Kako rešavaš titlove kad je vlc eksterni plejer?Turi VLC kao eksterni player na Stremio taj guta sve kao Golf 2
Ne samo to, u pitanju je komplet torent klijent na web. Možeš da deinstaliraš sve torent klijente sa svojih računara i telefona. U njega ubaciš torent ili magnet link i donwloaduješ iz browsera, jer bude skinut uglavnom za dve sekunde. Meni kad putujem odlično dođe, ne razmišljam o VPN i da li će neko da mi pokuca na vrata u zapadnoj evropi.Hvala,
Ako sam dobro skapirao to resava ucitavanje FHD i 4k sadrzaja?
Može istovremeno više uređaja ali samo sa jedne iste javne IP adrese (=svi uređaji na istoj lokaciji / adresi / kući & mobilni na kućnom netu a ne mobilnom).ovo moze da se koristi na vise uredjaja
komp,tv box,telefon?
Da kad skupiš dovoljno bodova možeš da ih razmeniš za XY dana RD usluge, besplatno.i cemu sluze ti bodovi npr tih 800?
Kratka ispravka samo, sve sto si rekao je tacno ali bitna stavka je da je sve to za istovremeno strimovanje.Može istovremeno više uređaja ali samo sa jedne iste javne IP adrese (=svi uređaji na istoj lokaciji / adresi / kući & mobilni na kućnom netu a ne mobilnom).
Da kad skupiš dovoljno bodova možeš da ih razmeniš za XY dana RD usluge, besplatno.
Nije mi namešten za redovno gledanje ali stremio nekada štucne izbaci onu greški lib codec nesto i prebaci na VLC tada samo embeded ako se ne varam.Kako rešavaš titlove kad je vlc eksterni plejer?
Ima li posebna tema za Plex? I ja koristim samo za lokalne skinute filmove. Bas me interesira ovo sa Plex Share i kako radi ako neko moze da kaze.@emaremare Zato što mi odgovara i navikao sam na Plex interfejs. I baš zato što mogu bez problema da izmešam i lokalni i "cloud" sadržaj, da dodam titl skinut odakle god...
A zašto bih skidao lokalno ako već postoji mogućnost da se streamuje (sa RD servera ili da tuđeg "Plex Share" servera svejedno) . Svakako i skinute stvari ne čuvam na HDD i na Plex serveru nego ih brišem čim odgledam.
Ja sam na Android telefonu podesio sve, pa se ulogovao na box. Mislim da je barkod princip.To sto ima web torrent klijent je interesno.
Ja dosad nisam mogao konfigurirati stremio da radi na firestick. Mislam deka treba preko PC da konfiguriram pa poslije sa istim podatkama da se logujem na firestick.
Ima li posebna tema za Plex?
Sve što nije stvarno na hardu uređaja na kom je Plex server, niti bilo gde u mojoj LAN mreži.A sta ti je "cloud" sadrzaj?
Lokalno ono što skidam (što je veoma retko od kada koristim RD) i RD cloud sve što dodam u Library. DMM levo dodam šta me zanima i ovako izgleda u Plexu(zurg+rclone).Za čega koristite Plex sa RD? Meni 10 godina u lokalu sluzi za skinuti materijal. Ako mogu d aga pojacam pa sa vikendice da gledam sinhro crtace sa kompa bilo bi ekstra.
Ovde misliš na dizanje VPN servera na samom uređaju kao klijentu? Nisam nikada koristio plex ili RD, pa rekoh da pitam.Plus ta kombinacija je manje zahtevna za server hardver od alternative tipa kačenje na VPN server + Stremio
Prvi put dobijes upozorenje, drugi put ban na dve nedelje/mesec dana i treci put dobijes perma ban.Šta se desi ako se pristupi sa druge IP adrese? Ne dozvoli uopšte pristup ili prekine strimove na prvoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari