Šta je novo?

Stremio

Rade samo random prevodi tipa Vikings Valhala od Netflix produkcije recimo...ali zato što su ugrađeni ili kako se već to stručno kaže...ovo od opensubtitles v3 ništa bukvalno.

DO jučer Stremio radio bez problema, sada je problem sa zvukom. Film ide bez problema ali nema zvuka. Na početku se pojavljuje poruka Switching to lib VLC player due to a playback error. Kad prebacim na externi player onda ima zvuk ali nastaje problem sa titlovima. Ima kakvo riješenje. Lp

Rade samo random prevodi tipa Vikings Valhala od Netflix produkcije recimo... ali zato što su ugrađeni
Nema veze sa Netflixom, svi ugrađeni prevodi rade a svi eksterni (preko opensubtitles v3) ne rade, vidi ih ali ne pušta.

DO jučer Stremio radio bez problema, sada je problem sa zvukom. Film ide bez problema ali nema zvuka. Na početku se pojavljuje poruka Switching to lib VLC player due to a playback error. Kad prebacim na externi player onda ima zvuk ali nastaje problem sa titlovima. Ima kakvo riješenje. Lp
Da dodam radi se o Eon boxu, na laptopu radi bez problema.

ATV aplikacija se updatovala na 1.6.10 i pravi problem sa lib Vlc . Izašla je zakrpa sa 1.6.11 ali je još nema na Play prodavnici.

Da, od jutros sve uredu sa učitavanjem titlova na OpenSubtitles v3!

Titlovi su sinoć još počeli da rade, negde oko 12 sam krenuo novog Policajca sa Beverli Hilsa i radio. Doduše piše srpski ali bio je hrvatski titl.

Kako vam trenutno radi Stremio, meni očajno (do pre dva dana normalno). Imam RD i filmovi se učitavanje u nedogled, nešto su zeznuli sa poslednjim ažuriranjima. ATV 1.6.11.

Poslednja izmena:
Meni na kompu radi savrseno, a na eon boksu zeza vec nekoliko dana - isto ucitava dugo a cesto i ne ucita i ako imam RD.

Sreca pa samo preko kompa i gledam jer mi je puno bolji zvuk nego na televizoru a svakako mi je komp prikacen na TV..

Meni je pomoglo uninstall pa install na eon box-u takodje koristim RD

Teško da će na Eon boxu sa 32-bit Android OS da radi armv8/arm64/aarch64 apk fajl.

Od danas Stremio kod mene ne radi kako treba, ništa ne može da učita, kao da Real Debrid trokira, do juče sve je bilo ok, kako je kod vas?

Gledam na Android TV-u i Eon box-u

Poslednja izmena:
RD ima probleme
1000016783.jpg

Meni je juče proradilo na boksevima kada sam pokrenuo na telefonu aplikaciju.

Kako vam sad radi? Opet imam probleme sa nekim naslovima.

Meni radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno