Šta je novo?

Stremio

sinoc pustio KUM film od 9 Gb preko stremia, iako je uparen sa real debridom, kao i opticki net koristi, nisam zadovoljan, torrentio addon, nije fluidno radilo po prvi puta...
Imam na NASu jedan FHD h265 film u ko zna kakvoj kompresiji. Nije ni velik, 3, 4 Gb. Koristim ga kao test uređaja. Svi android uređaji, apsolutno svi (CC with Google TV, Mi Stick, Tesla TV, tona različitih boxeva, takođe i telefoni i tableti), osim Amazon Stickova trokiraju sa tim fajlom preko Plexa. Čak i Fire Stick Lite ga pušta bez problema tako da računam da ovaj tvoj problem nije do Sticka. Lično, sa RD cepam 20+ Gb ripove. Sve to radi kako treba.

Da li se još nekome dešava da Stremio na Androidu pronalazi srpske titlove sa opensubtitles, a na PC-ju ne?

A što ne skineš kodi na box i staviš kao externi player na strmiu njega. Na kodiju dodaj titlove.com i open subtitles. Kad upališ film ili seriju prebaciš na kodi i tu su ti i open subtitles i titlovi.com
Ja probao tako, ali mi ne kapira epizode serija, što znači da svaki put moram ručno u kodiju da upišem naziv, sezonu i epizodu. Nešto sam propustio ili je to tako?

Jesi sigurno nešto propustio ili prekrstio. Puštam tako i nalazi uvek titlove.
Da li si se ulogovao na titlovi.com u kodiju, možda grešim ali mislim da je to uslov. Isto uradi i za open subtitles Ali mislim da tamo ne mora.

Sve to sam uradio, ali sam izlapeo i sad mi pade na pamet da sam taj problem imao u Tivimate a da u Stremiu nisam ni probao. Postao sam klasičan i**ot🤣

Ukoliko neko moze da mi pomogne sa objasnjenjem za titlovi addon. Ja sam ga instalirao, naravno uneo nalog za isti, koliko se secam na toj strani je imalo da se bira koje jezike da vuce mada ja nisam izabrao (mozda sam tu pogresio) Addon mi se prikazuje u listi istaliranih ali ni jedan film mi ne daje njihove titlove, samo open subtitles. Kad odem na configure addona daje mi samo da se prijavim, vise ne da biram jezik.
Ne znam gde gresim.

Ne grešiš nigde, ne radi titlovi.com. Samo opensubtitles.
Instaliraj kodi, fen addon i tamo rade titlovi.com (pogledaj koju stranu unazad, možeš direktno iz stremia onda da pustiš sadržaj preko kodija i učitaš titlove sa titlovi.com. Kod mene je bio problem da je stalno stremio vukao VLC dok ga nisam deinstalirao)

Ako bih uporedio tvoja iskustva sa mojim iskustvima, ne grešiš nigde ili grešimo i ti i ja.

Već duže vreme na vidim titlovi.com, iako mi je nekada radio.

Evo pocetak meseca , će bude i titlovi.com 😁😃😉🤣😂👍

Poslednja izmena:
Radio je nekih prvih par sati do par dana kako počne mesec. Takođe nisam uspeo neko duže vreme da ih vidim.

Ne znam gde sam pitao šta da uradim, izgleda da nisam ovde nego u kodi temi.
Insatlirao kodi, instalirao fen addon (skoro sve isto kao i torrentio) i titlovi.com dodatak, ulogovao se.
Probao da namestim neki skin u kodiju da bude kao stremio. Tipa lako, brzo i pregledno ali daleko je to od svega toga što sam želeo u odnosu na stremio. Ili puca ili drastično usporava ili ne radi kako treba... a mnogo se vremena izgubi. Uglavnom bezveze gubitak vremena.
Običan kodi sa ovim što sam dodao leti ali je Stremio pregledan, lak i ne traži tri minuta mog života :)

Kada pustim nešto što nema titlove kliknem na dugme u skroz donjem redu, za eksterni plejer (drugo desno od učitavanja titlova) i otvori taj sadržaj u kodiju, učitaš sa titlovi.com i gotovo. Malo dodatnog posla, ali baš treba za neke stvari dosta vremena da se pojave.
Odgledao sam lagano Donkerbos seriju, još nema na opensubtitles kroz stremio nijedan titl. Na titlovi.com komplet prevedena.

Važno da sam kukao :)
Upravo pogledao, na PC imam na android TV nemam.

Evo samo da javim da sam isprobao Stremio preko browsera na WebOS 7.0 (sa RD nalogom) i mogu da kažem da fenomenalno radi.Kada se puste 4k fajlovi slika je mnogo bolja nego sa android boxa.Jedino ograničenje je što meni tv ne podržava Dolby Vision,ali zato HDR i običan 4k radi bez i najmanjeg štucanja.

Jel postoji neko ogranicenje kod gleanja Stremio+Real-debrid?
Koliko istovremeno strimova moze, tipa Netflix 4 itd
Ili kako resaguje Real-debrid ako se povezu dva razlicita accounta Stremia, neko probao?

Probao i ja na LG un7400 seriji i radi, jedino kada selektujem torrentio kuka da strim nije podrzan i sugerise eksterni plejer, sa ostalim addonovima radi

Jel postoji neko ogranicenje kod gleanja Stremio+Real-debrid?
Koliko istovremeno strimova moze, tipa Netflix 4 itd
Ili kako resaguje Real-debrid ako se povezu dva razlicita accounta Stremia, neko probao?
Može koliko hoćeš ali RD samo sa jedne IP adrese.
Pročitaj kod njih, to im je jedan od bitnih uslova.
Meni za kuću ide jedan, zet ima drugi, drugi zet treći rd nalog. Pa dalje naprave svaki svoj kodi, stremio i voze.

Probao u medjuvremenu sa drugim Stremio nalogom, mogu da zakacim kolko ocu razlicitih Stremio naloga na RD ali samo jedam moze da strimuje.(bez obzira sto je jedna IP)
Sto nije logicno kad dozvoljavaju kod downloada da se dva istovremeno skidaju sto ne bi bilo dozvoljeno gledanja dva istovremeno.
Ali tako je kako je ako hocu da istovremeno gledam na dva uredjaja moram imati dva accounta RD.
Mada imam Orion instalran on moze da posluzi kad se desi da gledamo u kuci na dva uredjaja., sto je retko

Kod mene je na pc-ju i android TV uređajima. Ali jedan stremio nalog i jedan rd nalog.
Može da se gleda više stvari istovremeno.
Ne znam kako je kada imaš stremio naloga.

Na 3 uredjaja na istoj lokaciji isti stremio nalog i sve sljaka. Ne treba ti za svaki uredjaj drugi nalog na stremiu.

Može i na sto uređaja na istoj mreži da li stremio, kodi ili nešto treće. Možete i van svoje mreže samo je bitno da nema istovremenog gledanja sa druge ip adrese.

Evo samo da javim da sam isprobao Stremio preko browsera na WebOS 7.0 (sa RD nalogom) i mogu da kažem da fenomenalno radi.Kada se puste 4k fajlovi slika je mnogo bolja nego sa android boxa.Jedino ograničenje je što meni tv ne podržava Dolby Vision,ali zato HDR i običan 4k radi bez i najmanjeg štucanja.
Kako se pokreće Stremio na webOS-u? Prelistah temu zadnje stranice ali ne nađoh.

Kako se pokreće Stremio na webOS-u? Prelistah temu zadnje stranice ali ne nađoh.
Preko web browsera, imaju 2 linka par strana unatrag. Danas sam probao i na webOS 5 radi, do duse ne svi linkovi ali radi, a druga varijanta je da na kompu radi stremio i da se onda u podesavanjima ukljuci stremio server iskopira adres i opet ukuca u preglednik na TV-u

Preko web browsera, imaju 2 linka par strana unatrag. Danas sam probao i na webOS 5 radi, do duse ne svi linkovi ali radi, a druga varijanta je da na kompu radi stremio i da se onda u podesavanjima ukljuci stremio server iskopira adres i opet ukuca u preglednik na TV-u
Ne pronalazim linkove, onaj stream.io mi ne radi. Koji linkovi rade kod tebe?

Nazad
Vrh Dno