Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ce sa protoskom kampanjom? SC2 nema modele za dragoone, reavere,...

Ima modele. Učitaj onu 4v4 mapu sa SC1 jedinicama (ne znam kako se zove, ali sigurno je pri vrhu među popular). Imaš sve, i lurkere, i scourge, i dragoone, i reavere... :)

Doduše neke jedinice su drugačije, onaj aviončić što imaju protosi u SC1 (zaboravih kako se zove) koristi tipa model phoenixa, samo ima druge statse i druge moći. Ista priča za onaj terranski avion (ne wraith, nego onaj drugi, opet zaboravih ime :D ), koristi model vikinga, ali drugi statsi itd... Ne bi trebalo da bude problema. Ne izgleda kao SC1 ali šta fali :)

A pogledaj protoss immortala, za njega je korišćen prvobitni model dragoona, pa su ga malo promenili. Meni oni jako liče (doduše odaaaavno nisam igrao SC1). Kada ugrabim malo vremena, definitivno ću odigrati ovo, deluje jako zanimljivo.

edit: i da, ne znam kako je u ovoj remake kampanji, ali na toj mapi medici su oni iz SC2 kampanje, tako da je marine+marauder+medic nezaustavljiv :). Da li medic lečenje u remake kampanji ima melee range, ili ima veći range kao oni iz SC2 kampanje?

Poslednja izmena:
Glupo mi je sto su dodali medice i lurkere, bolje da su se sto vishe drzali orginala.

Kada selektujem jato Battelcruisera i kliknem na Yamato Cannon samo jedan puca :S: :S: :S: da li postoji nachin da svi pucaju istovremno

Mislim da nema, moras za svaki pucanj da odradis komadnu. Sta ce ti to uopste? Hoces da u jednog marinca saspes 10 Yamatto-a pa da od njega ostanu samo dugmici? :d

Poslednja izmena:
Kada selektujem jato Battelcruisera i kliknem na Yamato Cannon samo jedan puca :S: :S: :S: da li postoji nachin da svi pucaju istovremno

Pa uvek ti je tako bilo. Selektujes sve BC-ove, i onda na tastaturi Y + mouse click. I tako brzo klikces dok ne opalis svaki. Mozes u ~1sec da opalis 4-5 komada.

Jeste. Kul je lik, bio je na turniru u NS krajem februara (i pobedio naravno) :)

Zdravo svima,

Imam jedan problem vezan za Starcraft 1 kampanju u Starcraft 2. U petoj misiji ''Revolution'', kad u pricu ulazi Kerigan, nemam ukljucene njene specijalne sposobnosti. Mogu samo da koristim Snipe, a ne mogu da koristim Cloak i LockDown! Jel imao neko slican problem? Problem je sto ne mogu da ukljucim Cloak i da se nevidljiv usunjam u bazu pored bunkera!

Zavrshio sam kampanju ali nemam zavrshene sve misije ??? imam utisak da sam negde propustio neku :trust: , nasho sam jednu skrivenu u laparatoriji ali po svemu sudeci to nije jednina
da li neko moze da mi kaze gde su ostle

Posto si imao da biras u nekoliko slucajeva cijoj ces se strani prikloniti, birao si jednu od dve misije, tako da si u tom slucaju jednu presao jednu nisi. Mozes spisak svih misija da vidis na kraju i odigras one koje nisi igrao.

Da li nekako mogu da restartujem acc odnostno da krenem od pochetka od nule i eventualno promenim nick? Imam original ako je to bitno :)

Kako GSL kida, svaka cast SlayersBoxeru na savrshenom ghost timingu. Evo vam najjaceg dela:

[youtube]Ncdu5OFGJOk[/youtube]

Moletrap je prejako chanellovao battlecry-ove korejskih castera :D :D :D

[youtube]q4F6HOcMINo[/youtube]

Poslednja izmena:
Prati neko TSL3? :) Danas nije bilo lose, ali juce kidanje!
Spoiler :)
Posebno peta partija thorzain vs MC!!!

O kakvim bunkerima pricas? Nema terranskih bunkera na listu izmena.

Kod:
Balance 

PROTOSS
Archons are now a massive unit.
Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5.
Cybernetics Core
Research Warp Gate time increased from 140 to 180.
Gateway
Sentry train time decreased from 42 to 37.
Stalker train time decreased from 42 to 37.
Zealot train time decreased from 38 to 33.
Warp Gate unit train times remain unchanged.

TERRAN 
Ghost
Cost changed from 150/150 to 200/100.
Salvage resource return reduced from 100% to 75%.

ZERG 
Spore Crawler
Root time decreased from 12 to 6.

Bug Fixes

Fixed a bug where Ghosts could not quickly EMP the same location.
Fixed a bug where players were still able to stack flying units on top of each other.

Sa : http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/1213111662
Kome verovati sad ._.

Ima bunkera, salvage te sada košta kao kada prekidaš gradnju (vraća 75% od uloženih resursa).

TJ. ne sada, već ako patch prođe PTR bez dodatnih izmena.

Poslednja izmena:
Archons massive units - sada MOZDA archoni i mogu da uhvate ponekog maraudera :D Licno mislim da su bili najbeskorisnija jedinica (u SC1 su barem bili dobri protiv zerglinga, sada ni to)

Koji modovi, na koje misliš konkretno? (nešto sam propustio očigledno, zato pitam :) ).

pa ovo Left 2 Die, Aiur Chief i Starjewled. Odes na custom igre i kliknes najpopularnije, izaberes mapu i sama se skine sa BNeta.
Naravno podrazumevam da imas original igru, inace si veverica ako mislis da mozes da igras :)

Sve blizz zvanicne modove imas u okviru igre, a ako si mislio na kampanje iz SC1, imas link na prethodnim stranama, ili kucaj u google: starcraft1 campaign in starcraft2, i prvi link koji izbaci tvoj je, tamo imas i uputstvo za instalaciju. Za neke druge modove ja ne znam, mada bih voleo da saznam ako postoje :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno