Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igram ja SC2 već neko vreme (original naravno), već sam pomislio da sam propustio nešto bitno, jer poslednjih par nedelja sam veoma malo aktivan.

Enivejs, to što si spomenuo su ti mape, imaš ih sve u okviru custom games.

Jel' ova SC1 kampanja trazi najnoviji patch or what? (ja se jos igram obicne kampanje jer ne mogu da kupim korejski SC2 bez podosta cimanja ;)) Prvih 4-5 mi rade OK - ali recimo Kerigan i Duke misije nista ne rade! (nema kraja)

Nadjoh ovu sliku, mozda nije zvanican artwork ali je sjajna.

Imam igru original, reinstalirao sam win, ubacio sam dvd i pokrenuo instalaciju, dobi prozor u kome biram da li da se registrujem ili ako sam registrovan da preskochim jer sam se pre par meseci registrovao kada sam prvi put instalirao, kada se instalacija izavrshi krece automacki update koji traje sat vremena bez naznake da ce uskoro biti gotov :mad: da li je to normalno ili sam nege omanuo (mada ne vidim gde) ?????

:S: molim pomoc

ogroman je update, i ja sam skoro radio barem 20min a imam 4Mb/s

koliko ja brzina tvog adsla ?

Problem sa patchevima je sto ne updejtuje odmah na zadnju verziju vec na 1.1 pa 1.2 pa 1.2.1 pa 1.2.2 pa 1.2.3 iii itd sve do 1.3.3 ili koji je vec zadnji.
Ne znam, ili cekaj sve ili probaj da nadjes na negde zasebno najnoviji patch koji ces skinuti i instalirati umetso autopatchera...

evo recimo probaj ovde :
http://games.softpedia.com/get/Patch/StarCraft-II-Patch.shtml
vidis da je velik 400MB a uopste nisam siguran da ne moraju raniji patchevi pre njega ili moze on direktno na instalaciju..
***...

44 min i 20 sec je trajao update :)))))
malo mi se oduzilo mislo sam da je proshlo mnogo vishe

Poslednja izmena:
interesantno, bas mi se igra nastavak kampanje

Skanjaju svuda snimke teasera za HEART OF THE SWARM, evo dailymotion verzije [valjda ce ostati up par dana dok ne krenu prvi preview-ovi 31. maja]:
http://www.photontide.org/teaser-trejler-za-starcraft-2-heart-of-the-swarm/

Nova izgleda bash iznervirano. :D Verovatno ju je Mengsk poslao da ubije Kerrigan.
nova.jpg

Poslednja izmena:
Teaser je gori nego spanske sapunice :) - nista ne kaze :) Ocu vise detalja! :p

Iskreno ja jedva cekam Protos kampanju, bice mi smor da igram zergove samo da bih video pricu - nekako ne kapiram da igram zergove.

Poslednja izmena:
Teaser je OK po meni, prikazuje da se kerrigan otrgla kontroli i da je Raynor pokusava zastititi od Mengskovih snaga. Jedva cekam da vidim dal ce dodati nove jedinice u MP. Trenutno WoL je prilicno izbalansiran, i want new period of balance insanity.

Dodace naravno... ja jedva cekam da vidim da li ce dodati lurkera u MP :d

Inace teaser govori dosta, napravljen je da zagolica mastu kao i svaki drugi teaser, a trailer ce biti spektakl ;). Inace govori mnogo vise nego teaser za WoL ^^.

Ja ne verujem da će ove godine. Možda tamo na katolički božić.

HotS je bio planiran za 4. kvartal 2011. ali je odlozen za 2012.

rQb1C.jpg

treba sacekati blizzcon, tamo bi mogli da daju neke zvanicne informacije :)

Ma cek prvo Duke Nukem Forever pa ce onda ovo :D
Meni ovaj teaser nista nije zagolicao, otprilike vise znam nego sto je rekao samo gledajuci WoL.

Voleo bih da se Blizzard u HoS vise skoncentrise na misije koje imaju znacaj za pricu,i da ih svakako bude mnogo vise..Dosta je bilo hodanja u prazno u WoL..U WoL su bile 2-3 misije koje imaju znacaj za radnju,ostatak su placenicki zadaci koji nemaju veze s veze(nevezano za cinjenicu da su i te misije neverovatno dobro uradjene)...

Mene iskreno kampanja ne zanima više toliko. Samo multi player da li će biti dovoljno dobro izbalansiran. Ovo što se sada dešava je katastrofa. Svako malo užas, sada zergovi kidaju, gomila igrača prešla na zergove sada.

hahah, ne brukaj se ;). Najlakse je switchovati, neka probaju da nauce njihovu rasu... zerg dobija sto su igraci naterani da se prilagodjavaju, toss i terran igraju kako im cefne i kako odluce pre nego sto partija i krene. Sa takvom igrom ja ne bih ni ocekivao da se nesto proslavim. Ja imam slican stil kao Dimaga, znaci ling/infestor i retko mute. Roacheve i hydre skoro nikad. Svaku desetu partiju dodje lik koji ima 2 grama mozga pa koristi ghostove/HT, inace 90% drugih su odlucili da idu mm tank ili 4 gate ili samo to i znaju...

Inace platinum sam u 1v1 ali igram sa diamond/master zbog MMRa. Evo poslednja partija na protossa, lik je odlucio da kantrira ling/ultra/infestor build mass zelotima i HT, i zavrsilo se tako sto sam mu 1 shotovo sve zelote banelinzima, a HT sam mu neutal parasitovo i ubio pre nego sto je stigao da feedbackuje. A 2 lige je vise nego ja. I posle se zale sto sa 1 buildom i 60APMa ne mogu da dobiju zerga, a pogledaj samo na pro nivou koliko je PvZ retardiran u korist protossa... i pogledaj kad zerg jedva dobije, koliko je imao baza i sta je sve morao da uradi da bi dobio, a sta je toss radio celu partiju.

Zergovi su uvek bili imba samo igraci nisu umeli da ih igraju :)

...ili su toss i terran jos vise imba, samo igraci i dalje ne znaju da ih igraju :D. U svakoj partiji kazem sebi "uf ako lik ode taj i taj build, moram da odustanem od ovoga" ili "uf ako on sad switchuje tech, *****ao sam se, pregazice me" i to se naravno nikada ne desi... kao sto sam rekao, toss i terran idu nestandardne taktike jednom u 10 partija, a imaju toliko mnogo unita koje ne koriste, pogotovo terran...

Ma zerg jeste težak za igranje, tj teži i sve to stoji, ali novi fungal ne da je imba, već je bolestan. Hteli su da ubace to, jer protoss deathball bio sigurna smrt za zergove, pa kao sada imaju odgovor, ali zato fungal urniše sve terran jedinice. Gore nego storm skoro.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno