hahah, ne brukaj se 😉. Najlakse je switchovati, neka probaju da nauce njihovu rasu... zerg dobija sto su igraci naterani da se prilagodjavaju, toss i terran igraju kako im cefne i kako odluce pre nego sto partija i krene. Sa takvom igrom ja ne bih ni ocekivao da se nesto proslavim. Ja imam slican stil kao Dimaga, znaci ling/infestor i retko mute. Roacheve i hydre skoro nikad. Svaku desetu partiju dodje lik koji ima 2 grama mozga pa koristi ghostove/HT, inace 90% drugih su odlucili da idu mm tank ili 4 gate ili samo to i znaju...
Inace platinum sam u 1v1 ali igram sa diamond/master zbog MMRa. Evo poslednja partija na protossa, lik je odlucio da kantrira ling/ultra/infestor build mass zelotima i HT, i zavrsilo se tako sto sam mu 1 shotovo sve zelote banelinzima, a HT sam mu neutal parasitovo i ubio pre nego sto je stigao da feedbackuje. A 2 lige je vise nego ja. I posle se zale sto sa 1 buildom i 60APMa ne mogu da dobiju zerga, a pogledaj samo na pro nivou koliko je PvZ retardiran u korist protossa... i pogledaj kad zerg jedva dobije, koliko je imao baza i sta je sve morao da uradi da bi dobio, a sta je toss radio celu partiju.