Šta je novo?

Stremio

Sta te briga imas OurGroceries :ROFLMAO:

ja ne znam koji mu je ali meni Stremio od zadnje verzije radi katastrofalno tj neupotrebljiv je..non stop bufering..gledam na nvidia..ne vjerujem da je do interneta jer na kodiju, koji je na istom boxu, sve radi bez greske a i na apple tv preko infuse ..naravno sve ide preko AD... pokusao sam i sa deinstalacijom ali ni to nije pomoglo...ne znam sta bih mogao promijeniti u postavkama da se stabilizuje pa ako neko ima ideju nek pise.. nije da mi je neophodan ali me zivo zanima gdje je problem.

ja ne znam koji mu je ali meni Stremio od zadnje verzije radi katastrofalno tj neupotrebljiv je..non stop bufering..gledam na nvidia..ne vjerujem da je do interneta jer na kodiju, koji je na istom boxu, sve radi bez greske a i na apple tv preko infuse ..naravno sve ide preko AD... pokusao sam i sa deinstalacijom ali ni to nije pomoglo...ne znam sta bih mogao promijeniti u postavkama da se stabilizuje pa ako neko ima ideju nek pise.. nije da mi je neophodan ali me zivo zanima gdje je problem.
Takođe na Shield-u sam imao problema sa zadnjom verzijom Stremia, na kraju vratio na 1.5.7 i sad je OK

sto ga vise sminkaju, sve losije radi...imam osjecaj da ce ovo brzo otici u aut..a steta, dobro je radio ranije

Takođe. Stremio + RD je odlična kombinacija. Kodi sam davno napustio.

Kodi je bolji jedino za XXX naslove. Za sve ostalo koristim Stremio sa RD. Uz prave dodatke je odličan a lagan media centar.

Može u pp link za uzimanje RD-a?

Ajde za nas sa jeftinim ulaznicama, za sta je skracenica RD?

Da potvrdim da Stremio radi odlično kod koga god sam instalirao svi zadovoljni. Ipak, Kodi mi je i dalje #1.

Da potvrdim da Stremio radi odlično kod koga god sam instalirao svi zadovoljni. Ipak, Kodi mi je i dalje #1.
zavisi ko sta trazi i gleda.. i meni rade odlicno hd i 4k sadrzaji..ali hdr i dv vecina radi lose...dok isti sadrzaji u kodiju , takodje na nvidia, rade bez greske...

Meni i u Stremiu radi HDR kako treba barem ono što sam probao do sada.

ako je tako ponovicu sve iznova jer ocito je onda negdje kod mene greska

Ima više provajdera(RD, AD, premiumize) za isti servis možda si na to mislio. Doduše nisam siguran da premiumize ima za podršku za stremio.

Mislim da nema.
Real Debrid i All Debrid su tu negde, mislim da RD ima nešto veću biblioteku. All Debrid ima free trial 7 dana sa potvrdom SMS koda.

Jel može stremio za pc automatski da briše cache ili kako se to već zove
Nekad mi se skupi po 10gb u onom folderu a stalno sam tanak sa prostorom

Radi savrseno na svakom uredjaju, čak i na switchu. HDR ni jedan jedini problem nisam imao.

Moze malo pojasnjenje o RD-u, odes na sajt napravis nalog platis npr onih 4eura za mesec dana i dta dalje posto tamo nista ne pise?

Vrh Dno