Šta je novo?

Stremio

Ne znam ko je keširao filmove sa naših područja ali sam to veoma retko viđao.

Može neko da kešira na svoj RD recimo, ali to se ne pojavljuje u globalnom kešu.. Ne znam koja je tačno filozofija keširanja, verovatno se samo popularniji sadržaji pojave u tom svima dostupnom kešu.

Može neko da kešira na svoj RD recimo, ali to se ne pojavljuje u globalnom kešu.. Ne znam koja je tačno filozofija keširanja, verovatno se samo popularniji sadržaji pojave u tom svima dostupnom kešu.
To i mene zanima da li je na neki način moguće keširati nešto da bude dostupno svima a ne samo tebi

Može neko na DMM da napravi listu naših filmova i podigne na RD, uradi share hash list. Barem sam tako čitao mada nisam siguran u ovo a i nisam nikada ni probao.

Sad sam malo istrazivao, i sta god da sam ukucao od nasih filmova pre svega klasika, nasao sam.

Nađu se klasici i na DMM recimo exyusubs. Ali nešto ne verujem da ima linkova za sve što se traži.
1000042316.jpg

Kao što rekoh keširano je skoro sve sa ExYuSubs stranice. To su uglavnom noviji filmovi i serije, kao i ovi remasteri starih filmova.

Nije vazno da li je kesirano, vazno je da toga nema na public torrent trackerima tj. onima koji se koriste za scrapovanje, ako sam ja dobro razumeo. I onda ko god pokusa da nadje, ne nadje. Drugo je kad dodas na svoj debrid cloud.

Ni ja ne znam kako ali vidim da se javno na RD pronalaze naslovi koji su sa privatnog trackera (exyusubs), ili su negde procureli.

Pa piše na da je sa Pirate Bay barem jedan film koji sam naleteo.

Ризик је користити торенте са домаћим садржајем.
Али да могуће је аплоудовати директно на РД са вашег рачунара или шта год, Ја сам то радио са серијалом Би-Би-Си Ледена планета кец из 2011. На РД-у имали су само неки линкови од 3 гб по епизоди, ја сам скинуо кући енкоде од групе ебп са хдбитса, направио торент и дигао то на РД. Касније поделио преко ДММ-а листе и те линкови су читани били преко Елфхостед скрејпера. Дуго су стајале те епизоде на РД, но не знам да ли су још увек ту? Али ето мислим да на тај начин не могу да вас примете шта дижете на РД.
Ако под глобални подразумеваш "сваком кориснику РД је доступно" онда се појављује у глобалном.

Ma hocu, nego vidim da na dosta filmova nema nasih titlova, kako to da resim.? Kad gledam na PC... tu je lako, za sav sadrzaj na netu...filmovi, serije, sport, ali za TV ne znam bas kako ce biti.
Ako nađeš prevod na nekom od sajtova sa našim titlovima, onda možeš da ga sam dodaš u film ili seriju preko externog playera. Raspakuješ prevod(e), u Stremio podešavanjima izabereš externi plejer, ili ako ti je exo plejer kada počne reprodukcija - onda na ikonicu koja liči na VLC plejer (čunj) izabereš koji plejer ćeš da koristiš, a kada se reprodukcija pokrene ideš na ikonicu titla i ukažeš na putanju gde ti je raspakovan titl.

Ako nađeš prevod na nekom od sajtova sa našim titlovima, onda možeš da ga sam dodaš u film ili seriju preko externog playera. Raspakuješ prevod(e), u Stremio podešavanjima izabereš externi plejer, ili ako ti je exo plejer kada počne reprodukcija - onda na ikonicu koja liči na VLC plejer (čunj) izabereš koji plejer ćeš da koristiš, a kada se reprodukcija pokrene ideš na ikonicu titla i ukažeš na putanju gde ti je raspakovan titl.
Pretpostavljam da koristis VLC, jel on najbolji sto se tice externog na stremio ili ima i bolji.? Na PC ga koristim kad mi zatreba ali ne znam za android TV kakav je...

Da VLC, jer je odličan i besplatan. Može da se koristi i MX player pro. Vidi šta ti dozvoljava Play prodavnica. Ja sam koristio na Yettel-ovom android box-u VLC, (koji je praktično android tv), ali posle nekih automatskih ažuriranja sistema, došlo je do problema i Stremio nije mogao da pokrene VLC, pa sam prešao na MX plejer. Sada su opet nešto ažurirali i praktično mi zaključali A-box. Ali to je druga priča - pokrenuo sam temu o tome.

Na koje nacine uplacujete pretplatu za Realdebrid? Prvu pretplatu pre godinu dana sam odradio Master karticom, sledecu pretplatu nije prihvatao master karticom pa sam otvorio Amazon Pay. Sada na Realdebridu nema vise Amazon placanja. Ima li neki servis za placanje koji preporucujete da povezem sa master karticom i tako platim ReaDebrid?

Ja plaćam visa karticom od Intese. Doduše napravim virtuelnu karticu i platim.
Radi i sa Aircash Mastercard karticom.

Meni je to resila Visa. Mada je posle radila i master. Erste banka je u pitanju.

Ima tema pa da ne pišemo ovde

I šta je na kraju sa Real debridom, jel ne radi više uopšte ili?

Hteo sam da uplatim jedan mesec sad kad kreću praznici, pa me zanima jel skroz mrtav ili?

I ja da se ne napinjem uzeo sam RealDebrid, ispada oko 300din mesecno. A vidim upravo i da Premiumize ima neki popust, pa ako nekog zanima i taj servis:

Inace, da li nekom pusta strimove za The Brutalist? Meni nema ni sa RealDebrida, ni Zemunda, ni nista :/

I ja da se ne napinjem uzeo sam RealDebrid, ispada oko 300din mesecno. A vidim upravo i da Premiumize ima neki popust, pa ako nekog zanima i taj servis:

Inace, da li nekom pusta strimove za The Brutalist? Meni nema ni sa RealDebrida, ni Zemunda, ni nista :/
The Brutalist je prikazan na samo par festivala od septembra 2024. U bioskopima tek od januara 2025...
A na real debridu bice tamo na prolece...

Nazad
Vrh Dno