima posla oko održavanja svega toga, a naplaćuje ništa.Nema šanse da to neko ručno ažurira. To zvuči nerealno. Verovatno se povlači baza od IMDb ili nekog sličnog sajta, ali iz nepoznatog razloga neke serije ostanu u Continue watching i kad nema novih epizoda.
Isto i od KodiaNeko nekako profitira od Stremia, moguće da su debrid servisi razvili anonimno.
I sada je ograničeno,mislim da je Nikola rekao 6 upita u minuti.Mislim dosta za naše zahtjeve,to je stavio zbog zloupotrebe.Mislim da u početku neće biti podesavanja ali kasnije očekujem kao i na kodi addonu,logovanje sa korisničkim imenom i pass,takodje mislim da ce samo oni koji plaćaju imati pristup.Biće bolje ako grešim,ali ne verujem.
nema nikakve konfiguracije odmah ti radi.Tj kad pustiš odeš u subtitle i izabereš titlove sa titlivi.com lijepo se vidi na tv boxu ili android tv, dok se na telefonu ne vidi sourceInstaliraobali konfigurisanje ne pokreće. Probao na brzinu na tel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari