Šta je novo?

Stremio

znam da nemaju,samo pitam jel neko pokusao,da li i njemu izbacuje istu gresku..

Jel još neko ima problem da mu uopšte ne prikazuje rezultate uz Torrentio RD?

Mediafusion RD radi normalno, Jackettio takođe (iako daje bedne rezultate) a evo peti put instaliram ponovo i ne vredi :D
Doduše sad imam i više rezultata uz sveži Torbox, al kao, ako RD šljaka, nastavio bih dalje s njim.

Tek kasno uveče to kreće... I znaš da se uvek to i malo produži.
mLskXQ9.png

Otprilike, vlasnik je rekao da imaju problem sa UPS-om koji treba da isporuci server u data centar i da ne zna koliko ce im trebati tačno.

Za sada su iskljucili mogucnost kupovanja pretplate i postavili ogranicenja kako bi nekako drzali glavu iznad vode.

Dakle i dalje od torboxa nista kao neke jeftine RD alternative.

• You have been refunded of 3.99€ paid on 11/23/24. Keep in mind, for some credit card providers it can take several weeks before the refund appears on your credit card record. Everything has been done on our side regarding your refund, if you have any more question about the refund process, please contact your bank directly.
Eto posle dva dana mi refundiraju i blokiraju API za koriscenje, ja vidim u Torrentiu nema AD rezultata uopste.
Sva sreca RD radi opet.

Dajte pomozite prijatelji...napisite mi koje sve dodatke da instaliram za srpske/hrvatske/bosanske titlove. Sve njih koji rade posao..?

Samo budjavi opensubtitles i njegovih xxx klonova

Za best Titlovi.com moras imati Kodi pa externo stream video

Pa svi ti strani filmovi imaju eng titl. Sigurno 90% gledanja gledam sa eng titlom jer je sa našim titlovima paćenje. Ne samo time sync već google translate titlovi. A i oni koji su dobri često pogrešno prevode neke fraze.

@emaremare To je zato što znaš engleski, pa primećuješ greške u prevodu i time komplikuješ sebi život... 😁 Ignorance is bliss!

Koristio sam real debrid do nastanka problema sa Api kljucem i torrentiom, dajte mi neki predlog sta bi mogla biti zamena, alldebrid ili nesto drugo, imali ko kakva iskustva sa alldebridom, vidim postoje dve opsije od 3 i 4 eura.
Real debrid je bio i mama i tata, steta.

Ja uopste ne vidim cemu frka i panika, Real Debrid i dalje radi.

Koristio sam real debrid do nastanka problema sa Api kljucem i torrentiom, dajte mi neki predlog sta bi mogla biti zamena, alldebrid ili nesto drugo, imali ko kakva iskustva sa alldebridom, vidim postoje dve opsije od 3 i 4 eura.
Real debrid je bio i mama i tata, steta.

Alldebrid je actually puko, refundirali su korisnike automatski, bez prethodnog upozorenja :D
Torbox je alternativa, ali bukvalno čekaju da im fizički serveri stignu. UPS u Južnoj Africi očigledno radi po očekivanju, jelte.
RD radi i dalje, evo i meni proradio na Stremiju posle deset instaliranja ponovo xd To jest, preko Torentija, radio je sve vreme preko Mediafusion. Svakako, uz malo cimanja DMM je isto korisna alatka.
Ali se sve više okrećem Plexu, iskreno.

Ja uplatih i radi, negde sam procitao da treba stiklirati sledece: Don't show download to debrid links option. Viva realD

Alldebrid je actually puko, refundirali su korisnike automatski, bez prethodnog upozorenja :D
Torbox je alternativa, ali bukvalno čekaju da im fizički serveri stignu. UPS u Južnoj Africi očigledno radi po očekivanju, jelte.
RD radi i dalje, evo i meni proradio na Stremiju posle deset instaliranja ponovo xd To jest, preko Torentija, radio je sve vreme preko Mediafusion. Svakako, uz malo cimanja DMM je isto korisna alatka.
Šta je to da Plexom? Ja ga koristim isključivo za NAS. Koja je to mogućnost na koju mislite?

Nemam ja dedicated NAS, koristim jedan od starih hardova na mom kompu kao server, skidam sve manuelno i tu postavljam biblioteku, iskreno u ovim situacijama, i to je manje cimanja nego igranje sa ovim privremenim servisima :D
Pa vremenom padne neki NAS, jedno 20TB memorije, i skladištim sve što želim, od FLAC muzike do serija i filmova kojima se vraćam.

Šta je to da Plexom? Ja ga koristim isključivo za NAS. Koja je to mogućnost na koju mislite?
Kolko sam ja skontao kad sam malo googlao jeste da DMM se uveže sa RD i služi kao download manager što i jeste. I onda valjda Zurg to šalje Plexu. Neka me isprave/dopune oni koji ga koriste.

Nije ovo loše da se stavi jao backup kada add-onivi prsnu.

Jedino ne znam da li skida na hard fajlove ili ih nekako samo indexuje pa povlači sa servera.

Juče je zezao AD isto kao i RD pre par dana. Danas radi normalno. To za refundaciju korisnika sam procitao ovde na forumu, ali mene nije zadesilo.

Jedino ne znam da li skida na hard fajlove ili ih nekako samo indexuje pa povlači sa servera.
Što je najbolje ne skida ništa lokalno samo povlači sa RD webdav servera. Rclone radi mount drive iz kog možeš da puštaš direkt iz tog foldera na kompu ili Plex server gde dodaš u library foldere iz Zurg mount drajva. Za apple tv ljubitelje kroz Infuse+webdav(ili plex koji nije idealan). Za više info ovde.

Nazad
Vrh Dno