Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ghostove mozes pre i infestora da napravis, izracunaj vreme i pare :/
A da je mogao da je mogao da ga kazni, i nije...
Sto se tice radnika, nije gledao jednu sekundu i radnici su bili u redu, isli do 2 expa, i 1 shotovo ih je sa 3 helliona ili koliko vec... osim tih dronova, ubio mu je 2-3 sa hellionima pre toga i jos 2 posle sa onim jednim. Zergovima za to sluze mute, koje je ovaj deflectovao thorovima, koje je pravio na slepo, znajuci da counteruju ili su barem ekvivalentni SVEMU. Mogu i zergovi, ali bunker+tenk/planetary i vise ne sluze...

Pa mogao je ghostove ranije, ali nije. Ne pričamo u opštem slučaju, već o ovoj partiji. Njegov bild je bio helion + thor i ghost late game. Dobra je kombinacija, samo dok ne napraviš thorove, vrlo si ranjiv. Mute je bukvalno zakucao prvo u thorove, a posle u turrete. Samoubio ih je bespotrebno. *** i pro igrači prave greške, i za to budu kažnjeni. Thorove možeš da izmasakriraš zerglinzima koji koštaju 25 minerala po komadu... samo moraš da ih uhvatiš u pravom momentu. Nije lako ***. Niko nije ni rekao da je lako. Ipak, koliko košta thor, koji tech je potreban za njih, i koliko dugo se pravi?

I ček, ako neko pravi marince "na slepo" onda je to imba, jer, je li marinci "na slepo" counteruju sve? Tako možeš reći za bilo koju jedinicu. Teran je verovatno pre početka partije rekao sebi "idem helion/thor sa FE". Sigurno je znao kako spaniswa igra, i da je zbog toga bezbedan da se FE. ***a, ako ceo SC2 community zna tvoj bild, pa ljudi će dati sve od sebe da ga counteruju ili da iskoriste npr. nedostatak agresije early game da se i sami FE.

@Supreme, ja sebe smatram nubom - nemam nikakvu ligu za sobom. Ali i ja vidimo da je ovaj napravio toliko gresaka da ne vredi komentarisati koliko je lose odigrao.
Ako ti se kuka da su terani imba a zerg jadan - igraj terane pa pobedjuj zergove. U suprotnom nauci da igras zergove.

Ne verujem Idra predao dobijen mec O_O

Idra ponovo igra protiv MC-a za ulaz u polufinale. GG-ovao je rano 3 puta ponovo. Znaci tragedija. :)

Ne verujem Idra predao dobijen mec O_O
Nesrecan splet okolnosti. Video je CC u neprijateljovoj bazi, ali nije video njegov let i unistenje. Kada je za vreme finalne bitke video da se na goldu pravi novi CC, mislio je da je stari CC stavljen na neko drugo mesto i da MMA ima dobru ekonomiju. Also, mnogo bitnije, za vreme dropa u njegovu bazu za vreme te iste bitke, SKLONIO JE SVE droneove sa kristala, ali umesto na prazno mesto pomerio ih je na gas. Par sec kasnije kada je pogledao bazu video je da mu fali tona droneova i tu je popizdeo [mislio je da su mrtvi].

ergo, gg

Poslednja izmena:
IdrA je ovaj put pobedio samog sebe. Ajde da je neki noob pa da izgubi 4 partije zaredom razumeo bi ali ovako :(

Juce je nesumnjivo bio najludji dan sto se tice SC2 turnira. Pratio sam MLG sva 3 dana i zaista sjajna zabava, ali i gomila vrhunskih partija.
Idra lud po obicaju, mada je juce postalo degutantno, tako dobar igrac a tako kratak fitilj i tanki zivci.
Koreja je potvrdila dominaciju
Thorzain definitivno najveca nada foreigner scene

Blizz je objavio i oficijalni Heart Of The Swarm preview na battle.net-u, sa uvidom u pricu, misije i personality Sare Kerigen, koja i pored "ciscenja" od zerg infestacije ima sopstvene planove za buducnost brood-a, koji se debelo kose sa onim sto su zamislili Raynor i njegova ekipa. Blizzard nam obevaca da cemo saznati mnogo sto sta u vezi Sarine licnosti i pre njenog fall-a na Tarsonisu, a ako mene pitate, paralele sa Sylvanas Windrunner pocinju da bivaju prevelike... ;)

Release date je naravno TBA. :)

http://eu.battle.net/sc2/en/game/heart-of-the-swarm-preview/

Blizz je objavio i oficijalni Heart Of The Swarm preview na battle.net-u, sa uvidom u pricu, misije i personality Sare Kerigen, koja i pored "ciscenja" od zerg infestacije ima sopstvene planove za buducnost brood-a, koji se debelo kose sa onim sto su zamislili Raynor i njegova ekipa. Blizzard nam obevaca da cemo saznati mnogo sto sta u vezi Sarine licnosti i pre njenog fall-a na Tarsonisu, a ako mene pitate, paralele sa Sylvanas Windrunner pocinju da bivaju prevelike... ;)

Release date je naravno TBA. :)

http://eu.battle.net/sc2/en/game/heart-of-the-swarm-preview/
Imas pravo...Samo Sylvanas je ostala undead..
Samo,gde si procitao da Sylv..ovaj Sara ide protiv Rejnora?
Ako bude tako,WoL kampanja je bila uzaludna..

Poslednja izmena:
Ja se strašno plašim da će usrati priču totalno, i da će se pokakiti onako lepo na SC+BW što se toga tiče :(

sto se mene tice, vec su se pokakili na Starcraft univerzum.
Cela WoL kampanja me je malo razocarala. Ocekivao sam vise posle 10g.
Nikako nesto sto je pravljeno za bilo koga, vec za fanove.

A da li bi ti pravio proizvod koji ćeš lakše prodati bilo kome, ili samo određenoj grupi ljudi? Mislite o tome :D

i Warcraft3 je igra koja je pravljena da se proda svakome, a kampanja/prica joj je recimmo 5 puta bolja. Tu su uzivali i stari fanovi i oni koji po prvi put igraju Warcraft.

Starcraft 2 ima strasan multiplejer, i igrace se jos 10g, i ko zna koje su granice koje ce pomeriti kada je e-sorts u pitanju.
Ali eto ja nisam odusevljen singleplayer delom. Verovatno zato sto je iseckano na tri dela. Malo pravih cinematica. Recimo onaj sa Kerigan kada je okruze zergovi i zarobe, i borba Zeratula i Kerigan su jedina dva prava cinematica. Pa zar samo to posle 10g.

Za Cimenatic im treba NAJMANJE vremena od svega u igri. Balansiranje uzima najvise resursa - i vremena i novca (tj. vreme = novac).
Ocigledno misle da cinematici nisu bitni - i po meni nisu nesto, ja gledam samo pricu - i zato me bash nervira sto moze za manje od 2 dana laganog igranja da se predje sve - smrc :)

***, ja sam jos prosle godine rekao, ko ima srece da tek krene da igra Starcraft za jedno 2,5g pa lepo sedne i predje sve tri kampanje. To je full dozivljaj, ovako nam serviraju na kasicicu.

Pa dobro, to je i fora, daju na kašičicu, nabijaju isčekivanje. Zato će ljudi da stoje u redu da kupe kada izađe.

Da, ljudi "kupuju" zbog kampanje :D

Pa ima ljudi koji baš kupuju radi kampanje (i da, mislim na one koji zaista daju pare samo da bi odigrali kampanju).

To što je kod nas u Srbiji navika da se za Single Player igrice nikada ne plaćaju to je druga priča :)

Doduše, da ne izigravam moralistu, ni ja ne kupujem igre za SP, ali prosto zato što SP ni ne igram. :) Igram SC2, Guild Wars, i CoH. Sve plaćeto :p

Kupujemo zbog MP, da je samo zbog kampanje, ja bih trazio refund momemtalno :)

Mada dobro razmisljas, po broju igraca online i estimated copies sold izgleda da ih dosta uzima zbog kampanje samo.

u pravu ste, a ima i dosta igraca koji kupe jer misle da ce igrati multi, ali se posle 2-3 meseca smore, jer takav je SC, ne igras par nedelja i vec si dobro zardjao, mehanika opala, buildovi zastareli :D Znam par ljudi koji su tako pikali par meseci i zabatalili.
Jednostavno dodjes do nekog trenutka gde kazes sebi: ili igram 5 i vise sati i trudim se da ucestvujem na turnirima, ili nema poente da samo lederujem sledecig 5 godina.
O povremenom pikanju sa ortacima ne pricam, to ce uvek biti zabavno, ali to je retko i pozeljno da svi budu manje vise slicnog skila.

100% si u pravu. Ja sam baš sada u tom "pauza" periodu (pos'o, junski rok....). I a kada vikendom uveče uključim SC2, i odem na ladder, popijem 20 poraza uz 2-3 pobede :D. A dok sam igrao redovno bivalo je obrnuto.

I ja sam utanjio sa MP. *** SC2 traži dosta vremena i vežbanja i to je činjenica. Pokušavao sam više puta onako umoran sa posla da opičim koju partiju ali ne vredi.Možda neki custom ili FFA ali ne i ladder. Jednostavno nije to to. Sad ako nešto nahvatam vikednom i to mi je sve što se MP tiče :(

Ja nisam znao kako ide MP u razlicitim regionima pa posto sam ubrzo po izlasku otisao za Koreju nisam uzeo EU SC2 - ovde pikam ponekad iz PC bongova (internet kafe). Ali bukvalno samo jer kolege igraju...
posto sam igrao mozda 10-ak puta kostalo me je 10e, igra bi me kostala 50e :) (ili <40e da sam je uzeo ovde)

Samo,gde si procitao da Sylv..ovaj Sara ide protiv Rejnora?
Ako bude tako,WoL kampanja je bila uzaludna..

Pa vec imas na battle.net-u uvod u storyline:

Sarah Kerrigan is on the loose. Even without the terrible powers of the Queen of Blades or the might of the Swarm at her command, the former Ghost remains a foe not to be taken lightly. But if the artifact really did set her free, then why is Kerrigan seeking out zerg broods scattered throughout the Koprulu sector? What happened to Jim Raynor? Is she still pursuing her quest for vengeance, or has her transformation given Kerrigan a new purpose?
Who is Sarah Kerrigan?

...a evo sta kazu i za Raynora:

He risked everything to bring back the woman he loved, and against all odds, Raynor succeeded. However, Jim Raynor’s trials and tribulations are far from over.

Na kraju imas i Heart of the Swarm teaser u kojem Jimmy i njegova ekipa jure Kerrigan:

[YOUTUBE]XTxLlreZOiY[/YOUTUBE]

Prvo je Artas malo pokrao od Sare, sad Sara krade od Silvane, i tako u krug... :p Daleko je Blizz od onoga sto je nekad bio, a ovo "prepricavanje" Zerg kampanje iz keca to samo potvrdjuje. Mislim, daj Boze da nisam u pravu, ali sve ovo mi ostavlja zesci déjà vu utisak... :(

Ma zasrali su time što je na kraju WoL-a Raynor uspeo da je vrati u "ljudski" oblik, i kao sve bajno krajno, iznosi je golu iz one rupe... a onda ona opet neka über zla riba. Mis'iiiiimm... Najbolje bi bilo da NIJE uspeo da je vrati, ali da je uspeo da uradi nešto drugo u fazonu ne znam da zapali ceo Char, ili da on sam bude zarobljen ili tako nešto. Ovako je postala španska serija, a logika... nula.

Živi bili pa videli.

LOL! Ovde sve sami pisci i umetnici pa kritikuju :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno