c-p-r
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.08.2007
- Poena
- 380
Kao neki SC veteran jedva docekah dvojku i ocekivanja su ispunjena osim nekih stvari...
Muzika : u toku misija i u mlultiju je fina ali u kampanji, o gospode.Kantri, bluz koji pokusava da docara atmosferu kaubojske birtije na svemirskom brodu je takav FAIL.
Prica: pocinje posle par misija i razvija se zanimljivo ali sporo i onda kraj. Vec sam spominjao latino sapunice, takve su bliz igre, losi momci postaju dobri pa nazad, cimaju se za nekim (bivsim) ribama...ali to je ok.
Kraj: kraj je gori od muzike, pre 2 godine se pricalo da bi mogli da vrate kerigan i ladno su to i uradili. Stice se utisak da se rejnoru ebe za sve, da je tu samo da bi nju nekako spasao. Nisu pustili ni malo misterije na kraju.
A ona zadnja scena kad je nosi, samo marijaci fale "i odjahase tako uz zalazak sunca" , moja baba bi pustila suzu.
Kad bi u nastavku rejnor saznao da mu je u stvari mensk cale... e to bi bilo "vrh brate"
I tako, sapunasto
Zanimljiva zapazanja.
Prevazicice meksikance. 
Mozes muziku promeniti...
I meni je kraj naleteo nekako odjednom, ocekivao sam vise za dvanaest godina razmaka od prvog dela.
Mozda se u ekspanziji pojavi Kerigan ponovo sa Teranima.
Ali sto je mene smorila ona misija sa protosima gde treba da se brani baza, zato je nisam ni zavrsio pa ni ne znam sta ima posle nje, mnogo me je smorila.
I postavljanje dinamita po tunelima je malo preterano, probacu bas sledeci put sa savetom onog generala, mislim da je ipak pogodnije tako.
Nije moglo biti kao prvi deo definitivno, to bi bio nevidjen uspeh da su postigli to ali je svakako ok meni.
Mozes muziku promeniti...
I meni je kraj naleteo nekako odjednom, ocekivao sam vise za dvanaest godina razmaka od prvog dela.
Mozda se u ekspanziji pojavi Kerigan ponovo sa Teranima.
Ali sto je mene smorila ona misija sa protosima gde treba da se brani baza, zato je nisam ni zavrsio pa ni ne znam sta ima posle nje, mnogo me je smorila.
I postavljanje dinamita po tunelima je malo preterano, probacu bas sledeci put sa savetom onog generala, mislim da je ipak pogodnije tako.
Nije moglo biti kao prvi deo definitivno, to bi bio nevidjen uspeh da su postigli to ali je svakako ok meni.