Šta je novo?

Stremio

Pozdrav, ovde skroz nov korisnik Stremio programa. Vidim da ima 81 strana, pa rekoh da pitam ovako, da ne kopam dzaba ako nema nista.
Da li neko ima addon za sportske strimove? Pretezno za NBA.

Opet se vracam na ono "skroz nov korisnik". :)
Kako to da nadjem ako mi ne izlazi u onoj listi za pretragu?

E ne znam ja sam samo napisao kako da nadje addon koji ne nalazi u Stremiju.

Imam ovaj ppv dobar je

Jel postoji neki addon da se pustaju fajlovi sa lokalne mreze preko serviio ili jellifyn servera? Ili prosto da skenira lokalni folder?

Probacu ako me ne bude mrzelo da instaliram plex, imam ova dva... U sustini jellifyn android app lepo radi, jedino je premotavanje sadrzaja kriminalno, po 30sec pa jos moras da kliknes play posle toga :/

Probacu ako me ne bude mrzelo da instaliram plex, imam ova dva... U sustini jellifyn android app lepo radi, jedino je premotavanje sadrzaja kriminalno, po 30sec pa jos moras da kliknes play posle toga :/
Imas alternativne aplikacije za JF.
Mislim da sam ja koristio streamyfin, mozes je skinuti sa playstore-a pa probaj.

@tema
Uzeo sam torbox pro danas da isprobam, omogucili su trenutno placanje kriptom a bice uskoro omoguceno i redovno karticama.
Javljam utiske.

Torbox me razočarao, mnogo obećali, skoro ništa ispunili. Ubacio i neke torente s privatnih trakera da vidim kako će da seeduje, veći deo tog vremena nije ni radio. Ja pisao njima na discordu da vidim da li će seedovati u celoj dužini trajanja koliko je bilo jer je vreme teklo a nije seedovalo, modovi kažu da hoće, kad ono k*rac :D
Tako da, kad istekne ovo što sam uplatio def mu se neću vraćati.

Loš trenutak si izabrao da oceniš, to je tek krenulo. Bukvalno ne radi kako treba servis i dalje...

Imam jedno pitanje, mozda i nije prava tema. Potreban mi je neki servis ili program ili tako nesto gde bih mogao da upload-ujem filmove a npr moji roditelji koji ne zive samnom mogli preko tog istog servisa da pogledaju te iste filmove.

Nije prava tema ali istraži plex ili jellyfin.

Ako imaš dovoljan upload za to što će da gledaju, u kvalitetu koji si skinuo. A ako nisi iza CG-NAT 😁

Može i Tailscale u slučaju CG-NAT-a da se proba.

Isprobao Torbox pa evo nekih utisaka posle dana koriscenja.

Dobre stvari:
Odlican UI, podrska, integracija sa diskordom, webdav itd.
*Mogucnost koriscenja usenet-a
WEB DL za razne hostove je moguce skidati direktno, na google drive itditd bas dosta opcija
Brzina na pro planu prilicno dobra sa obzirom da kako kazu nisu ni blizu pravog kapaciteta koji mogu da imaju ( public trackeri 200-500MBps, usenet i do 600-700MBps)
Mogucnost seedovanja
Laka integracija u stremio preko torrentia ili njihovog torbox stremio add-ona (preporuka da se koristi torrentio jer je trenutno brzi i stabilniji)
Mogucnost deljenja naloga/api kljuca sa vise ljudi

Lose stvari:
Nestabilnost kao najveca - cesto se desava da torrenti ne zele da startuju i zaglave se, uglavnom se resi samo od sebe posle nekog vremena doduse
* usenet indexer koji koristi torbox je bas los i tesko je naci nesto van veoma popularnih mainstream stvari ali moze da se doda licni indexer koliko sam provalio pa bi to resilo problem
Manje kesiranih stvari od RD ( doduse nije uopste toliko manje koliko sam ocekivao i pozitivno me je iznenadilo, vecina popularnih stvari je kesirana)

Deluje mi da torbox moze da ima svetlu buducnost i stvarno im zelim srecu da uspeju jer servis stvarno obecava, najveca kocnica je trenutno nestabilnost.
Nadam se da ce u bliskoj buducnosti srediti stanje i otkloniti najvecu manu a ako se to ispuni onda ce ovo biti mnogo bolji i kompletniji servis od RD-a.
Ako neko od stalnih clanova ove teme zeli da isproba javite se u privatnoj poruci.

Meni se UI na Torboxu nikako ne sviđa. RD mi je daleko pregledniji (a možda je i stvar navike).

Hajde vi koji koristite Stremio odavno kazite mi sta znaci ovo:
Peers Information
Active: neki broj....Connected: neki broj....Waiting: neki broj
To se nalazi u Network Status kad pustis film.

To o cemu pricas je ono kako zapravo funkcionise torrent saobracaj.
Sigurno koristis neki add-on koji direktno torrentuje pa zato i vidis tu statistiku.
Connected - broj ljudi sa kojima si trenutno povezan i sa kojima radis download/upload
Active - svi koji su trenutno dostupni na tom torentu
Waiting - visak koji ti trenutno ne treba

Vecina ovde korsti neki od servisa koji zaobilazi citavu ovu problematiku oko pracenja koliko seedera torrent ima.
Neki od popularnih su alldebrid, premiumize, easydebrid, torbox itd.

To o cemu pricas je ono kako zapravo funkcionise torrent saobracaj.
Sigurno koristis neki add-on koji direktno torrentuje pa zato i vidis tu statistiku.
Connected - broj ljudi sa kojima si trenutno povezan i sa kojima radis download/upload
Active - svi koji su trenutno dostupni na tom torentu
Waiting - visak koji ti trenutno ne treba

Vecina ovde korsti neki od servisa koji zaobilazi citavu ovu problematiku oko pracenja koliko seedera torrent ima.
Neki od popularnih su alldebrid, premiumize, easydebrid, torbox itd.
Pretpostavljam da se ti alldebrid, premiumize, easydebrid, torbox dodaci placaju..?

Torbox seuste nema dozvoljava nove registracije u platformi za da se koristi za Stremio ili druga aplikacija!?

Bila je blokirana registracija novih nalog, izgleda da su danas u toku dana omogucili ponovo iako nije nigde javljeno.

Vrh Dno