Hvala!Browser na 3.0 i nikad nije bio nešto posebno ali je sad totalno neupotrebljiv.WebOS 5
Hvala!Browser na 3.0 i nikad nije bio nešto posebno ali je sad totalno neupotrebljiv.WebOS 5
Kada sam bio na vdsl 20/4 max sam mogao 4k/1080p od 15-16 GB sada coax 150/20 mogu da gledam sadrzaje do 95-100 GB.Koja je preporucena internet konekcija za Stremio i RD kada se gleda neki 4k sadrzaj?
Slikaš bar kod telefonom i uputi te na stremio gde potvrdiš nov uredjaj,pretpostavljam da si ga prvo instalirao na telefonu,gde odrasiš sva podešavanja koja će automatski biti prosledjena na tv.Pokušavam da pokrenem Stremio na Android TV-u TCL C635, međutim nije mi jasno kako da pređem ovaj korak na slici ispod? Sa daljinskim mogu jedino da tražim novi link.
Za filmove da kompa instaliraj Plex a za stremio prelistaj temu natenane.Uspeo sam da se ulogujem kada sam instalirao na telefonu, još jednom puno hvala!
Zamoliću još za malo pomoći. Ako može neki link gde su detaljnije objašnjene stvari oko korišćenja Stremio-a. Uopšte se ne snalazim ni sa čim, ovo i Kodi su španska sela za mene, nikako ne uspevam da ubacim filmove sa kompa da ih vidi. Po onom što sam pronašao na netu Stremio (verzija za Android TV) ne može da forsira prikaz 21:9 videa u 16:9 obliku? Ukoliko ne može odmah otpada jer mi je to vrlo bitno. Vidim da ima neku opciju zuma ali to nije to.
Kako misliš ne može VLC player?Koju mogućnost nema?Kao prvo još jednom da se zahvalim, svima na odgovorima!
Pročitao sam temu ali moja eventualna upotreba Stremio-a je vrlo specifična pa nisam našao odgovarajuće odgovore. Naime mene apsolutno ne zanima online gledanje filmova i tv programa, meni je potrebno da imam aplikaciju na TCL C635 Google TV-u (Android 11) koja može sledeće:
Sve gorenavedeno nisam isprobao jer ne umem da dodam šerovani folder sa računara da ga Stremio instaliran na TV-u vidi, čak nisam uspeo da dodam ni neki film na Stremio-u sa računara koji bih mogao da pustim.
- da pušta 2K i 4K video preko mreže, odnosno sa računara;
- da može da isforsira 21:9 prikaz u 16:9 prikaz, jednostavno ne volim crne delove u gornjem i donjem delu ekrana, znam da se ovako gubi geometrija slike (izduži se) ali jednostavno meni je tako mnogo prihvatljivije;
- da može putem HDMI kabla i ARC-a da pusti 5.1 zvuk u AV risiver (Ovo mi je jedan član foruma potvrdio da Stremio može a koliko vidim i ima neku passthrough opciju);
Kodi je zadovoljavao sve ove meni potrebne uslove ali na TCL televizoru pravi problem u smislu da nakon izlaska iz Kodija TV zablokira i jedino izvlačenje kabla iz struje pomaže. Brisanje keša i podataka ne pomaže, a nisam ni jedini kojem se to dešava, isti takav problem koji nije uspeo da reši ima i član forum sa TCL C835 modelom. Tako da Kodi na žalost trenutno otpada iz kombinacije.
Zato sam voljan da pokušam sa Stremio-m koji je kao neka uprošćena verzija Kodija ali me i zato zanima da li gorenavedeno može da ne bih bez potrebe ulazio u priču.
Naravno apsolutno može i neka treća aplikacija koja ispunjava ove uslove (vidim da je spomenut Plex sa kojim nemam nikakva iskustva), na primer MX Player i VLC Player koje sam ranije koristio za druge stvari nemaju potrebne mogućnosti.
Hvala unapred na svim savetima!
Na koju foru, ja sta god da pokrenem 2k ili 4k, download mi ne prelazi 2-3 mb a imam 120 Mbps...Kada sam bio na vdsl 20/4 max sam mogao 4k/1080p od 15-16 GB sada coax 150/20 mogu da gledam sadrzaje do 95-100 GB.
A koji media server koristiš?^
VLC Player instaliran na TV-u ne šalje 5.1 zvuk u AV risiver, samo stereo.
Nisam to mislio,nego kako deliš sa računara ,koji DLNA media server koristiš?Ja koristim Serviio oduvek.A jesi li probao da pustiš nešto preko nativnog media plejera na tom TCL-u?@mile
Probao sam sa više filmova sa USB memorije, svi imaju 5.1 zvuk ali u podešavanjima VLC playera prolazi samo stereo.
Sada se već stvarno udaljavamo od teme, svakako mojom krivicom
Ako koristis stremio bez real debrida zavisis od seeds-a i zbog toga nemas maksimalne brzine. Sa real debridom u stremiu ces uvek imati maksimalne brzine. Naravno max brzine zavise od toga da li strimujes sadrzaj preko kabla ili wifi-ja.Na koju foru, ja sta god da pokrenem 2k ili 4k, download mi ne prelazi 2-3 mb a imam 120 Mbps...
NIjesam upucen, sad vidim real debrid 16e 6 mjeseci, to je ok. Znaci torrentio i cepaj 4k sa ovimAko koristis stremio bez real debrida zavisis od seeds-a i zbog toga nemas maksimalne brzine. Sa real debridom u stremiu ces uvek imati maksimalne brzine. Naravno max brzine zavise od toga da li strimujes sadrzaj preko kabla ili wifi-ja.
Upravo to. Probaj makar mesec dana da vidis da li ti odgovara. Sa tvojih 120 Mbps bez problema ces moci da gledas 4k remuxove od 50-60-70 GB. 😉NIjesam upucen, sad vidim real debrid 16e 6 mjeseci, to je ok. Znaci torrentio i cepaj 4k sa ovimHvala!
Instalirao sam na telefonu Stremio, ne mogu da nadjem Torrentio add on..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari