Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
au al ovo sporo skida, kaze da ce da zavrsi za 26-30 sati :mad:
i sve portove sam otvorio i firewallove iskljucio i opet se vuce ko prebijena macka

stipse iz blizzarda zaradjuju milione na WoW-u a nece da postave HTTP servere za SC2 betu nego se grebu preko P2P ... ne mogu da verujem :smackbum:

sad cu da probam da skinem verziju sa nekog warez sajta, valjda nece da me banuju :trust:

edit: gledam sad po warez sajtovima nudi se samo enUS verzija, a meni blizz klijent skida enGB,
da ne upropastim nesto, zna li iko HTTP server gde ima poslednja up-to-date enGB verzija ?

Poslednja izmena:
koji ti net uopste imas? i jel si u downloaderu iskljucio p2p?
bice da je ovo drugo, jer uploaduje ko besno tako da je logicno da vuce ko prebijena macka...
;)

i sve portove sam otvorio i firewallove iskljucio i opet se vuce ko prebijena macka

stipse iz blizzarda zaradjuju milione na WoW-u a nece da postave HTTP servere za SC2 betu nego se grebu preko P2P ... ne mogu da verujem :smackbum:

sad cu da probam da skinem verziju sa nekog warez sajta, valjda nece da me banuju :trust:

edit: gledam sad po warez sajtovima nudi se samo enUS verzija, a meni blizz klijent skida enGB,
da ne upropastim nesto, zna li iko HTTP server gde ima poslednja up-to-date enGB verzija ?

kao shto ti je rekao orckristeg iskljuchi p2p i prebaci se za direktan download sa blizzardovor site-a

Ja skinuo pre nekoliko meseci sa warez-a i mrzelo me da skidam njihovu instalaciju pa sam se samo ulogovao na ovu sa warez-a :D. Inace ako ti se to cini mnogo cekaj da vidis kada krenes da skidas patcheve :). Kako vidim na kom sam serveru EU/US, ja mislim da sam na EU ?

@Mazzconq ne igramo na ranked nego na custom game tu ti ne trebaju placement mecevi :).

Pozdrav!

@BOOGIEMAN

Obzirom na to da imas ADSL i da je Blizzard Downloader P2P, instaliraj neki program za ogranicavanje protoka, recimo NetLimiter 2 i ogranici upload na neku malu vrednost, recimo 2kB i trebalo bi da ti DL ide brze. Isto vazi kad budes peceve skidao, upload jednostavno ugusi download.

Alternativno, možeš i da isključiš Peer 2 Peer networking u Downloaderu.

Ako imaš World of Warcraft, isključi u njegovom Downloaderu pošto svi Blizzardovi DL-eri dele ista podešavanja, a ako nemaš, onda moraš ručno:

start -> run -> regedit

HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Blizzard Downloader

Napravi vrednost tipa DWORD, nazovi je Disable Peer-to-Peer i postavi joj vrednost na 1.

Naravno ovo uradiš dok je Updater isključen.

@gile udjes u folder gde ti je instaliran sc2 i ako si ga vukao preko downloadera imas 2 foldera, jedan je sc2 beta, a drugi je installer i pise tacno StarCraft II Beta enGB 13891 Installer npr.
sto se tice ovog problema sa protokom, sigurno je resenje koje sam naveo i prethodnom postu, jednostavnim uncheckom na allow p2p se resava problem, bez ovog butanaj i stavljanja vrednosti na 1 itd...

Us mi je verzija xD :) i sada ne mogu da igram na turniru, ima li ko sa EU verzijom neko menjanje za nekoliko partija u razmaku od nekoliko dana ako me izaberu, mozemo da se dogovorimo, imam ja da mu dam pass od jednog accounta gde je US verzija, PS. imam 3 accounta :), tako da mi cetvrti ni zasta ne treba. Unapred zahvalan !

Pozdrav!

Ja odavde skidam patcheve :)

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24401524887&postId=243992802391&sid=5000#0

Starcraft 2 beta se zavrsava 31. maja. Igrajte dok jos mozete.

We’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.

We’d like to thank all of our beta-test participants for your enthusiasm, dedication, and valuable feedback during the beta test, and we look forward to hearing more of your thoughts on the StarCraft II beta test as the game’s July 27 launch approaches.

start -> run -> regedit

HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Blizzard Downloader

Napravi vrednost tipa DWORD, nazovi je Disable Peer-to-Peer i postavi joj vrednost na 1.

to je to, skida ko ludo, THX ! :wave:

Uskoro treba da se pojavi

StarCraft II Beta -- Patch 13 (version 0.15.0.15449)
StarCraft II Beta -- Patch 13 (version 0.15.0.15449)

General

* Map Publishing is now enabled: Using the map editor, you can upload your custom maps to share with the Battle.net community.
* Facebook feature is integrated: Here’s a quick way to expand your social network by seeing who among your existing Facebook friends also has a Battle.net account.
* 3v3 and 4v4 formats are now enabled.
* Numerous updates have been made to the Leagues & Ladders system:

o Removed Copper League and added Diamond League above Platinum League.
o Player ratings start at 0, rather than 1000.
o No longer displays loading screen odds in placement or practice league matches.
o Matchmaking system logic updated.

* UDP is enabled to help improve game performance.
* Numerous performance and stability improvements.

Balance Changes

* PROTOSS

o Sentry

+ Force Fields can now be destroyed by Massive ground units walking over them.

o Void Ray

+ Range decreased from 7 to 6.

o Warp Gate

+ Subgroup selection priority changed from 2 to 3 so that it takes priority over Gateways when selected.

* TERRAN
o Marine

+ Stimpack research cost decreased from 150/150 to 100/100.
+ Combat Shield research cost decreased from 150/150 to 100/100.

* ZERG

o Infestor

+ Infested Terran spell removed.
+ Frenzy spell added:

# Costs 25 energy.
# Targets a single biological unit which deals 25% more damage and is immune to snare, stuns, and mind control for 30 seconds.

o Overseer

+ Contaminate spell added:

# Costs 75 energy.
# Targets a single enemy structure which cannot train units or research upgrades for 30 seconds.
+ Infested Terran spell added:

# Costs 125 energy.
# Infested Terrans have the same stats as those previously created by the Infestor and are placed directly under the Overseer when spawned.

o Ultralisk

+ Life decreased from 600 to 450.
+ Damage changed from 25 to 15 (+25 Armored).
+ Damage versus structures increased from 60 to 75.

Hotkey Changes (English Only):

* Zerg Set Worker Rally Point changed from R to G.
* Zerg Spore Crawler changed from W to A to avoid conflict with the Select All Warp Gates hotkey.

Battle.net Interface

* Revamped summary pages for player Profiles and Leagues & Ladders.
* Added a Help system with tech trees and other tips and tricks.
* Removed identifier from the character naming process and added the ability to refer friends for invitation into your party or lobby.
* Updated the Battle.net user interface to consistently use a nested menu system.
* Added in-game blocking and player muting.

Dosta zanimljivih promena.

resetovali statse -.-
cao sc2 cao!

nista nisam ocekivao... samo sam se smorio, jel mi je lepo ishlo i to je to.... smor

Konačno sam našao link ka korejskim i ostalim pro replay-ima.

Ako nekog interesuje http://www.sc2p.com/

Jeste mi sc omiljena igra, ali ovo je strasno...od 12 meceva, samo sam 2 zavrsio...blizzard ima nekih problema sa serverima...malo prodje, pa me lepo drop-uje. Sa svakim patchom, igra je sve gora i gora. I ne mogu da opsluze sve one kojima su podelili invite

Kako ja kontam i vicem: "Neeeeeeeeeeeeeeeeee, zasto ocu +18 igru nisam ja dete, ili izgleda da se samo deca igraju ...SC2 dobio +12"
Citam 2 puta nisam siguran da li samo njihova verzija ili globalna verzija postaju +12.

StarCraft 2 Korean Game Rating Amended

Sad su me malo odvratili od kupovine, ili neka stave neki parental lock, na igru.

Verovatno cu cekati +18 verziju.

Ne razumem. Pa Blizzard ne pravi mature igre, otkud ti ideja da će SCII biti za starije od 18 godina?

Samo je igra sa korejsko tržište modifikovana, globalno nije dirano ništa. Mada meni lično to nije ni bitno.

Pa ne moraju da mi marinci psuju kad ih selektujem , ali bar da nema crne krvi ... mada nebi se bunio da stave ljubicastu zergovima ;)

500x_lovestarcraft.jpg

ima li neko negde link u kojem se spominje da nece biti chat-a bez dodatne pretplate na bnet 2.0 ?

Sta je na kraju bilo sa pricom da ce za igranje SC2 online biti potrebno placati Battlenet 2.0 ?
I dal ce na kraju biti podrske za LAN.
Sorry ako je vec pisano, nisam ispratio bas celu temu.

нема подршке за ЛАН, ако ти и друг који сте у истој соби желите да одиграте партију СЦ, морате да се логујете на тамо неки сервер, на бетлнет...

ima li neko negde link u kojem se spominje da nece biti chat-a bez dodatne pretplate na bnet 2.0 ?

Zvanični stav je da neće biti chatroom-a uopšte sa ili bez novčane nadoknade kao i da neće moći da se igra sa igračima iz različitih regiona.
Ovako kako stvari stoje igrači su mnogo zakinuti.
Više informacija http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=128014

Sta je na kraju bilo sa pricom da ce za igranje SC2 online biti potrebno placati Battlenet 2.0 ?

Koliko sam ja shatio plaćanja neće biti. Ali postoji opcija nabavljanja igre za neku malu cenu tip 20dolara sa određenim trajanjem (to je onaj datum ispod avatara u beti). Posle njegovog isteka potrebno je platiti kako bi se omogućio dalji pristup Battlenet-u.

Poslednja izmena:

Da budem jasan. To su samo glasine. Samo se za sigurno zna da osnovna verzija Bneta neće imati chatroome i crossregion play. E sad, ako velikodušni Activision odluči da nam sve to da besplatno u paču... :d

In the other news, zna se da će postojati Map Store gde će premium, editors choice ili čak i visoko ocenjene korisničke mape biti dostupne uz simboličnu novčanu nadoknadu. :wall:

E da, Rusi i još neka boranija će kupitit igru u pola cene i plaćati mesečnu pretplatu za osnovnu igru. Pa ako Blizz odluči da ipak nismo deo Jevrope...

Usao sam u Diamond ligu, jos samo da nabacim rank 1 :) (trenutno 15). Ima li koja liga jaca od Diamond, Pro liga za nju sam nesto cuo, ali ne znam ikoga da je u toj ligi, a i na netu se nesto mnogo ne pominje ?

Pozdrav!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno