Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Premali je WCG za SC2, nece da se brukaju :)

izgubio beastyqt protiv kasa 2:1 na IEM-u

Dobio je sad Kilera i igra protiv MC-a za prolaz.
Mada ima sanse da prodje i ako Kiler dobije Kasa 2:0, u svakom slucaju bice zanimljivo

Svaka časta Beastyqt-u na prvom live nastupu. Bitno je da se nije obrukao.
MC ga chees-ova u prvoj partiji. Koja sisa. U drugoj je Beastyqt loše ušao u jedinu bitku (kasni siege) i na sve to popio mnogo stormova što ga je na kraju i koštalo eventualne pobede.

Jeste vi tamo pa javljate ili gledate stream? Posto sam samo paid stream nasao :)

Tooo, nisam ga nasao sa IEM sajta!

Ko kaže da gameri loše žive :)

[YOUTUBE]2WXvLj5TCKw&feature[/YOUTUBE]

Najbolji posao na svetu!

Posto sam gledao GSL timove (korejske) kako zive, ovo je cak i super - ima jedno zensko :D
Ali posizeo bih nakon nekoliko dana sigurno!

Jel mi moze neko preporuciti gde da kupim SC2 sto povoljnije moguce?
DVD ili samo key varijanta, sve jedno mi je...

Ne znam koji deo ovog videa je depresivan!? Zive u jbn petosobnoj vili sa bazenom... ,)

Da, žive u vili sa bazenom i relativno yebozovnom ribom i najbolji cele priče im je Starcraft.

Pa koliko mi se čini ta riba, kada je pretstavljala svoju prostoriju rekla je da je to soba nje i incontrola, a tamo veliki bračni krevet tako da... to što je yebozovna, samo jedan od njih zaista i "oseća" :D

Iskreno, ne bih se menjao sa njima. Gajba je super, ali imajte u vidu da istu deli njih puno.

Ta kuća je čist luksuz u svetu pro-gaming timova. Bazen, priroda, sopstveni krevet, normalan trening raspored i na sve to plata koju većina ljudi može samo da sanja.
Depresivno je živeti u Seulu na 10 spratu okružen sivilom i spavati u vrećama na podu, jesti fast food i tako 10-12 sati svaki dan što je slučaj kod većine korejskih timova.

Inače ako nekoga interesuje devojka sa klipa je Anna Prosser aktuelna mis Oregona i verenica iNcontroL-a koja se i lično bavi igranjem SC2 i igrama uopšte - u prevodu idealna žena :)

Zaista, idealna žena. :) Tu se slažemo.

Gledao sam one klipove kada su zavirivali u kuću OGS ako se ne varam (ili kako se već zove tim, već 3 meseca sam van SC2 tokova :( ). Ono je jad i beda. Mislim, nije jad i beda, ali ono je baš depresivno.

Ima li TeamLiquid svoju gajbu? Gde su oni stacionirani? U Nemačkoj?

edit: @atirage: jesi li naručio SC2? Po Beogradu sam viđao da ima da se kupi za 6k dinara. Mislim da je to previše.

P.S. Da li će se pojaviti hots do kraja godine? Kuku i lele ako se pojavi istovremeno kao i GW2... sve se nešto nadam da GW2 neće pre marta-aprila sledeće godine, inače nikada neću završiti faks :)

Poslednja izmena:

Ovo je bila jedina TeamLiquid kuca, TLO zakupio u Svedskoj, samo sto ne znam da li jos uvek iko tamo zivi otkako je TLO morao ici u Holandiju na lecenje. Inace TL nisu nigde stacionirani, vode se kao US team ali nemaju HQs. I HotS nece izaci ove godine.

Poslednja izmena:
TLO na lečenju? Šta mu je? Vidiš, ja uopšte nisam u toku, a bio mi je jedan od omiljenih igrača. Pa igra li SC2 sada uopšte?

Aaaaa znam šta je to. Uf, može da bude gadna stvar, posebno ako ne koristiš kvalitetnog miša i tastaturu. Čudi me da se to desi jednom pro gameru.

Hvala ti puno na informacijama. :)

Da sad je OK i redovno stream-uje: http://www.twitch.tv/liquidtlo. Preorijentisao se na Terran-e a dugo je igrao kao random.

Mislim da su mu problemi počeli posle 24h maratona SC2 u dobrotvorne svrhe. Ne znam da li ste ga videli uživo ali njegova ruka radi 300 na sat non-stop :)

Gledam sada ovaj stream... da li se sc2 metagame dosta promenio od proteklih patcheva (ja poslednja dva nisam ispratio, onaj sa nerfom 4gate-a, i ovaj novi)?

Vidim TLO dosta kasno šalje scouta i na velikim mapama, tek kada se barake završe. a odmah posle barake ide drugi CC (već 2 partije za redom). Obe protiv protosa. Čini mi se da bi ga neki DT rush ubio na mestu, ili grešim?

Da li su rushevi manje frekventni nego pre 3 meseca, pa postoji manje bojazni od istih?

edit: i da, dok mu se gradi drugi cc, čudi me da ne stavi ni bunker na ulaz čisto radi predostrožnosti. Uvek može da ga salvaguje sa malim gubicima kasnije kada uzme natural itd.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno