Imaš Usa adon i tu koliko hoćeš nbaPozdrav, ovde skroz nov korisnik Stremio programa. Vidim da ima 81 strana, pa rekoh da pitam ovako, da ne kopam dzaba ako nema nista.
Da li neko ima addon za sportske strimove? Pretezno za NBA.
Opet se vracam na ono "skroz nov korisnik".
Kako to da nadjem ako mi ne izlazi u onoj listi za pretragu?
Mislim da čoveka interesuje https://stremio-addons.netlify.app/ppvstreams (strimovi NBA, NFL, NHL, CL, EL, PL, La Liga, Serie A mečeva, linkovi se pojavljuju desetak minuta pre početka duela), usa addon čine strimovi programa najpopularnijih tv stanica u USA i tu teško da može naći sve što mu treba.Kucas u google usa addon stremio
Imas alternativne aplikacije za JF.Probacu ako me ne bude mrzelo da instaliram plex, imam ova dva... U sustini jellifyn android app lepo radi, jedino je premotavanje sadrzaja kriminalno, po 30sec pa jos moras da kliknes play posle toga :/
Da li neko ima filmove u lokalu na Synology NAS-u i da ih gleda na Stemio?Jel postoji neki addon da se pustaju fajlovi sa lokalne mreze preko serviio ili jellifyn servera? Ili prosto da skenira lokalni folder?
Pretpostavljam da se ti alldebrid, premiumize, easydebrid, torbox dodaci placaju..?To o cemu pricas je ono kako zapravo funkcionise torrent saobracaj.
Sigurno koristis neki add-on koji direktno torrentuje pa zato i vidis tu statistiku.
Connected - broj ljudi sa kojima si trenutno povezan i sa kojima radis download/upload
Active - svi koji su trenutno dostupni na tom torentu
Waiting - visak koji ti trenutno ne treba
Vecina ovde korsti neki od servisa koji zaobilazi citavu ovu problematiku oko pracenja koliko seedera torrent ima.
Neki od popularnih su alldebrid, premiumize, easydebrid, torbox itd.
Da, otprilike 3e mesecno je neki prosek pa sad zavisi od toga koju koristis.Pretpostavljam da se ti alldebrid, premiumize, easydebrid, torbox dodaci placaju..?
@tablet_fan, sada proverio i uspeo se registrirati na torbox. Pred izvesno vreme nisam mogao registrirati nov nalog.Da, otprilike 3e mesecno je neki prosek pa sad zavisi od toga koju koristis.
@Tricky ne razumem sta si hteo da kazes ili pitas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari