Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, mi smo korisnici (konzumatori) koji plaćaju, i imaju pravo na mišljenje da kažu da je proizvod ili neki njegov deo loš.

Ne, mi smo korisnici (konzumatori) koji plaćaju, i imaju pravo na mišljenje da kažu da je proizvod ili neki njegov deo loš.

Nista lose nisam mislio ali moras priznati da je komicno - svako predlaze nesto svoje :)

da, jedva cekam, lista igraca je odlicna, iako je bilo par otkaza. Casteri su Apolo i Day9.
Trodnevni turnir, grupe su u subotu i nedelju prepodne, a eliminacioni deo nedelja uvece i ceo ponedeljak.

Koji bedak sto FruitDealer ne ucestvuje, bas me zanima kako bi prosao Happy protiv njega.. ovako ostaje Sen vs MC, i eventualno July vs Thorzain, ali ce zato kasnije biti klanica (jos bolje) :).

Idra je dobio poprilicno laku grupu, aj da vidimo dokle ce da dogura i kako ce da iznenadi ovog puta :d.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je neko vec kacio, evo TOP 10 sa proslog MLG-a, obavezno pogledajte, traje samo 5min a ima zaista sjajnih stvari

Jel gledate Dreamhack ?
http://www.teamliquid.net/video/streams/Day[9]
mecevi po grupama su bili solidni, recimo July vs Thorzain, Huk vs Moon i Thorzain vs Hasuobs su bas dobri.
Upravo je zreb za 1/8 finala koje ce se igrati veceras od 20 i 22h

Socke vs Ret
BRAT_OK vs NaNiwa

HuK vs PredY
White-Ra vs Moon

July vs MaNa
HasuObs vs Bomber

SaSe vs Sen
IdrA vs MC

zlo mecevi

Idra eliminisan , sta uradio White-ra ?

Iskreno nebuloza od turnira.. SaSe 5-0 u grupi ko zna kako, pojeo Idru, ali dobro, i merz ga je dobio... protiv MCa nemam reci, koliko kratak fitilj ima covek..

Danas SaSe protiv Sena 20 minuta se ne napadaju, i ima 100 populacije manje?!

MorroW i Dimaga nemam reci, pogotovu za Dimagu, koji na air pravi svakog unita koji ne gadja air.

Happy i Kas se nisu ni kvalifikovali..

Danas sto sam odgledao, najvise sam uzivao u ovome :d, mada ovo sto je Wavrinka naveo je bilo ok, pogotovo HuK.

Ja pratio skoro ceo vikend DHS. Bilo je dosta zanimljivih mečeva. Naravno IdrA oper razočarao. HuK se vratio iz Koreje jači nego ikad i postoji velika mogućnost da osvoji DH.

Danas finale u 18:30.
Biće revanš iz grupe.

HuK vs Moon

Sjanja polufinala, pogotovo Moon vs Bomber.
Ovaj mec za trece mesto najverovatnije preskacem ,pa gledam finale.
Jedina zamerka na ceo turnir je sto za tri dana nisam video ni jednog igraca, ni jedan intervju, ama bas nista. To bas doprinosi celom dogadjaju, ozivljava atmosferu. Tu je MLG bio bolji. Ali dobro, zanimljiv turnir.

Jedina zamerka na ceo turnir je sto za tri dana nisam video ni jednog igraca, ni jedan intervju, ama bas nista. To bas doprinosi celom dogadjaju, ozivljava atmosferu. Tu je MLG bio bolji. Ali dobro, zanimljiv turnir.

+1

Zaboravi da napišem to.Jedan od najvećih nedostataka. Scena sa MLG-a kad se MC obraća Idri publici - neprocenjivo.

MLG je to ekstra odradio sa sve intervjuima i predstavljanjem publici na glavnoj bini uz konstantan prikaz igrača tokom partije u donjem delu interfejsa. Čini mi se da je Day9 imao overlay pripremljen baš za to (ona dva metalna prozora u donjem delu ekrana). Plus mainstage tj. šator u kome su je dosta mali a publika nije baš raspoložena za navijanje kao što je to bio slučaj sa MLG. Ipak je bitan deo SC2 turnira upravo ta atmosvera.

Huk osvojio i Homestory cup

HuK se vratio iz Koreje taman dovoljno naštimovan da trenutno bude imba :)

Inače zanimljivo je primeiti dominaciju Protoss-a na Homestory kupu koji su zauzeli prva 3 mesta u dosta jakoj konkurenciji igrača.

Imaj na umu da je na zavrsnom delu vecina igraca igrala tossa :D par zergova i terana samo ;)

GSL Team League Group Venus - pogledajte ako mozete Week 2!
New Star HoSeo vs. FOU tim - Sage je pokazao sasvim novu igru! Sigurno vredi pogledati!

Jest da je ograničen linking ali ipak je neki napredak. Možda jednog dana vidimo i region free.
Kako stvari stoje Evropa ide sa Ruskim serverom (ja lično nisam znao da on i postoji) tako da i nema neke koristi od ovoga.

Rezime:

-Europe and Russia
-North America and Latin America
-Korea and Taiwan

Kako nema koristi? Konacno cemo da osetimo pravi lag!

Salu na stranu koristi ce biti jer cim ima vise igraca sistem ce raditi bolje (Matchmaking).

Beastyqt protiv Tarsona , kvalifikacija za IEM na ESL TV studio 2

edit : pobedio 2:0 :D

Poslednja izmena:
do jaja, konacno ce da putuje na veliki Lan event, taman da ga gledamo uzivo :)
Ako neko nadje kad se odrzava sledeci IEM neka napise

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno