Prije svih ovih dešavanja vezano sa Stremio isti su bili u katalozima...Nećeš naći sadržaj sa balkana u tom ni u bilo kom addonu. Možda naletiš na nešto malo ali je to veoma veoma retko.
Prije svih ovih dešavanja vezano sa Stremio isti su bili u katalozima...Nećeš naći sadržaj sa balkana u tom ni u bilo kom addonu. Možda naletiš na nešto malo ali je to veoma veoma retko.
To i mene zanima da li je na neki način moguće keširati nešto da bude dostupno svima a ne samo tebiMože neko da kešira na svoj RD recimo, ali to se ne pojavljuje u globalnom kešu.. Ne znam koja je tačno filozofija keširanja, verovatno se samo popularniji sadržaji pojave u tom svima dostupnom kešu.
Nadjes film ali nema linkova da se pusti.Sad sam malo istrazivao, i sta god da sam ukucao od nasih filmova pre svega klasika, nasao sam.
Ако под глобални подразумеваш "сваком кориснику РД је доступно" онда се појављује у глобалном.Može neko da kešira na svoj RD recimo, ali to se ne pojavljuje u globalnom kešu.. Ne znam koja je tačno filozofija keširanja, verovatno se samo popularniji sadržaji pojave u tom svima dostupnom kešu.
Ako nađeš prevod na nekom od sajtova sa našim titlovima, onda možeš da ga sam dodaš u film ili seriju preko externog playera. Raspakuješ prevod(e), u Stremio podešavanjima izabereš externi plejer, ili ako ti je exo plejer kada počne reprodukcija - onda na ikonicu koja liči na VLC plejer (čunj) izabereš koji plejer ćeš da koristiš, a kada se reprodukcija pokrene ideš na ikonicu titla i ukažeš na putanju gde ti je raspakovan titl.Ma hocu, nego vidim da na dosta filmova nema nasih titlova, kako to da resim.? Kad gledam na PC... tu je lako, za sav sadrzaj na netu...filmovi, serije, sport, ali za TV ne znam bas kako ce biti.
Pretpostavljam da koristis VLC, jel on najbolji sto se tice externog na stremio ili ima i bolji.? Na PC ga koristim kad mi zatreba ali ne znam za android TV kakav je...Ako nađeš prevod na nekom od sajtova sa našim titlovima, onda možeš da ga sam dodaš u film ili seriju preko externog playera. Raspakuješ prevod(e), u Stremio podešavanjima izabereš externi plejer, ili ako ti je exo plejer kada počne reprodukcija - onda na ikonicu koja liči na VLC plejer (čunj) izabereš koji plejer ćeš da koristiš, a kada se reprodukcija pokrene ideš na ikonicu titla i ukažeš na putanju gde ti je raspakovan titl.
Radi, trenutno bolje nego TorboxI šta je na kraju sa Real debridom, jel ne radi više uopšte ili?
Hteo sam da uplatim jedan mesec sad kad kreću praznici, pa me zanima jel skroz mrtav ili?
The Brutalist je prikazan na samo par festivala od septembra 2024. U bioskopima tek od januara 2025...I ja da se ne napinjem uzeo sam RealDebrid, ispada oko 300din mesecno. A vidim upravo i da Premiumize ima neki popust, pa ako nekog zanima i taj servis:
Premiumize.me, All in One Cloud-Downloading
www.premiumize.me
Inace, da li nekom pusta strimove za The Brutalist? Meni nema ni sa RealDebrida, ni Zemunda, ni nista :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari