Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima smisla i to što vi pričate.
*** ja sam odrastao na poteznim strategijama i više volim taj sistem gde postoji vreme za razmišljanje i smišljanje strategija.
Igraću naravno i Starcraft 2, ali samo rekreativno sa drugarima... ah da, neće biti LAN-a. Ništa onda...

"scriptlogic error occurred for player 2 invalid main state" ? U suštini startuje igru ali izbaci ovo na početku i AI ne radi....

Instalirana sveža beta...update na poslednji Patch 10...skinut map pack for patch 10 ...ubačene gde treba..i najnovija beta SC2AllIn1 launchera (koji preporučuje update igre na Patch 10)... ?
Jel zna neko šta treba da se čačne ?

ma najbolje da cu igram jednu igru 8 sati dnevno da bih je uvezbao toliko da budem dorastao tamo nekom na laderu kojeg necu nikada u zivotu videti, niti videti kako je skenjan ako pobedim :) ... ovo je daleko od sporta budimo iskreni, ono sto je bitno je da ce igra pruzati zabavu i ako igras na sporijoj brzini.... fastest nek ostane koreanskim botovima i ovim ostalim koji pokusavaju to da budu ;)

a definitivno ste u pravu, napravis mamo*ebacku jedinicu koja zauzima 1/3 ekrana da bi skapirao da ti treba min 5 takvih da rulas ;) sto bi se reklo njihova ulga nije vise kao pre

bez lana multiplejer sa manjim brojem igraca mnogo gubi na zabavi.... my 2 cents

Pa možeš i ovde praviti lan, samo ne klasični :)

Ako svi imaju original, mogu sedeti jedni pored drugih, bitno je samo da se ima internet konekcija. šta imaju sve igraonice i internet kafei :)

bem mu misha, cemu mi onda ovoliki racunari po kancelarijama ;)

Lepo je videti graficki osvezen starcraft. Al nekih bitnih izmena ja ne vidim, bar u beti. Ovo cekanje 12 godina se svodi samo na podizanje hype-a, i sto bolje prodaje u prvih 15 dana od release date-a. Necu da blatim starcraft igra je meni dobra bila i ostala, ali ovoliko vremena za face lifting i par novih jedinica? Odigracu kampanju kad izadje full verzija i povermeno sa ortacima baciti koju partiju, ali sve ovo su mogli da urade i pre 4 godine, jedino ako se tim koji je radio sc2 sastojao od 5 ljudi, pa i da razumem vremenski razmak izmedju 2 dela, ovako...

Sto se tice brzine igranja i potrebe da se igra 8 sati dnevno da bi iole bio konkurentan igrac medju zagrizenim igracima sc-a, pa svet bilo kakvog sporta se drasticno transformisao. Nekad (do polovine proslog veka) se sport igrao rekreativno i sportisti su imali svoje profesije i zivote van sporta. Sad je sve podredjeno sportu tj. provesiji. Fizicka sprema sprtista, sto fizicka sto mentalna, je za prosla vremena nemerljiva. Ljudi zive i disu u ritmu sporta kojim se bave. Sport je postao stalan posao.

Ja licno volim da odigram koju partiju basketa, malog fudbala ili starcrafta sa ortacima zbog razonode, sto sport i jeste. A ti, koji zive za sport, pa to je vec njihova stvar i ne zelim da se takmicim niti da se poredim sa njima. Uostalom sve je to zabava, bar zamene.

^^Sa drugim delom posta se skroz slazem, a sa prvim...evo ja sam prvi hteo da sto manje jedinica bude promenjeno u odnosu na sc1, a i mnogi drugi po forumima kako sam primetio, tako da ti komentar ne stoji bar sto se takvih tice. Sto se izlaska posle 12 godina tice, slazem se, ali oni su sad puni love,ne zuri im se. To nije slucaj samo za sc, vec i za sve ostale njihove igre

Starcraft II je pravio tim koji je pravio Warcraft III i Warcraft III The Frozen Throne, kada zavrse sa Starcraft II preci ce na Warcraft IV :). Kod igre je bitna strategije, terran stancuje mass maraudere, ti lepo sa protoss-ima napravis 2 collosusa, ispred zealoti i stalkeri i cisti :), ili pravis photon cannon-e kod lika u bazi :), onaj dok se pohvata sta se desava, dobijes ga 2 puta :).

Igra je dobra, ali da je neko igra profesionalno, to je glupo, jer ovde dobija onaj ko ima bolju strategiju, kada pogledate pro partiju nekog lika, videcete da on ne igra nista narocito, tj. razlika izmedju pro igraca i obicnog player-a u Starcraft II nije toliko velika kao u Warcraft III TFT, gde neko moze sa herojem i 3 unit-a da tako dobro upravlja da dobije duplo vecu vojsku. Ovo je brza strategija, gde morate praviti strategiju on the fly :), dok gledate na sta on ide. Skupe jedinice su totalno ne isplative u pocetku, u late game-u su dobre.

Engine na SC2 nije fleksibilan za neke custom mape, kao u Warcraft III TFT.

Pozdrav!

Dobih i ja konacno svoj kljuc \m/

Dobih i ja kljuc samo sto sam na us serveru ako ima nekog tamo nek me doda Dimke.novisad

27. jul 2010. :)

na sve to dodajte par meseci odlaganja...znaci oktobar/novembar :)

pa sad, dal nije malo kasno za odlaganje :) mislim neozbiljno je da bude odlaganje kada od objavljivanja datuma do izlazak igre ima samo 2,5 meseca

kad se samo setim kako sam proklinjao izdavace sto preko letnjeg raspusta nema nista kvalitetno :D

sada mi je svejedno :(

teshko da ce oni sve odraditi kako treba (mislim na normalno logovanje na bnet2) do ovog termina koji su odtredili. Do sada sam najmanje 3 puta igrao qualifikacije za ligu (gold i platinum) i smorio se najstrashnije posle zadnjeg reseta servera. Sad mi nalog stoji opet na qualifikacijama a dokle ce... ne znam ni sam. Vratio sam se aktivnom igranju BroodWara :)

Hmmm, ne znam zašto ali sam dobio još 2 (da DVA) ključa za SC2 beta:S:

Mora da me neko voli u Blizzardu :d

Zato proverite svoje mail naloge, možda je stiglo nešto.

Poz...

ja i dalje nista.....nadam keyu od kako je pocela beta, bas su jajare ovi iz blizza...uzas :)

Battle.net Combined With Facebook

Nema LAN-a al' zato ne brinite tu je integracija sa Facebook-om. :S:

Blizzard Entertainment announces that Battle.net is going to be integrated with social networking web site Facebook. When Blizzard's upcoming RTS, StarCraft II arrives, gamers will get a chance to add other Blizzard friends on Facebook to their Battle.net accounts quickly and easily.

The new Facebook integration with Battle.net will be tested through the ongoing StarCraft II: Wings of Liberty beta. The feature will be available to all StarCraft II players when the game ships (on July 27).

"We're pleased to be working with Facebook to integrate their platform with Battle.net to enhance the social-entertainment experience for our players," said chief operating officer of Blizzard Entertainment, Paul Sams. "This new functionality will make it easier than ever to connect with friends on Battle.net and play StarCraft II and future Blizzard Entertainment games together."

Izvin'te me, idem da se izbljujem negde u prvi žbun...
Tužno je to što sam shvatio da najviše vremena provodim uz igre prosečne starosti 3 godine i izgleda da ću primarno i ostati na njima.

Da se razumemo, ovaj feature zapravo može da bude koristan, ali prioriteti su postali toliko pogrešni da mi je muka od cele priče.

Poslednja izmena:
Nema LAN-a, nema kupovine, bar za mene :)

To je cisti bezobrazluk. Pa imaju racuna da Starcraft prodaju sa 10€.

uuu jeeeeeee

CVG konacno resio da mi posalje kljuc, posle 3 nedelje cekanja. :banana:

Prokleti kolokvijumi i ispiti, sada nemam vremena da ga igram :wall:

Ako blizz ne napravi lan, napravice neko drugi :-devil-:

I meni opet stigao jedan. Sad ih vec ima dosta, mada bar sto se mene tice,igra je sve nestabilnija. Probao i sa novim drajverima i opet izlece, pocevsi od poslednjeg update-a.
Ima li jos neko slicnih problema?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno