The official add-on for subtitles from OpenSubtitlesTakodje, koji addon za titlove je najbolji za sr/hr/bih?
I kod mene isto prinudno sam zatvorio obrisao keš i proradiše prevodiDanas mi se pojavio problem sa Stremiom, neće da povuče ni jedan prevod sem engleskog, koji god jezik da izaberem, neće, samo prvi koji ne engleskom prikazuje, i na TVu i na telefonu. Zna li se šta o ovom bagu?
PS na sajtu opesubtitles su u toku radovi na održavanju
Probah debrid i stvarno jeste zanimljiva stvar .Desetostruko daje više linkova sa njima (i stremio i cinema HD ) ,Ali pitanje je ipak jel ima potrebe za tim ..Nama je dovoljan jedan link dobar ,ne gledamo sa 10 ,a kolko sam obraćao pažnju makar 1 dobar ima i bez rd .E sad kad bi za ove nove filmove ,koji su još bioskopski snimci ,rd davao bolje snimke ..to
bi već bilo drugo ..Ovako mi rd deluje kao bolja opcija za download ,jer kreće brzo i skida max brzinama ..
Ja sam probao ova 2-3 dana, i rd mi znaci npr na boxu koji je toliko slab da je stremio očajno radio, stalno bufferuje i secka. Sa rd radi kako treba (dok se ne pregreje box, al to je drugi problem). Isto i na tabletu.
I na PC-ju se isto primeti razlika, mogu brže da pustim u boljem kvalitetu, i da premotavam u sekundi.
Mislim da vredi tih par stotina dinara mesecno
Ako ima 1 seed tesko ces gledati bez RD. Ovako on svlaci kod sebe i tebi prosledjuje tvojom maksimalnom raspolozivom brzinom.Probah debrid i stvarno jeste zanimljiva stvar .Desetostruko daje više linkova sa njima (i stremio i cinema HD ) ,Ali pitanje je ipak jel ima potrebe za tim ..Nama je dovoljan jedan link dobar ,ne gledamo sa 10 ,a kolko sam obraćao pažnju makar 1 dobar ima i bez rd .E sad kad bi za ove nove filmove ,koji su još bioskopski snimci ,rd davao bolje snimke ..to bi već bilo drugo ..Ovako mi rd deluje kao bolja opcija za download ,jer kreće brzo i skida max brzinama ..
Ne kapiram bas sta si hteo reci sa nema potrebe posto je http, mozda si hteo reci da je https?Nema potrebe pošto je http protokol.Kako kome treba,ali za 3€ mesečno,kad se uračunaju fideliti poeni i nešto manje,isplati se i te kako...
Https je enkriptovana konekcija i provajder moze samo da vidi da koristis rd servere ali ne i sadrzaj na tim serverima. Tacno je da rd preporucuje pojedine vpn. Ali tvoj je izbor sto zelis da budes dodatno siguran. Imas i u podesavanjima rd naloga mislim da je po default-u download port podesen na secured. Ali treba imati na umu da rd cuva sve nase logove u poslednjih godinu dana. Ja licno ne koristim vpn samo iz razloga sto ne zelim da bilo sta utice na moju brzinu konekcije. Malo skrecemo sa teme. Zanima me koji vpn koristis uz real debrid a da ne utice na brzinu konekcije (znam da pojedini vpn to upravo rade)? Mozda ce nekim korisnicima stremia/kodia koji koriste rd biti korisna ta informacija.RD su serveri koji kesiraju torente, mislis da je to legalno?
Redistribuiraju serije i filmove za koje nemaju nikakva placena prava.
Koristiti takve usluge bez VPN je po meni ruski rulet , ali ko kako zeli.
Ista prica i za IPTV liste koje se kupuju.
Nasa "sreca" sto smo van EU i ne podlezemo strogim zakonima kao oni.
Tacno je da mu nije neophodan VPN ali da li je pozeljan ...
Sta jos govori u prilog moje teorije jeste da sam RD ima listu sertifikovanih VPN providera.
Kolegi kome sam odgovorio na pitanje lokacija je Bg,sad se razumemoNasa "sreca" sto smo van EU i ne podlezemo strogim zakonima kao oni.
Korišćenje drugog DNS servera ne sprečava tvog provajdera da vidi koje ip adrese posećuješ.Pa upravo to sto vidi provider da koristis RD je dovoljno, meni nema sta da cuva RD ne vidi moju IP nikada.
Mada ne koristim ni MTS DNS tako da ni bez VPN realno provider ne vidi sta radim ali vidi DNS provider kog koristim.(npr 1.1.1.1)
Koristim Surfshark VPN (90%)sa izabranom Srbijom ( puna brzina providera optika MTS) i nikada nisam imao problem sa reprodukcijom.
Koristim povremeno Nord VPN i ExpressVPN takodje bez stucanja na Nvidia Shieldu 2017. Nvidia Shieldu Pro 2019. Amazon Firesticku 4K i Max.
Jedini problemi koje sam imao su zbog Stremia ali vracanjem na stariju verziju je to reseno i sto RD zna po nekad neki server da ne radi na kratko (servisiranje i slicno).
Nadam se da ce raditi jos dugo godina
I da dobro si rekao moj izbor kao i tvoj da ne koristis, svako kako zeli ja samo kazem sta ja radim i zbog cega i uvek u nadi da nekom to pomogne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari