Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ako neko hoce da proba betu u attachu sam stavio login..
Izgleda da je to US beta.. Nemojte biti alavi..
Sa battle.net-a se moze skinuti cela igra sa klijentom.

Prilozi

• sta.txt
    29 bajta · Pregleda: 72
Evo ako neko hoce da proba betu u attachu sam stavio login..
Izgleda da je to US beta.. Nemojte biti alavi..
Sa battle.net-a se moze skinuti cela igra sa klijentom.

Ok, neko je ubrzo usao i promenuo lozinku..
Samo kad zavrsite sa igranjem vratite staru lozinku da mogu i drugi da udju i igraju..
Ok, ako neko hoce da igra neka udje i promeni lozinku da se ne bi desilo da ima vise prijava sa jednim userom na battle.net-u pa kad zavrsite vratite staru..
Sad sam resetovao na originalnu..

Upravo mi je lik sa kojim igram Splinter Cell Conviction dao beta key :D kakva faca... :)

Ja dobih od bivšeg saborca u HoN-u. :)

Nego, upadoh u US region. Da li to ikako mogu promeniti u client-u ili pak podešavanjima naloga? Ako ne, jedino što mi preostaje je da pišem Blizzard-ovoj podršci?

Za sada nema menjanja servera nazalost... dajte nickove vi sto igrate na US serverima pa da igramo neki custom game...

Hoćeš reći, ne zanima ih što si zapao među " strance "? Kako određuju ko će gde otići? Ako uopšte vode brigu o tome... Baaah, DFloweR.dflower je nickname.

Koliko ovo patcheva ima? Apdejtuje mi se od 10, nece da stane, ide u nedogled.... Over and over again. Naravno vidim da su razlicite velicine po onom baru koji se ispunjava, svaki put drugom brzinom.

Super ubacili su automatsku lokalizaciju u Map Editor. Vise nemoram sam to da radim.

Koliko ovo patcheva ima? Apdejtuje mi se od 10, nece da stane, ide u nedogled.... Over and over again. Naravno vidim da su razlicite velicine po onom baru koji se ispunjava, svaki put drugom brzinom.

I meni je opasno glavio samo na 0.10. Posle ima još jedan i to je to.

ma sve im za sada buguje, od bnet2 gde nemash mogucnost da kreirash channel, do osnovnog multichata, u samoj igri da ne govorim kolko ima bugova. Nema teorije da oni srede ni 30% do datuma koji su odredili.....

Hoćeš reći, ne zanima ih što si zapao među " strance "? Kako određuju ko će gde otići? Ako uopšte vode brigu o tome... Baaah, DFloweR.dflower je nickname.

Pazi kako cujem US server mnogo bolje radi nego EU a i naravno da ih bas briga gde si zapao... a to baci te na server tako sto kad se registrujes na bnetu ako to prvo baci na us.battle.net pa ni ne gledas i napravis tamo account ostane ti tako, ja nisam gledao i registrovao sam se...

Pa, u mom slučaju je neigrivo. Dok, u HoN-u, US serveri su i više nego zadovoljavajući, tj. nešto veći ping u odnosu na EU server ne utiče na razvoj partije. Loš routing, možda? Ko će ga znati.

Ahh, da, US.battle.net. Biće da je to razlog.

Pazi kako cujem US server mnogo bolje radi nego EU a i naravno da ih bas briga gde si zapao... a to baci te na server tako sto kad se registrujes na bnetu ako to prvo baci na us.battle.net pa ni ne gledas i napravis tamo account ostane ti tako, ja nisam gledao i registrovao sam se...

ne baca te sluchajno. Kada ti poshalju mail sa betakeyom dobijesh i link za downloader, u glavnom se tu svi *****u i ne gledaju jer postoji US i EU downloader. Od te opcije zavisi server kome cesh da pristupish kod logovanja. Nisam bash siguran da US server radi bolje.

A, oni koji su dobili ključ mimo pozivnica? Baš sada proverih, ne postoji EU client već samo US. ( EU.battle.net )

Da, da, nego... Mislio sam na svoj nalog, tj. nemogućnost odabira client-a sa istog. :)

Inače, izbaci mi " Access to the specified source has been forbidden. " poruku ako pukušam da sa svojim nalogom otvorim link koji si ostavio.

Ništa, google-ovaću EU client. Možda pomogne.

Imas na netu Base.SC2data, fajl za EU verziju, nekih 40Mb, zamenis ga u instalacionom direktorijumu, menja server na koji se klijent kaci, nema potrebe za reinstalacijom igre.

Probah. Ni sa promenjenim Base.SC2data ne mogu da osposobim client. Naime, ključ koji posedujem je namenjen isključivo US regionu. Ljudi govore da je takav ključ neupotrebljiv na EU serverima, u šta se upravo uverih.

Hvala u svakom slučaju. :)

Pa poenta Base fajla jeste da ti omoguci igranje na US serverima bez reinstalacije celog klijenta. Ja sam instalirao EU klijenta i onda dobio US kljuc, odradio to sa Base fajlom i mogu da igram na US serverima. Svi ljudi koje znam da igraju su na EU, ali ***a bolje ista, nego nista.

Aktivirah danas konacno moj key 10 dana od kad sam ga dobio

kreator.spqr, dodajte me

mozda je glupo pitanje ali kako da vidim na kojim serverima igram, tj. da li igram na EU ili US serveru?

ja moje igranje SC2 odlazem do daljnjeg. I dalje sam redovno na BroodWaru i nabijam skill dok payseri iz Blizza ne izbace xy patch i igru ne dovedu u red koliko toliko. Nemam zivaca da igram qualifikacije vishe i da mi opet resetuju acc. Do sada sam igrao gold i platinum lige i nisam neshto impresioniran.

bilo bi vise nego dobro da podelis svoje iskustva sta te to nije toliko impresioniralo imam betu ali nazalost odigram telk tu i tamo po koju partiju :|

bilo bi vise nego dobro da podelis svoje iskustva sta te to nije toliko impresioniralo imam betu ali nazalost odigram telk tu i tamo po koju partiju :|

Kao neko ko sebe moze da smatra "iskusnim" igrachem StarCrafta (samo na europe acc over 5k partija), mogu da kazem da je SC2 kesa i to u svim aspektima. Mozda nisam objektivan jer sam mutirao u zealota, ali kao neko ko je doktorirao reaver drop, ne mozesh da budesh zadovoljan kada u igri koja bi trebalo da bude "savrshenstvo savrshenstva" izbace unit kome si posvetio godine usavrshavanja :). Nije samo u pitanju reaver kao unit, vec masa "inovacija" koja su od savrshenog napravile nishta.
Dok se za SC2 ne desi neki novi BroodWar, ja ostajem veram upravo tom pomenutom BroodWaru......

Starcraft i konzole :D

Ne znam odakle im uopšte ideja da razmišljaju u tom pravcu. I ovako će zaraditi bolesnu sumu novca i plus još dve ekspanzije. Još da objave i DLC pa da sve bude u skladu sa trendovima.

Ok, neko je ubrzo usao i promenuo lozinku..
Samo kad zavrsite sa igranjem vratite staru lozinku da mogu i drugi da udju i igraju..
Ok, ako neko hoce da igra neka udje i promeni lozinku da se ne bi desilo da ima vise prijava sa jednim userom na battle.net-u pa kad zavrsite vratite staru..
Sad sam resetovao na originalnu..

Sad sam usao da proverim account.. Oko 60 igara u copper ladderu :)
Uglavnom terran..
Hah moram probati nekad kakav je copper.. Ja sam u goldu..

Bude po nekad zescih indijanaca u copperu, ali desavalo se da bude mnogo mnogo ozbiljnih igraca. Desavalo mi se i po 3 da izgubim zaredom. Nije neka razlika u odnosu na silver, za gold 1v1 ne znam. Totalno je neizbalansiran ranking, po meni.

Ranking je super odradjen, ja sam dosao iz Copper lige do Gold lige za 2 dana, opusteno, napravio taktiku nabio malo skill-a, tako da lomim i ove u gold ligi, inace ako ste u gold ligi, veoma verovatno je da cete odigrati partiju sa nekim iz platinum lige. Ja sam vecinu partija izgubio glupo :). Inace sa drugarom imam 9:3 skor u 2 v 2, jedno vreme smo imali i bolji skor :).

Ja dobio 1 key od Sk gaming-a, posle su mi dosla jos 2 invite-a :).

Pozdrav!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno