Šta je novo?

Stremio

Meni slova ć i đ a možda i još poneko ne prikazuje kako treba bilo da se radi o mobilnoj verziji ili na android boksu.
mislim da je to problem sa titlovima koji nisu u utf formatu
ne znam da li će moći to rješiti u addonu ili je to stremio issue...

Beta testing 😄, neka neka i treba. Kada ide add-on u produkciju?

Jedno pitanje kako vi vidite odakle stremio preuzima titlove. Ja kada pustim film i odem na opciju da aktiviram titl (ako mi ne aktivira sam) vidim samo tipa sprski titl ili hrvatski titl nigde ne vidim odakle ga preuzima (tipa sa titlovi.com)

Jedno pitanje kako vi vidite odakle stremio preuzima titlove. Ja kada pustim film i odem na opciju da aktiviram titl (ako mi ne aktivira sam) vidim samo tipa sprski titl ili hrvatski titl nigde ne vidim odakle ga preuzima (tipa sa titlovi.com)
na android tv app se vidi, na web i mob verzijama ne

Beta testing 😄, neka neka i treba. Kada ide add-on u produkciju?
Addon je pušten u rad za sve s tim da će se ažurirat i u budučnosti će raditi sa login podatcima.Trenutno su ispravljeni znakovi i u oba playera (Exo/Vlc)se ispravno prikazuju.
Addon se može instalirati sa ove adrese što je već nekoliko puta objavljeno.
Kod:
https://stremio.titlovi.com/manifest.json
Jednostavno se u stremio aplikaciji u addon tražilicu kopira ova adresa ,enter i klikne na install.Ili se može preko weba tj. tko koristi stremio zna kako instalirati dodatke.
Ovo je web adresa
Kod:
https://app.strem.io/shell-v4.4/#/
Čim u jednoj od opcija instalira vuče vam automatski na sve uređaje.

Nervira me na Stremiu što iz nekog razloga pojedine serije stoje u Continue watching iako nova epizoda još nije objavljena. Zbunjujuće.

Neko to ručno ažurira, budi srećan što to sve toliko dobro radi. Sve je fino složeno, imaš rezimee, IMDB ocenu, sličice na svakoj epizodi, datume izlaska. Prvi put sad gledam seriju koja nema ništa, poprilično je nova, ali koga briga.

Za dž.

Neko to ručno ažurira, budi srećan što to sve toliko dobro radi. Sve je fino složeno, imaš rezimee, IMDB ocenu, sličice na svakoj epizodi, datume izlaska. Prvi put sad gledam seriju koja nema ništa, poprilično je nova, ali koga briga.

Za dž.
Nema šanse da to neko ručno ažurira. To zvuči nerealno. Verovatno se povlači baza od IMDb ili nekog sličnog sajta, ali iz nepoznatog razloga neke serije ostanu u Continue watching i kad nema novih epizoda.

kako sa glavne strane iskljuciti nesto sto je zapoceto gledanje i stoji u Continue watching
kada na telefonu iskljucim ne prenese se na tv aplikaciju,a kada tamo pokusavam da iskljucim zamrzne ceo stremio

Nema šanse da to neko ručno ažurira. To zvuči nerealno. Verovatno se povlači baza od IMDb ili nekog sličnog sajta, ali iz nepoznatog razloga neke serije ostanu u Continue watching i kad nema novih epizoda.
Bavi se neko time, nisam mislio da ukucava ručno sve. Ima posla oko održavanja svega toga, a naplaćuje ništa.

Neko nekako profitira od Stremia, moguće da su debrid servisi razvili anonimno.
Isto i od Kodia :D Debrid servisi ako uopće imaju kakvu zaradu to je mizerija.Pogledaj cijenu servera i njihove mogučnosti pa cijene premium naloga koje moraju plaćati.A onda naplaćuju unlimited bandwith za 30€ godišnje.

Samo sto nije bas unlimited.
Doduse na RD je za vecinu korisnika nedodirljiv.
2.5TB dnevno za kucne IP adrese a 400GB dnevno za vpn/komercijalne IP adrese.

Ja redovno znam da udarim taj plafon od 2.5TB 🤣

Kako
Ja nisam 10 dana ništa gledao na Real debrid

Prilozi

• Screenshot_20250130_195547_Chrome.jpg
    Screenshot_20250130_195547_Chrome.jpg
    38.3 KB · Pregleda: 106
Jer koristim RD za nesto drugo.

Instaliraobali konfigurisanje ne pokreće. Probao na brzinu na tel.

Mislim da u početku neće biti podesavanja ali kasnije očekujem kao i na kodi addonu,logovanje sa korisničkim imenom i pass,takodje mislim da ce samo oni koji plaćaju imati pristup.Biće bolje ako grešim,ali ne verujem.

Mislim da u početku neće biti podesavanja ali kasnije očekujem kao i na kodi addonu,logovanje sa korisničkim imenom i pass,takodje mislim da ce samo oni koji plaćaju imati pristup.Biće bolje ako grešim,ali ne verujem.
I sada je ograničeno,mislim da je Nikola rekao 6 upita u minuti.Mislim dosta za naše zahtjeve,to je stavio zbog zloupotrebe.
Instaliraobali konfigurisanje ne pokreće. Probao na brzinu na tel.
nema nikakve konfiguracije odmah ti radi.Tj kad pustiš odeš u subtitle i izabereš titlove sa titlivi.com lijepo se vidi na tv boxu ili android tv, dok se na telefonu ne vidi source

Nazad
Vrh Dno