Šta je novo?

Stremio

Da li je neko koristi na androd tv ,meni nikako nije jasno kako da je registrujem na njihovom sajtu,izbaci kod slikam odem na sajt on mi ponudi da menjam lozinku.
Ако већ имаш профил и инсталиран Торентио и све остало што треба, можеш да инсталираш старију верзију апликације, ону која је имала класичан логин.
А ако си нов корисник, саветујем ти да прво инсталираш Стримио на компу, региструјеш се, инсталираш Торентио додатак, а онда на Андроид Тв-у можеш да инсталираш коју год верзију.

Ima li neko još problem da neće da pronalazi naše titlove kada puštate FlixHQ linkove ,mislim da njih pronalazi addon Cinemeta by Dexter?Radili su ranije.Inače mislim da su to keširani fajlovi sa FlixHQ.ru sajta.

Koji addon je inace je najbolji za titlove, dodao sam par nekih, a samo mi izbacuje od nasih jedan jezik?

Koji addon je inace je najbolji za titlove, dodao sam par nekih, a samo mi izbacuje od nasih jedan jezik?
Po meni titlovi.com,ali ne radi uvijek, a dobar je i opensubtitles on stalno radi. I trebaš da podesis u Stremiu primarni i sekundarni jezik.

Ne vidim titlove u ponuđenim addonsima, mogu li se nekako externo dodati?

Ne vidim titlove u ponuđenim addonsima, mogu li se nekako externo dodati?
Mogu, ali trenutno nisu dostupni zbog nekog ograničenja krajem svakog mjeseca se izgube pa opet sledećeg posle prvog se pojave. Možeš dodati opensubtitles imaš u Stremiu u community addons ali verziju v0.24.0

Imam problem sa Stremiom, kada pustim neki film, bilo koje velicine, snimci bas baguju, sporije ide slika. Bukvalno moram nekoliko puta da ugasim upalim i da menjam pleyere u exoplayer pa u libvlc par puta da bi proradilo.
Inace Stremio koristim na mi stick 4k i do skoro nije bilo problema…

Evo link snimka da vidite o cemu je rec : https://share.icloud.com/photos/0937GOEKpE-ChIvJq1EpqSCGw

Mogu, ali trenutno nisu dostupni zbog nekog ograničenja krajem svakog mjeseca se izgube pa opet sledećeg posle prvog se pojave. Možeš dodati opensubtitles imaš u Stremiu u community addons ali verziju v0.24.0
Meni opensubtitles addon izbacuje gresku 'failed to fetch'. Jel gresim negde, ili ima neki fix za to?

Meni opensubtitles addon izbacuje gresku 'failed to fetch'. Jel gresim negde, ili ima neki fix za to?
A što ne skineš kodi na box i staviš kao externi player na strmiu njega. Na kodiju dodaj titlove.com i open subtitles. Kad upališ film ili seriju prebaciš na kodi i tu su ti i open subtitles i titlovi.com

A što ne skineš kodi na box i staviš kao externi player na strmiu njega. Na kodiju dodaj titlove.com i open subtitles. Kad upališ film ili seriju prebaciš na kodi i tu su ti i open subtitles i titlovi.com
Ja radim tako u slučaju da nema prevod na opensubtitles

Nije neko rešenje, ali završava posao barem meni. Ako ima problem da podesi titlove, skine neki domaći kodi build i tu ima sve već podešeno
Slazem se da nije neko rješenje, al šta je tu je, zasad boljeg nema. 🤷‍♂️ Po meni je bolje a i lakše da sam podesi titlove, nego da skida čitav bild. Time samo bespotrebno opterećuje Kodi.

Taj problem bi ti rešio RD.Ako ga nemaš nabavi,ako ga imaš onda jedino problem net.

Koristim RD. Net mi je 600/60 mb/s
Jel Mi stick 4K ima svoje napajanje ili ga napajas sa usb-a od tv-a? Prvo mi to pada na pamet. Ili uradi ovako. Obrisi cache (cashed data) u Mi stick 4K, zatim cache i samog stremia. Restartuj uredjaj i probaj isti film koji je bagovao.

Jel Mi stick 4K ima svoje napajanje ili ga napajas sa usb-a od tv-a? Prvo mi to pada na pamet. Ili uradi ovako. Obrisi cache (cashed data) u Mi stick 4K, zatim cache i samog stremia. Restartuj uredjaj i probaj isti film koji je bagovao.

Napajam ga sa njegovim adapterom u struju. Probacu ovo sa cached data...

Odradi kako ti je reko čoek mwsavko ali po meni deinstalacija i ponovna instalacija.

Zna li neko kako u Stremiu na Eon Boxu pustiti externe RD linkove?Kad ih otvorim u Stremiu na PC ju preko play url/magnet link ne ostaju u Continue Watching.

Nazad
Vrh Dno