Stavio sam stremio na sony android tv i povezao sa real debridom. Par pitanja - kako konfigurisati titlove? Stavio sam četiri addona: podnapisi subtitles by dexter21767 v0.0.3, opensubtitles.org by dexter21767 v0.1.2 , opensubtitles v 0.24.0 i community opensubtitles v 2.0.9 pa me interesuje jel to ok? Može li se koji od ovih addonova namjestiti da ima i srpke i hrvatske titlove? Kad otvorim neki film desi se da mi ne nudi nijedan titl ili da mi nudi baš puno, gdje su u listi i španski i engleski i francuski... jel to normalno?
Da li ima neki način da se preko stremia gledaju utakmice (konkretno EL u košarci) i trke (motogp)?
Dosta toga zavisi odakle Stremio, tj koji ti izaberešm izbor filma, to sam i ja primetio, pa na Pbay pokaže X titlova na na Rarbg manje, i još jedna stvar, ako baš brzo otvoriš neki film, ne stigne addon da se učita tako brzo i onda skoro da i nema titlova u ponudi.Stavio sam stremio na sony android tv i povezao sa real debridom. Par pitanja - kako konfigurisati titlove? Stavio sam četiri addona: podnapisi subtitles by dexter21767 v0.0.3, opensubtitles.org by dexter21767 v0.1.2 , opensubtitles v 0.24.0 i community opensubtitles v 2.0.9 pa me interesuje jel to ok? Može li se koji od ovih addonova namjestiti da ima i srpke i hrvatske titlove? Kad otvorim neki film desi se da mi ne nudi nijedan titl ili da mi nudi baš puno, gdje su u listi i španski i engleski i francuski... jel to normalno?
Da li ima neki način da se preko stremia gledaju utakmice (konkretno EL u košarci) i trke (motogp)?
A sta bi se desilo kad ne bi obrisao? Da li bi mogli nesto da naplate preko broja telefona?Kako da maknem alldebrid iz torentio addona? Istekao je probni period, i hteo sad da ga isljucim dok ne uplatim real debrid, medjutim sta god mu radio on je tu. Obrisao sam add on, reinstalirao stremio, otvorio podesavanja adona preko web i iskljucio debrid, i sta god mu radio on je tu :/
Negde gresim, al ne znam gde
edit:
uspeo nekako posle pola sata. Ako nekom zatreba: obrisati addon iz stremia, UGASITI stremio, otici na sajt addona i tamo podesiti i instalirati add on.
Ne, samo dobiješ poruku da ti je istekla pretplata.A sta bi se desilo kad ne bi obrisao? Da li bi mogli nesto da naplate preko broja telefona?
Ne...A sta bi se desilo kad ne bi obrisao? Da li bi mogli nesto da naplate preko broja telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari