Šta je novo?

Stremio

Koje addonove ubaciti za free filmove i serije u stremio?
Moze da se zakaci da bude na naslovnoj strani za nove korisnike ili nas koji smo ga odavno koristili?

Ima li nade za addon titlovi. com .Dosta često na opensubtitles nena traženog titla.I bilo bi dobro napraviti addon koji preuzme eng ili neki drugi dostupan titl dal sa opensubtitles ili samog sourca i odradi google translate.

Ne znam kako ce to da funkciose jer sam juce bas dobio mail od titlovi.com gde me kao korisnika njihovog API-a obavestavaju da ce krenuti od 15.04.2025 da naplacuju pristup API-u.

Ima li nade za addon titlovi. com .Dosta često na opensubtitles nena traženog titla.I bilo bi dobro napraviti addon koji preuzme eng ili neki drugi dostupan titl dal sa opensubtitles ili samog sourca i odradi google translate.
Mozda je resenje da stavis hrvatski i bosanski jezik za titlove? Ja nisam naleteo gde nema titla za seriju ili film..

Ne znam kako ce to da funkciose jer sam juce bas dobio mail od titlovi.com gde me kao korisnika njihovog API-a obavestavaju da ce krenuti od 15.04.2025 da naplacuju pristup API-u.
Jučer? Ja inače gledam preko Kodia i plaćam već zadnja 3-4 mjeseca .Funkcionira isto kao i ranije samo ako neplaćaš imaš zabranjen pristup apiju.
Mozda je resenje da stavis hrvatski i bosanski jezik za titlove? Ja nisam naleteo gde nema titla za seriju ili film..
Ima hrpa filmova i serija koje nisu prevedene.Stavljeno mi je sve ne sekiraj se :D
Evo ti primjer ovaj film" Pinball: The Man Who Saved the Game" ,a film je odličan.

Pa za taj film jedva da ima išta prevoda osim engleskih, nema ni na titlovi.com!

Nek mi pošalje neko na PP kako uplatiti donaciju na titlovi.com,tj.kako to sad funkcioniše.

Koje addonove ubaciti za free filmove i serije u stremio?
Moze da se zakaci da bude na naslovnoj strani za nove korisnike ili nas koji smo ga odavno koristili?
Pridružujem se molbi. Ja sam sinoć probao i osećao sam se kao učenik specijalne škole, nisam nikako mogao Torrentio addon da dodam. :/

Ja sam ga dodao vrlo lako u telefonski Stremio. Preko web browsera odeš na Torentio sajt. Bitno je da razlikuješ bespatnu p2p i RD verziju.

Sve što uradiš na Android telefonu se automatski pojavi na svim instancama Stremia na svim uređajima.

Ukratko:
  • Instaliraj aplikaciju na telefon
  • Napravi nalog kroz aplikaciju i loguj se
  • sa telefonom otvori ove linkove sa kojih ćeš ubaciti dodatke:
Torrentio

Tu podesi šta ti treba i ubaci RD ako imaš. Može raditi i bez njega

Za prevode

Eventualno ako ne radi Torrentio dodaj i ThePirateBay

Kad instaliraš Stremio na druge uređaje i loguješ se onda imaš odmah i ove dodatke!

Koliko videh na brzinu svaki subtitle plugin za Stremio ima poseban način odabira jezika & podnapisi ne može istovremeno da traži više od jednog jezika a da "OpenSubtitles Pro" i "OpenSubtitles v3+" mogu, ali pre instaliranja na Config stranici treba da zadaš koje jezike želiš.

Npr za Pro:

Kod:
https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/eyJsYW5ncyI6WyJzZXJiaWFuIiwiZW5nbGlzaCJdLCJzb3VyY2UiOiJhbGwiLCJhaVRyYW5zbGF0ZWQiOnRydWUsImF1dG9BZGp1c3RtZW50IjpmYWxzZX0=/manifest.json

A za v3+:

Kod:
https://opensubtitles.stremio.homes/sr|en/ai-translated=true%7Cfrom=all%7Cauto-adjustment=false/manifest.json

Su install likovi koji bi ti vraćali samo english & serbian rezultate.

Ili odeš na Config stranice pa sam izabereš set jezika koji te zanimaju:

https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/configure/

https://opensubtitles.stremio.homes/

Znači, prvo pobrišeš iz Stremio već instalirane pa ponovo instaliraš ove moje si konfigurisao kako treba?
А како се бришу?
Кад на телефону идем да га деинсталира он је још увек ту.
Како да их обришем скроз па да их опет инсталирам?

А како се бришу?
Кад на телефону идем да га деинсталира он је још увек ту.
Како да их обришем скроз па да их опет инсталирам?
Ako ga vise puta instaliras hoce da se pojavi vise puta. Ako ga obrises onda imaš install, ako je već instaliran onda imaš samo configure.

koristin stremio instaliran na eon boxu i imam problem da mi ostaje kao aktivno gledanje nekoliko filmova ili serija koje sam poceo ,a kada drzim OK na daljincu stremio zabaguje i moram da ga restartujem,a kada udjem preko telefona i pobrisem te aktivne vamo na boxu se ne izbrisu
jel ima neko isti problem ?

Ako ga vise puta instaliras hoce da se pojavi vise puta. Ako ga obrises onda imaš install, ako je već instaliran onda imaš samo configure.
Кад га деинсталирам и кад га поново инсталирам не даје ми опцију да га конфигуришем и да изаберем језик.
Од 4 адона за 2 сам могао да изаберем енглески/српски само да приказује тај превод.

Jel vam se desava da ne ocitava TV Channels na android? Chromecast je u mom slucaju. Pojave se sport kanali (i svi ostali) na sekundu i odjednom nestanu...

Izgleda da se radi zvanicni addon za titlovi
Link

Nazad
Vrh Dno