Šta je novo?

Stremio

Ja se kanim da namestim Plex ali me mrzi. Koristio i koristim.j dalje ali za filmove i serije više ne pored Stremia već za sinhronizovane crtaće zbog dece. Mada sada kada razmislim i ti crtaći mogu da završe u RD downloads i da udju preko zurga u Plex.

Problem transkodovanja se kako kolega Shaman rrče rešava korišćenjem Kodija. Namesti se Plex kao addon za Kodi. Kodi ne transkoduje.

Juče sam malo gledao i ceo setup ni ne mora da bude na mašini ali moram to da istražim još. Navodno može na elfhosted sve da se spakuje.

Ovo ću da namestim kako bih mogao matorcima da omogućim da gledaju. Ako uspem da radi dok je moj komp ugašen a sve na elfu bombona. Stremio će ostati ali ću pojačati Plex i krenuti da pravim kolekciju all time favorita.

Sad još jedino nisam skontao da li će Zurg apsolutno sve što iz RD downloads da pakuje u library ili može selektivno? Ne bih baš sve što se gleda na Stremiju da mi pakuje u Library.
Plex, ako je za kućnu mrežu i ako hostuješ sam onda dobar klijent pokriva sve jer će sve uglavnom ići Direct play. Ako je za matorce na drugoj lokaciji onda dosta zavisi od klijenta. Ne zaboravi hw transcoding zahteva plex pass.
Druga opcija ti je Plex4Kodi što Shaman pominje.
Treća opcija elfhosted koji se plaća.
Zurg pokupi sve što je u library, ali ima neka podešavanja u samoj skripti sa kojima se nisam igrao.
Koji vam sve add-oni rade sa RD posle ovog "sloma" ? Ja sam kodijevac a treba da ispodešavam neke Stremioe po familiji pa da ne lutam?
Torrentio i easynews kod mene. Mislim da rade i comet i Media fusion nisam siguran.
Umbrella radi bez problema sa RD. Samo apdejtuj istu i postavi extended scrapper na cocoscraper...
Čovek pita za Stremio, ne za Kodi.
Po meni mesate babe i zabe, ovde je tema streaminga a ne pravljenja videoteka.
Ja imam server sa x filmova i serija starih koje smatram vrednim za arhiviranje a Stremio mi je za nove stvari koje izlaze(serije i filmovi).
Kad ne bude vise Stremia onda ce biti skinem odgledam i obrisem to je to.
Upravo je streaming(RD+rclone+zurg) i omogućen na Plexu pored lokalne videoteke koju imaš. Znači možeš da imaš samo stream bez lokalne videoteke i koristiš na taj način.

Sta vam je? Kaonda Stremio ne radi bez RD. Kaonstoni Kodi radi sa Elementum addonom. Nije sve instant kaonsa RD ali sve radi najnormalnije. Plex je plex,ali meni kad se gleda nesto i recimo 1960 i neke i stremio i Kodi to lako nadju. Ne moram da pravim biblioteke. Iz mora danasnjih ocajnih fimova i serija,najcece otplivam do neke luke satrih filmova sto zavisi od trenutnog raspoozenja.I sve je tu,na dohvat ruke.l

Interesantan odgovor RD tima na trustpilot review.
Iskreno posle svega sto sam procitao u prethodnih nedelju dana vezano za RD i njihov tim ne pada mi na pamet da ga koristim ikad vise.
Toliko mi je drago sto sam odradio refund.

Screenshot from 2024-11-29 19-05-58.png
izvor

Kada je prestao da radi
Dosta ljudi je tražilo refund
Trebali ste sačekati koji dan.

Jel zna da li PPV Streams ima Evroligu da prenosi?
Konkretno me prenos Crvene zvezde zanima
Nećeš se najesti 'leba što se toga tiče pa traži druge solucije. Koristim ovaj addon par dana i koliko sam mogao primetiti fudbalski i NBA prenosi idu samo ili gotovo isključivo preko britanskog kanala TNT Sports pa šta ima u njihovoj ponudi ima. Možda ima još ponešto ali za ovo kratko vreme to sam uspeo sagledati. U utorak je bilo recimo sve od LŠ na meniju.

@tambur88
Nije to uopste poenta.
Ceo svoj zivotni vek RD je dozvoljavao piratski sadrzaj na svojim serverima i za to je najvise i koriscen a sada krive korisnike za to sto su ih vlasti opomenule i trazile im da uvedu promene.
Njima je sad korisnik kriv i sad ce informacije korisnika da proslede copyright holderima?
Najblaze receno veoma jadno i klinacko razmisljanje kao i banovanje svakog ko trazi refund za servis koji nije kao sto je bio.
Pogledajte samo listu hostera kakva je sad u odnosu na nekad, razna ogranicenja koja su uveli itd.
Da nije coveka iz torrentio plugina koji se namucio da nadje "foru" da zaobidje ugaseni endpoint ne bi sad gledali neometano kao sto gledate.

@tambur88
Nije to uopste poenta.
Ceo svoj zivotni vek RD je dozvoljavao piratski sadrzaj na svojim serverima i za to je najvise i koriscen a sada krive korisnike za to sto su ih vlasti opomenule i trazile im da uvedu promene.
Njima je sad korisnik kriv i sad ce informacije korisnika da proslede copyright holderima?
Najblaze receno veoma jadno i klinacko razmisljanje kao i banovanje svakog ko trazi refund za servis koji nije kao sto je bio.
Pogledajte samo listu hostera kakva je sad u odnosu na nekad, razna ogranicenja koja su uveli itd.
Da nije coveka iz torrentio plugina koji se namucio da nadje "foru" da zaobidje ugaseni endpoint ne bi sad gledali neometano kao sto gledate.
Sta se lozis kad je toliko lako da se odradi fake review

Zato sto nije prvi na koji su tako odgovorili, kroz support tikete su vodili slicnu pricu.

Jao...ja tek treba da se macujem sa svim tim sto radite za gledanje filmova i serija. Samo probao Stremio i na fon i na PC, cisto da vidim i da se upoznam kako to ide, ali vidim da ce biti golemo le.le.le... :)

Ja sam tražio refund za zadnju uplatu ali me nisu banovali.Mogu još da koristim do maja.

Meni su vratili uplatu za tri meseca. Imao sam poene za dva meseca i aktivirao ih,tako da ponovo imam uslugu.

Ma hocu, nego vidim da na dosta filmova nema nasih titlova, kako to da resim.? Kad gledam na PC... tu je lako, za sav sadrzaj na netu...filmovi, serije, sport, ali za TV ne znam bas kako ce biti.
Ja imam ova tri i nikad nisam naiso na problem za nase titlove, probaj:
OpenSubtitles, OpenSubtitles v3, opensubtitles PRO,

Interesantan odgovor RD tima na trustpilot review.
Iskreno posle svega sto sam procitao u prethodnih nedelju dana vezano za RD i njihov tim ne pada mi na pamet da ga koristim ikad vise.
Toliko mi je drago sto sam odradio refund.

Pogledajte prilog 469074
izvor
Никада они нису дозвољавали да се њихов сервис на званичним њиховим страницама доводи у везу са било којим видом апликација овог типа. Увек су или упозоравали да се то не ради, или бановали без упозорења. Овај део последњи њихов је претпостављам написан из револта због свега што им се дешава.

Много људи једноставно не разуме неке ствари, а они имају превише корисника који су њихов сервис избацили из тог неког круга мало више обавештених људи.

Укратко пост од ове Пенелопе је кретенски, а њихов одговор је кретенски због овог последњег дела о предаји њених података, али с обзиром на тренутне околности не могу да кажем да их не разумем.

Inače, evo kako trajno ukloniti CINEMETA addon.
Pre svega mora mu se naći zamena, predlažem TMDB.
Idite na https://app.strem.io/ i prijavite se. Otvorite konzolu pomoću f12 i pokrenute ovaj kod:
Kod:
(function() {

const token = JSON.parse(localStorage.getItem("authKey"));

const requestData = {
        type: "AddonCollectionGet",
        authKey: token,
        update: true
    };

fetch('https://api.strem.io/api/addonCollectionGet', {
        method: 'POST',
        body: JSON.stringify(requestData)
    })
    .then(response => response.json())
    .then(data => {

if (data && data.result) {

let result = JSON.stringify(data.result).substring(1).replace(/"protected":true/g, '"protected":false').replace('"idPrefixes":["tmdb:"]', '"idPrefixes":["tmdb:","tt"]');

const index = result.indexOf("}}],");

if (index !== -1) {
            result = result.substring(0, index + 3) + "}";
        }

let addons = '{"type":"AddonCollectionSet","authKey":"' + token + '",' + result;

fetch('https://api.strem.io/api/addonCollectionSet', {
            method: 'POST',
            body: addons
        })
          .then(response => response.text())
          .then(data => {
              console.log('Success:', data);
          })
          .catch((error) => {
              console.error('Error:', error);
          });

} else {
            console.error('Error:', error);
        }
    })
    .catch((error) => {
        console.error('Erro:', error);
    });
})();
Sačekajte dok ne dobijete:
Kod:
Success: {"result":{"success":true}}
Pomoću ovog koda skidamo zaštitu sa Cinemeta addona.
Sada treba otići na https://web.stremio.com/#/addons ; prijaviti se i deinstalirati ga kao i bilo koji drugi addon. Gotovo, adios Cinemeta.

Alternativa:
Staviti ga poslednje mesto pomoću Addon-Manager-a.

Extra:
OpenSubtitles PRO
PPV Streams
Uffff vec proslo 8 strana jedva nadjoh , samo da znate sve sam vam po spisku i sebe .......... i torbox i sve ostalo 🤣😂🤣😂🤣😂
@JA93 HVALA!
na dobrim informacijama i za onu verz. Stremija sa novim ExoPlayer-om i LibVLC-om
Sa zeljom da nas sa jos nekim novitetima obradujes 😁😉

Je l proradio Torbox? I kakva je trenutno situacija sa RD?

Istekla mi pretplata za RD pre 7 dana, nisam bio kod kuće, pa da vidim šta dalje da kupim.

Još ne radi kako treba, iako su najavili pre 7 dana da će raditi.
Sve sam mislio da uzmem Real Debrid bar na 15 dana jer vidim da neki pišu da i dalje radi. Ne znam kakva je situacija sa tim.

Ja se nadam da ce i nastaviti, samo da se ova halabuka stisa.
Nece vise biti kesiranih ali ostalo ce raditi, samo da ostane API.

Torbox serveri stigli, mada i dalje podešavaju sve, nije jos pušten full servis.

0ed365fe-1ff9-4e51-bb8e-65d9e61e12d1.png

Komentar debrid media manager developera:

IMG-4894.jpg

TMDB addon ne prikazuje filmove drugih jezičkih regija tipa cro,alb,afr itd...da li je to do addona ili je nešto drugo u pitanju??I vaša preporuka za player koji podržava ex yu titlove,naravno za stremio...hvala1000000139.png

Nećeš naći sadržaj sa balkana u tom ni u bilo kom addonu. Možda naletiš na nešto malo ali je to veoma veoma retko.

Nazad
Vrh Dno