Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mad muzzy gde narucujes CE ?

Ne ne nemoj sad da se vadis, odakle porucujes CE? :D

Nece full igra skoro, mozda ce izaci u Q4 ove ili Q1 sledece godine, nacekacete se vi, a igra ce verovatno biti 50 evra, special edition 80-100 evra :), a dotad ce da razriju Battle Net 2.0 pa ce biti masa privatnih servera :).

Nece full igra skoro, mozda ce izaci u Q4 ove ili Q1 sledece godine, nacekacete se vi, a igra ce verovatno biti 50 evra, special edition 80-100 evra :), a dotad ce da razriju Battle Net 2.0 pa ce biti masa privatnih servera :).

mozda ce bnet 2.0 da razriju kao sto su iwnet? :d

Ako se neko pita zašto je potrebno Blizzard-u toliko vremena za SC2 evo jedan od odgovora

[YOUTUBE]rEfXW-rZdy8[/YOUTUBE]

LOL. ima i fora da kad se klikce dugo na neku jedinicu ista pocne da izgovara recenice koje se ne bi cule pri normalnom igranju:)

To je normalno u svim blizzardovim strategijama.

Video sam taj klip nedavno :) znaci lol "hell knows no furry like a woman's scorn!"

Upravo sam dobio beta key, kako da invite-ujem friend-a :).

Pozdrav !

Da, u navratima. U poslednje vreme, nešto češće nego ranije. Ja više ne verujem da ću ga uopšte dobiti za vreme closed beta-e. :(

Probajte ovde. Svakoga dana daju po 100 kljuceva, ali ne znam dokle ce to da traje. Nikakvo cimanje i zadaci, najobicnija lutrija, samo je potrebna registracija.

Mene su izvukli u petom danu, ali jos nisam dobio key. Blizz ne radi vikendom :D

Navodno 15. , ali tek su 16. dobili kljuc oni koji su izvuceni cetvrtog dana. Posto je bio vikend, ocekujem ga uskoro :)

Kad dobijes key, PM-uj mi tvoj nick, nemam nijednog prijatelja, ako hoce jos neko neka mi posalje nick preko PM-a :).

Pozdrav!

Probajte ovde. Svakoga dana daju po 100 kljuceva, ali ne znam dokle ce to da traje. Nikakvo cimanje i zadaci, najobicnija lutrija, samo je potrebna registracija.

Mene su izvukli u petom danu, ali jos nisam dobio key. Blizz ne radi vikendom :D

Kako te izvlače? Gde se vide rezultati. Ja sam se registrovao tamo. Jel treba još nešto da uradim, ili samo da sačekam?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno