Šta je novo?

Stremio

На коју фору тачно ради Стремио?
Исталирао сам га скоро и реално,баш је просто пустити филм са преводом.
Кад нешто нема да се нађе на Нетфликсу,ХБО,Дизни и остало,Стремио ту реши проблем за минут.

Оно што мало нервира је то учитавање,некад цео филм одгледам без сецкања,а некад баш зеза.
Гледам преко ТВ-а,ТЦЛ Ц735,нет повезан каблом,брзина нета 200мб.

Дуго сам користио рутракер за торенте,најбољи је од ових слободних,брзина увек максимална.
Пошто Стремио вуче стим и са рутракера мислио сам да ће брзина бити супер,међутим,то није случај.
Чак шта више,ретко кад и нађе неки филм са рутракера... Мислио сам да има много извора и ставио сам да само тражи резултате преко рутракера,и ладно ништа не нађе.
Одем на рачунару на рутракер,нађем тај филм и тамо гомила торента. Пробам пар у микроторенту и лети. А Стремио ништа не избацује.
Па ме занима где је проблем са овим,зашто га не налази кад на рутракеру има све да се нађе по одличним брзинама?

Ako se ne varam Rutracker nema scene release-ove? Ili ih dodatno modifikuju. Obično imaju epizode i filmove u koje je ruski VO i titl encoded, što nije kompatibilno sa ostalim objavama iste epizode, recimo, pa se često zadesi i da titlovi nisu kompatibilni
Možda je i do imena, ako traži po određenom imenu, a na Rutrackeru stoje pod drugačijom nomenklaturom, tipa Сезон: 1 / Серии: 1-6 из 10
Dok Stremio možda traži pod drugačijim imenom - S01E06, ili tome slično.

На коју фору тачно ради Стремио?
Исталирао сам га скоро и реално,баш је просто пустити филм са преводом.
Кад нешто нема да се нађе на Нетфликсу,ХБО,Дизни и остало,Стремио ту реши проблем за минут.

Оно што мало нервира је то учитавање,некад цео филм одгледам без сецкања,а некад баш зеза.
Гледам преко ТВ-а,ТЦЛ Ц735,нет повезан каблом,брзина нета 200мб.

Дуго сам користио рутракер за торенте,најбољи је од ових слободних,брзина увек максимална.
Пошто Стремио вуче стим и са рутракера мислио сам да ће брзина бити супер,међутим,то није случај.
Чак шта више,ретко кад и нађе неки филм са рутракера... Мислио сам да има много извора и ставио сам да само тражи резултате преко рутракера,и ладно ништа не нађе.
Одем на рачунару на рутракер,нађем тај филм и тамо гомила торента. Пробам пар у микроторенту и лети. А Стремио ништа не избацује.
Па ме занима где је проблем са овим,зашто га не налази кад на рутракеру има све да се нађе по одличним брзинама?
Pročešljaj temu i informiši se o RD čiji nalog možeš spojiti sa Stremiom. Da ti ne pišem šta je RD ako ne znaš prodji temu prežvakali smo 10 puta.

Jel RD skviknuo?
1685885295003.png
Ne nalazi linkove ni za sta, to sto im webstranica ne radi manje vise nego serveri su offline :(
Kad su neki dan ugasili RARBG sam bas pomislio sta li je sledece, nadam se da nije ....

Hajde ne malerišite, isto uplatio pre neki dan 🙂
Skinuo sam neku muziku preko rd pre neki sat. Sve normala. Nisam stigao nešto da gledam pa ne znam. Videću uveče silos novu epizodu pa šta mi bude🙂

Radi RD normalno sad sam testirao na kratko.

Ja sam bio na RD pa i zezanja prešao na orionoid i za cenu od 5$ za 90 dana sa 1000 linkova limitirano dnevno zadovoljan sam lepo radi .Gleda na TCL EP 660.

Je li imao neko sledeći problem i je li uspeo da ga reši, pošto google ne pomaže? U pitanju je Stremio za Win, u mom slučaju Win 10

1686075482132.png

da li je ovo nestala opcija za drugi tj seconadary subtitle langage?

Da li neko može da potvrdi rade li embedded subtitles na Stremio Web?Mislim da su na stremiu preko browsera na LG WebOS radili ranije,a otkad su napravili pre dve nedelje Stremio Web, nema ih.

Pozdrav drugari, imam dva pitanja.
Da li postoji neko rešenje u vezi titla, kada nema prevoda za neki film ili seriju a da može nekako da se ubaci kada se gleda npr. na EON-u? A drugo je da li ima neki add-on sa xxx sadržajem?

Pozdrav drugari, imam dva pitanja.
Da li postoji neko rešenje u vezi titla, kada nema prevoda za neki film ili seriju a da može nekako da se ubaci kada se gleda npr. na EON-u? A drugo je da li ima neki add-on sa xxx sadržajem?
Ima, staviš da ti otvara u externom plejeru film, a za plejer odrediš Kodi. Dalje ti je verovatno jasno.

Od pretposlednjeg update sam mi gadja refresh rate televizora sa snimkom. I na dva TV to radi ok. Kada krene snimak pise koju rerfesh tj koji Display Mode je "aplied". Medjutim na Sony neć izbacuje nije pronadjen tajni taj display mode. Sto se reprodukcije tice ne smeta nego me interesuje zasto je tako?

TV je Sony X93J sto je isto sto i X90J

Mene je tako nešto isto zezalo na običnom Android Tv box-u. Kao da resetuje ekran i napiše neki peti refresh rate.
U settings/playback sam ugasio "Frame rate matching" i nema više toga.

Pa to i treba da radi prebaci na refresh rate snimka. Ali mi je nejasno kako to na ovom TV ne radi. Gazilion posto ima sve te refresh rateove nego ga nesto keca.

Mene je nerviralo što resetuje ulaz Tv-a i prebaci ga na 720p i 25Hz (TV i jeste 720p).
Pustim 1080p snimak (ne znam kako da proverim koliko je Hz) bez toga i ide izlaz ka tv-u kao 720p 60Hz (uvek je tako bilo za android tv box).
Nekako mi je bolje bez toga, možda je i stvar navike a možda ne može to ni da se primeti kod mene.

Meni je jedan 720p i to radi prebacuje na 25 ili 23.9... zavisno od frame rate odnosno refresh rate. Meni ne smeta radi savrseno. Ali naravno ako te smara ugasis i gotovo. Samo kod mene nije namesteno da menja rezoluciju i refresh nego samo refresh.

@nesa69 sad sam pustio snimak 1080p na 720p TV i pise applied 1920x1080 @25.

Poslednja izmena:
Instaliraj i ja ovo čudo na tv. 👍
Mada imam kodi,al neka stoji kao rezerva ne smeta.
Ima vise filmova u 4k ,sto je bolji od kodija

Laksi je za koriscenje odnosno nekako laganiji u smislu light. Kodi mi je previše kabast. Nešto kao pivo i rakija, rakija odma radi a pivce se gustira...

Ovaj je samo lakse za koristenje i ima vise linkova za 4k.
Kodi ima Green 4k,dje ti filma odmah pusta sa prevodom,al je zaista manji izbor.
Meni na kodi nikad na pola nije zaustavio film,a vec sinoc sa stremio bilo problema.
Ma sve zavisi od torenta do torenta.
Evo stemio sam na vise od pola stigao seriju tj ep da odlegam(the night agent),ne ucitava mi 15 min,jer je preuzima dokle sam stao,a kodi odmah ucita pa ti ubrzas dok hoces.

Koristim par meseci i mogu reci da u kombinaciji Stremio + RD nema prekida, baferovanja itd.
Gledam sve sto izbace u 4K DV ili HDR AFR i prilicno sam impresioniran kako radi.
Takodje kad se podese titlovi, ako ih ima pusta automatski bez problema.

Nazad
Vrh Dno