Šta je novo?

Stremio

Možda ovako nešto

Pošto imam vezanu karticu za svoj Amazon nalog (zbog poljskog Amazon Prime, između ostalog), koristim Amazon Pay na RD umesto Credit Cards.

1716935989189.png

tema je Stremio a ne sigurnost on-line plaćanja, kartice, prevare i tako to. vratimo se na temu

Ima li neki minimum zahteva za Stremio što se tiče android boxa. Pokušavam na prepravljenom Iris HP07, nemam pojma specifikacije (valjda 2/8gb) i čim izaberem nešto da gledam, krene i posle par sekundi izbaci iz aplikacije. Prvi put instaliram Stremio pa sam možda i nešto drugo preskočio da odradim (Instalirao Stremio i povezao torrentio).
Na tom Boxu već duže vreme radi Kodi, Max, Netflix bez ikakvih problema.

Meni stremio radi perfektno na HPH07. Klasika, Torentio, bez RD. Odgledao gomilu serija i filmova uz napomenu da sam retko kad puštao neki fajl veći od 3 gb recimo, za neke dosta veće potreban je i RD naravno.

Mene je par puta isfrustriralo da odgledam film i poslednjih 5 minuta zabode i vrti, vrti, vrti, ne mogu da pogledam, sem da promenim torent na neki najmanji i završim film. Posle par takvih slučajeva sam pljuno parice i oduševio se. Ne bih znao da postoji da nema ove teme (i tema za bokseve).

Renesansa gledanja TV, a utoliko više cenim jer baš malo vremena imam za to.

Ima li neki minimum zahteva za Stremio što se tiče android boxa. Pokušavam na prepravljenom Iris HP07, nemam pojma specifikacije (valjda 2/8gb) i čim izaberem nešto da gledam, krene i posle par sekundi izbaci iz aplikacije. Prvi put instaliram Stremio pa sam možda i nešto drugo preskočio da odradim (Instalirao Stremio i povezao torrentio).
Na tom Boxu već duže vreme radi Kodi, Max, Netflix bez ikakvih problema.
Probaj neki drugi player da instaliras.
Meni je Just player radio najbolje na tim starijim i losijim boxovima.

Radi li vam Torrentio? Meni ne izbacuje u pretrazi...

Ceo vodič za Stremio ako nekome zatreba.

Bas mi nedostaje lupa za pretrazivanje u aplikaciji, smara sto moram pritisnuti enter na tastaturi. Nije neka velika stvar, ali cudi me da nisu to stavili.

Meni nikako ne izbacuje Torrentio pretragu, sve sam pokusao, instalirao dosta puta, menjao podesavanja ali i dalje nista...

Kako preko Amazona? Mozes i u DM da ne zatrpavamo ovde.
Tema jeste Stremio, ja koristim RD za Stremio šest meseci. Platio sam preko svoje master kartice. Isteklo mi je šest meseci i neće da prihvati plaćanje preko iste kartice, novca ima na računu. Da li je neko imao u skorije vreme problema sa plaćanjem.
Da li može neko pojašnjenje kako da registrujem Amazon plaćanje pa da tako odradim uplatu za RD?

Tema jeste Stremio, ja koristim RD za Stremio šest meseci. Platio sam preko svoje master kartice. Isteklo mi je šest meseci i neće da prihvati plaćanje preko iste kartice, novca ima na računu. Da li je neko imao u skorije vreme problema sa plaćanjem.
Da li može neko pojašnjenje kako da registrujem Amazon plaćanje pa da tako odradim uplatu za RD?
Da odgovorim drugima. Na postojećem Amazon nalogu sam registrovao istu master karticu koju sam probao da koristim sa RD bezuspešno. Po registraciji sam proverio da je obračun u EUR. Otišao sam na RD i izabrao način plaćanja Amazon nalogom. Odmah je uradio naplatu i dodelio mi je poene i pretplatu.
Tako da je vrlo lako plaćati preko Amazona, dovoljno je registrovati karticu.

Da li ja ne stremio nekako moguce dodati spoljnje titlove i kako?
Pitanje se odnosi na googleTV

Lokalne? Koliko ja znam ne ali možeš da ih uvezeš u eksterni plejer(tipa kodi).

Da, lokalne, koje bih ubacio u box posto ovi addonovi ne pronalaze titl koji mi trebaju

Da instaliram kodi samo zbog dva filma je bas bezveze onda mi lakse da gledam iz plexa.

Mozda neki drugi externi player koji moze da ubaci titl?

Probaj Nova video, Mx, Vlc, Just player možda.

Jel neko pisao ili sam ja nešto permutovao, da na novijoj Android verziji aplikacije može da se isključi HDR? Ako je odgovor potvrdan gde se nalazi to podešavanje?

da li i Vama dogodi da gledate film i na nekih 70% puknu svi linkovi i ne mozes da odgledas do kraja

Jel neko pisao ili sam ja nešto permutovao, da na novijoj Android verziji aplikacije može da se isključi HDR? Ako je odgovor potvrdan gde se nalazi to podešavanje?
Trebalo bi da HDR možeš da isključiš na samom uređaju ( eon box, firestick, google Chromecast, Android tv ....)

Da ne jurim iznad gde je pisano, upravo uplatio RD sa raiffeisen Visa karticom. Direkt kod njih, 3d secure standardno.

Kod mene od juče ne funkcioniše "OpenSubtitles V3" addon, jednostavno neće da učita željeni prevod. Na Tizen-u prijavljuje grešku, na androidu samo izbaci "no track", a uredno vidi sve dostupne prevode!
Ima li još neko ovaj problem?

Nazad
Vrh Dno