Ne mogu dalje od 70% na normal u all in misiji na kraju...ovo je vec frustrirajuce do 50% ide ok a onda me pociste iako sam nagomilao toliko jedinica da nema gde vise da stanu![]()
Nisam igrao ofanzivno hteo sam da ih dobijem cistom odbranom, da me ne preplave. Izgleda da je to nemoguce a voleo bih da cujem ako je neko uspeo na taj nacin.
Probacu sa banshijima...
exste, fora je u tenkovima, bunkerima i banshee-ijima. kako su ti ljudi već rekli, svi ti saveti su mi pomogli, + sam malo modifikovao.
po 7 tenkova sam imao iza 4 bunkera na svakom ulazu.
banshee su stajale u 2 tima, i kako počnu da izlaze nydusi, samo im postavim waypointe (shift+attack) sa jednog na drugog da ih narendaju (naravno, dve različite strane mape, različiti ih banshee timovi pokrivaju), i
onda ih vratim u središte baze, i to je svo umeće, a
artefakt sam čuvao za kerrigan, skine joj malo healtha, odradi banshee-ima pola posla, i tako smo se ćerali u krug dok nisam video završni film i baš mi je bilo drago zbog svega što se desilo
prvi put sam gubio vreme na glupe thorove i battlecruisere, nemoj njih ni slučajno, dok ispale, oni već iskošeni
Dajte neku ideju kako se najbolje odbraniti od Void ray rusha ?
Tj neki dobar link ka youtube snimku.
Sve sam rusheve provalio, samo Void me razbi, iako pravim samo Stalkere, po koji top, kad mi naleti sa 6,7 Void-ova razvali me.![]()
A reci cu vam jednu "tajnu" (da je tako nazovem). Potpuno neocekivano i nesto najkorisnije sto mozete da stavite na nivo. Onaj djavo sto usporava kretanje zergova. To se dobija u research kada dostignete do 25, pa imate da birate izmedju toga ili mind control. E sad, svi izaberu mind control jer deluje primamljivo (i ja sam prvi put), ali drugi put sam izabrao ovo drugo.... ljudi vi niste svesni koja je to razlika. Stavite po 2 na svaki ulaz, sa leve i desne strane. Zergovi ne mogu ni da prismrde, ali bukvalno. Jedino sto ometa je kerigan. Znaci, da nema nje, mogli bi da predjete nivo ladno, a da pri tom NE UBIJATE nydus worms. Znaci ono sto usporava kretanje zergova... probajte , najbolja stvar ikada.
Ma ne, to su ti avatari koje možeš da namestiš sebi u multiplayeru
Nego, na battle.net stranici mi pise "Casual Campaign Ace" a igrao sam sve na normal, jel to zbog toga sto jos uvek nisam odigrao svih 29 or what?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari