Antara
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2016
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen x3800 & Noctua l9a
- Matična ploča
- Gigabyte x570 pro wifi itx
- RAM
- G. Skill Trident 3600 16GB
- GPU
- Gigabyte 2070s
- Storage
- 2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
- PSU
- Corsair sf750 platinum
- Kućište
- Lian Li a4-h2o
- Monitor
- LG UltraGear 34GP83A-B
- Miš & tastatura
- Razer Orochi v2 & Logitech mx keys mini
- Mobilni telefon
- Samsung Z flip 4
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Plex, ako je za kućnu mrežu i ako hostuješ sam onda dobar klijent pokriva sve jer će sve uglavnom ići Direct play. Ako je za matorce na drugoj lokaciji onda dosta zavisi od klijenta. Ne zaboravi hw transcoding zahteva plex pass.Ja se kanim da namestim Plex ali me mrzi. Koristio i koristim.j dalje ali za filmove i serije više ne pored Stremia već za sinhronizovane crtaće zbog dece. Mada sada kada razmislim i ti crtaći mogu da završe u RD downloads i da udju preko zurga u Plex.
Problem transkodovanja se kako kolega Shaman rrče rešava korišćenjem Kodija. Namesti se Plex kao addon za Kodi. Kodi ne transkoduje.
Juče sam malo gledao i ceo setup ni ne mora da bude na mašini ali moram to da istražim još. Navodno može na elfhosted sve da se spakuje.
Ovo ću da namestim kako bih mogao matorcima da omogućim da gledaju. Ako uspem da radi dok je moj komp ugašen a sve na elfu bombona. Stremio će ostati ali ću pojačati Plex i krenuti da pravim kolekciju all time favorita.
Sad još jedino nisam skontao da li će Zurg apsolutno sve što iz RD downloads da pakuje u library ili može selektivno? Ne bih baš sve što se gleda na Stremiju da mi pakuje u Library.
Druga opcija ti je Plex4Kodi što Shaman pominje.
Treća opcija elfhosted koji se plaća.
Zurg pokupi sve što je u library, ali ima neka podešavanja u samoj skripti sa kojima se nisam igrao.
Torrentio i easynews kod mene. Mislim da rade i comet i Media fusion nisam siguran.Koji vam sve add-oni rade sa RD posle ovog "sloma" ? Ja sam kodijevac a treba da ispodešavam neke Stremioe po familiji pa da ne lutam?
Čovek pita za Stremio, ne za Kodi.Umbrella radi bez problema sa RD. Samo apdejtuj istu i postavi extended scrapper na cocoscraper...
Upravo je streaming(RD+rclone+zurg) i omogućen na Plexu pored lokalne videoteke koju imaš. Znači možeš da imaš samo stream bez lokalne videoteke i koristiš na taj način.Po meni mesate babe i zabe, ovde je tema streaminga a ne pravljenja videoteka.
Ja imam server sa x filmova i serija starih koje smatram vrednim za arhiviranje a Stremio mi je za nove stvari koje izlaze(serije i filmovi).
Kad ne bude vise Stremia onda ce biti skinem odgledam i obrisem to je to.