Šta je novo?

Stremio

Istice mi RD za 30 dana , jel neko skoro produzavao i ima li smisla sa obzirom na desavanja?
Sto se tice RD meni radi sve kako treba preko torrentia u Stremiu.
Ili preci na Torbox ili sta vec?

Produžavaj po mesec dana, to je najsigurnije, i nije neki trošak.

Ja bih samo dodao samo još jednu stvar za koju verovatno mnogi ljudi ne znaju ili ne koriste. Možda ne spada baš u ovu temu.
Ako imaš RealDebrid i JDownloader možeš da skidaš fajlove sa hosting sajtova bez čekanja i ograničenja u brzini.
Najbolja moguća stvar, lepo pakuje linkove koje kopiraš. Jedino ubija kad hoće uodate da uradi pa se zaglupi. Baš sam ga juče nameštao i onemogućuo da stalno traži update.

Produžio sam pre par dana na 6 meseci, kapiram da neće nestati preko noći.
Inače ga koristim više preko JDownloader nego Stremio u poslednje vreme, kao i za DL popularnih torrenta (preko sajta).

Imao sam bag sa JDownloader da mi je prijavio da je istekao RD i nije ga koristio uopšte. Nisam mogao da ga reaktiviram nikako drugačije sem da ga obrišem iz liste naloga i dodam ponovo u JD. Tek onda je skapirao da je aktivna pretplata.

Da li je reč o JDownloader ili JDownloader 2 i u čemu je razlika?

Takođe, da li postoji na YT tutorijal za torente koji se prevlače na JD sa realdebrid, naravno i za instalaciju?

Da li je reč o JDownloader ili JDownloader 2 i u čemu je razlika?

Takođe, da li postoji na YT tutorijal za torente koji se prevlače na JD sa realdebrid, naravno i za instalaciju?

JDownloader 2 Clean Installers (No Adware!)
h**ps://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725

ili portabl verzija bez instalacije Jave:
h**ps://www.youtube.com/watch?v=UusqheJNQO0

Poslednja izmena:
Mora 1 update da se uradi da se pojavi real-debrid u accountima da bi mogao da se poveze. Barem je kod mene to bila situacija.

Ja bih samo dodao samo još jednu stvar za koju verovatno mnogi ljudi ne znaju ili ne koriste. Možda ne spada baš u ovu temu.
Ako imaš RealDebrid i JDownloader možeš da skidaš fajlove sa hosting sajtova bez čekanja i ograničenja u brzini.
Kako?

Skine se Jdownloader i odabere se opcija Settings/Settings/Account Manager. Iz liste se odabere šta želi da se doda (u ovom slučaju RealDebrid nalog) i ukuca e-mail i šifra.

Има ли још неко проблем са обнављањем RD претплате? Данас покушавам да уплатим и неће, картица важећа и има довољно средстава...

Ako si onomad otkazao pretplatu i trazio refund onda hoce da zeza. Probaj da napravis nov nalog.

Нисам никада отказивао, плус имам 1350 fidelity поена

Upravo uplatio 3m i proslo bez problema.Sa fidelity poenima skoro 5m.
Jedino se ne secam prosli put da mi je trazilo ime i prezime i broj telefona kao sad.
Sreca te nismo jos EU inace bi mi mozda neko pokucao na vrata :)

Crash-uje mi Stremio kad god pustim neki film.. Jel imao neko taj problem i kako da resim? Windows 10, aplikacija.

@PapaBear66 Stiže li neka potvrda na telefon prilikom uplate od strane RD-a, neki verifikacioni kod? Ne mislim na banku, nego konkretno na njih.

Samo minus na racunu 😁

Има ли још неко проблем са обнављањем RD претплате? Данас покушавам да уплатим и неће, картица важећа и има довољно средстава...
Meni se to dogodilo pre 8 meseci sa master debitnom karticom postanske stedionice, onda sam platio sa amazon pay servicom 6 meseci, onda pre mesec dana opet pokusaj sa master karticom neuspesan, platio mesec dana fidelity poenima. I sada mi istice pretplata i moram da smisljam kako platim sada.

@TsarOfZanzibar @lanset Картица је Виза припејд и користим је искључиво за онлајн куповине, јер не верујем ником и ничему на нету да бих давао дебитну🙂.
Досад је радило најнормалније, минимум 3х сам уплаћивао... Пробаћу опет за који дан, пошто је викенд прошао сад се ионако нема време за кинематографију🤣.

^ Koja banka?
Ranije… negde tamo letos sam pisao da mi nije prošla uplata sa Visa Virtuon karticom RF banke. Na kraju sam uplatio kriptom.

Ja sam platio Visa virtuelnom(Intesa) za jednokretnu upotrebu, vezana za devizni racun.

Meni se to dogodilo pre 8 meseci sa master debitnom karticom postanske stedionice, onda sam platio sa amazon pay servicom 6 meseci, onda pre mesec dana opet pokusaj sa master karticom neuspesan, platio mesec dana fidelity poenima. I sada mi istice pretplata i moram da smisljam kako platim sada.
Problem koji sam imao u toku ove godine više puta je rešen. Večeras sam uspeo da platim sa master debitnom karticom poštanske štedionice.

До картице је дефинитивно, ево пробао да пазарим нешто онлајн, константно одбија иако има средстава, није до Стремиа.

Upravo uplatio 3m i proslo bez problema.Sa fidelity poenima skoro 5m.
Jedino se ne secam prosli put da mi je trazilo ime i prezime i broj telefona kao sad.
Sreca te nismo jos EU inace bi mi mozda neko pokucao na vrata :)
Ukucaš drugo ime i neki drugi broj telefona. Bitno je samo da se plati.

E sad mi to kazes :D
Ne menja na stvari mogu da me nadju i onako kako god hoce, ovako im lakse.
Placam svojom kreditnom karticom tako da....

Ma naravno ne opterećuj se time.

Nazad
Vrh Dno