Takođe na Shield-u sam imao problema sa zadnjom verzijom Stremia, na kraju vratio na 1.5.7 i sad je OKja ne znam koji mu je ali meni Stremio od zadnje verzije radi katastrofalno tj neupotrebljiv je..non stop bufering..gledam na nvidia..ne vjerujem da je do interneta jer na kodiju, koji je na istom boxu, sve radi bez greske a i na apple tv preko infuse ..naravno sve ide preko AD... pokusao sam i sa deinstalacijom ali ni to nije pomoglo...ne znam sta bih mogao promijeniti u postavkama da se stabilizuje pa ako neko ima ideju nek pise.. nije da mi je neophodan ali me zivo zanima gdje je problem.
Real DebridAjde za nas sa jeftinim ulaznicama, za sta je skracenica RD?
zavisi ko sta trazi i gleda.. i meni rade odlicno hd i 4k sadrzaji..ali hdr i dv vecina radi lose...dok isti sadrzaji u kodiju , takodje na nvidia, rade bez greske...Da potvrdim da Stremio radi odlično kod koga god sam instalirao svi zadovoljni. Ipak, Kodi mi je i dalje #1.
Nešto sam ja permutovao da postoje više RD provajdera pa zato pitah. Sad je jasnije.Zašto u pp, odeš na njihov sajt.
sinhronizuješ ga sa "torrentio" addon-om i to je to.. proguglaj malo temu, nije neka nauka.. barem meni nije trebao nikakav tutorijal..Moze malo pojasnjenje o RD-u, odes na sajt napravis nalog platis npr onih 4eura za mesec dana i dta dalje posto tamo nista ne pise?
Ovo je netko sam napravio. Stremio ekipa sa ovim nema nikakve veze...lepo zamišljen "rebranding" platforme, da li će se ostvariti -pitanje je..
![]()
Stremio | Rebranding - Serkan Çamlıca
Branding, Graphic Design, UI/UX, Figma, Adobe Photoshopwww.behance.net
Upravo tako. Drugačije nije ni rečeno. Zato je pod upitnikom "launch".Ovo je netko sam napravio. Stremio ekipa sa ovim nema nikakve veze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari