Evo ako neko hoce da proba betu u attachu sam stavio login..
Izgleda da je to US beta.. Nemojte biti alavi..
Sa battle.net-a se moze skinuti cela igra sa klijentom.
Koliko ovo patcheva ima? Apdejtuje mi se od 10, nece da stane, ide u nedogled.... Over and over again. Naravno vidim da su razlicite velicine po onom baru koji se ispunjava, svaki put drugom brzinom.
Hoćeš reći, ne zanima ih što si zapao među " strance "? Kako određuju ko će gde otići? Ako uopšte vode brigu o tome... Baaah, DFloweR.dflower je nickname.
Pazi kako cujem US server mnogo bolje radi nego EU a i naravno da ih bas briga gde si zapao... a to baci te na server tako sto kad se registrujes na bnetu ako to prvo baci na us.battle.net pa ni ne gledas i napravis tamo account ostane ti tako, ja nisam gledao i registrovao sam se...
bilo bi vise nego dobro da podelis svoje iskustva sta te to nije toliko impresioniralo imam betu ali nazalost odigram telk tu i tamo po koju partiju :|
Ok, neko je ubrzo usao i promenuo lozinku..
Samo kad zavrsite sa igranjem vratite staru lozinku da mogu i drugi da udju i igraju..
Ok, ako neko hoce da igra neka udje i promeni lozinku da se ne bi desilo da ima vise prijava sa jednim userom na battle.net-u pa kad zavrsite vratite staru..
Sad sam resetovao na originalnu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari