Tek kasno uveče to kreće... I znaš da se uvek to i malo produži.Rekoh ja samo polako, videcemo ko ce isplivati iz ovoga.
Dosao je i taj dugoocekivani ponedeljak a torbox i dalje na istom, ne znam gde su ti silni serveri koji su trebali da budu dostupni danas?
Tek kasno uveče to kreće... I znaš da se uvek to i malo produži.
Bez API-ja ne može da se napravi dodatak za stremio, ako neko ima pristup API-ju neka mi pusti porukuSamo budjavi opensubtitles i njegovih xxx klonova
Za best Titlovi.com moras imati Kodi pa externo stream video
Da, kada gledaš sam ispada da je tako. Ako gledaš u društvu, što radim u 99% slučajeva, onda bi i društvo moralo da razume engleski. To kod mene nije slučaj.Dovoljno engleski.
Imaš titl embedovan u svaku bolju kopiju.
Koristio sam real debrid do nastanka problema sa Api kljucem i torrentiom, dajte mi neki predlog sta bi mogla biti zamena, alldebrid ili nesto drugo, imali ko kakva iskustva sa alldebridom, vidim postoje dve opsije od 3 i 4 eura.
Real debrid je bio i mama i tata, steta.
Šta je to da Plexom? Ja ga koristim isključivo za NAS. Koja je to mogućnost na koju mislite?Alldebrid je actually puko, refundirali su korisnike automatski, bez prethodnog upozorenja
Torbox je alternativa, ali bukvalno čekaju da im fizički serveri stignu. UPS u Južnoj Africi očigledno radi po očekivanju, jelte.
RD radi i dalje, evo i meni proradio na Stremiju posle deset instaliranja ponovo xd To jest, preko Torentija, radio je sve vreme preko Mediafusion. Svakako, uz malo cimanja DMM je isto korisna alatka.
Ali se sve više okrećem Plexu, iskreno.
Kolko sam ja skontao kad sam malo googlao jeste da DMM se uveže sa RD i služi kao download manager što i jeste. I onda valjda Zurg to šalje Plexu. Neka me isprave/dopune oni koji ga koriste.Šta je to da Plexom? Ja ga koristim isključivo za NAS. Koja je to mogućnost na koju mislite?
Juče je zezao AD isto kao i RD pre par dana. Danas radi normalno. To za refundaciju korisnika sam procitao ovde na forumu, ali mene nije zadesilo.Alldebrid je actually puko, refundirali su korisnike automatski, bez prethodnog upozorenja
Torbox je alternativa, ali bukvalno čekaju da im fizički serveri stignu. UPS u Južnoj Africi očigledno radi po očekivanju, jelte.
RD radi i dalje, evo i meni proradio na Stremiju posle deset instaliranja ponovo xd To jest, preko Torentija, radio je sve vreme preko Mediafusion. Svakako, uz malo cimanja DMM je isto korisna alatka.
Ali se sve više okrećem Plexu, iskreno.
Što je najbolje ne skida ništa lokalno samo povlači sa RD webdav servera. Rclone radi mount drive iz kog možeš da puštaš direkt iz tog foldera na kompu ili Plex server gde dodaš u library foldere iz Zurg mount drajva. Za apple tv ljubitelje kroz Infuse+webdav(ili plex koji nije idealan). Za više info ovde.Jedino ne znam da li skida na hard fajlove ili ih nekako samo indexuje pa povlači sa servera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari