Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da igra neće stići ni ove godine prema nekim prognozama.

Dobro ovaj prvi deo teksta se i očekivao od Blizzard-a ali iz drugog se može primetiti uticaj Activision-a :wall:

Igra izlazi kada Blizz oceni da treba da se pojavi i to je najbolja stvar u game industriji, da neko tako predano radi do kraja, a ne kao vecina studija fusherski odradi igre koje niko nece da igra. Vredi cekati za sve Blizz igre, pa makar bilo to i po nekoliko godina.

Igra izlazi kada Blizz oceni da treba da se pojavi i to je najbolja stvar u game industriji, da neko tako predano radi do kraja, a ne kao vecina studija fusherski odradi igre koje niko nece da igra. Vredi cekati za sve Blizz igre, pa makar bilo to i po nekoliko godina.

Nekoliko godina? :trust:
Pre će biti nekoliko decenija! Ovi iz Blizz ga baš preteraše :bottle:
Već sam počeo da sedim čekajući SC2, ima promenim još 3 PC-a dok to izadje, možda odem i u penziju :wall:

Nekoliko godina? :trust:
Pre će biti nekoliko decenija! Ovi iz Blizz ga baš preteraše :bottle:
Već sam počeo da sedim čekajući SC2, ima promenim još 3 PC-a dok to izadje, možda odem i u penziju :wall:

Mislio sam na nekoliko godina utrosenih na razvoj igre, a ne na cekanje od dela do dela. Mada je i ovako sladje. Sacekas 10 godina na sledeci nastavak.

Poslednja izmena:
Da bash je slatko. Cekas 10 godina na nastavak igre i price i onda neko cim igra izadje, a ti jos nisi poceo da igras ne stavi SPOILER TAG :d :d :d

E, zato isti dan kad se igra pojavi, obavezno krenuti sa ignorisanjem foruma. :d

Oh great....

Huh...neverovatno, kao da salju misiju na Mars...pravljenje ove igre traje vec godinama...

Opustite se ljudi, "anal-itičari predviđaju odlaganje", nije to nešto što je zvanično saopšteno.

Inače, svakome ko poznaje Blizzard je jasno da se SC2 neće pojaviti do kraja ove godine. Najpre bete moraju da se žestoko našteluju, pa tek 6 meseci nakon toga može biti izdavanje igre. Pride, šef tima je pre koju nedelju rekao da kreću sa balansom skroz ispočetka jer ne valja (mislim, to sam tvrdio posle prvog filmića :) ), tako da od toga mrka kapa.

Opustite se ljudi, "anal-itičari predviđaju odlaganje", nije to nešto što je zvanično saopšteno.

Inače, svakome ko poznaje Blizzard je jasno da se SC2 neće pojaviti do kraja ove godine. Najpre bete moraju da se žestoko našteluju, pa tek 6 meseci nakon toga može biti izdavanje igre. Pride, šef tima je pre koju nedelju rekao da kreću sa balansom skroz ispočetka jer ne valja (mislim, to sam tvrdio posle prvog filmića :) ), tako da od toga mrka kapa.

A uspostavljanje balansa u ovoj igri je 60% posla...

Ocekivalo se... Samo je bilo pitenje dana kada ce se i zvanicno objaviti vect da je SC2 odlozen za 2010. god. Beta testiranje jos nije pocelo a trajace min 6 meseci tako da je bilo nemoguce da se izbaci 2009, jos se radi na novom battle.net-u... Cela vest sa izjavama zvanicnih ljudi iz Activision - Blizzard-a -> http://pc.ign.com/articles/101/1011003p1.html

Ako je 60% balansiranje igre zasto ona izadje jos 50 patch-eva naknadno ? Uopste nema veze sa tim nego samo cekaju da se narod lozi ili da opadne prodaja WoW-a, ili samo cekaju pravi trenutak da izadje na trziste zbog bolje prodaje. Mozda im nije dosta 15 mil kopija koje se predvidjaju da ce biti prodate.

Narano da mora da izadje 50 patcheva jer se neki imalance priemti tek nako dosta dugog testiranja od strane pro igraca , isto kao za warcraft ... Jos nisu uspostavili balance posle svih ovih godina .... Razlog sigurno nije cekanje necega vec to sto je potrebno mnooooogoo vremena da bi se doslo do balanca

Pa zar nije logicnije da puste BETU za 100k ljudi godinu dana i svo balansiranje bi bilo odradjeno.
Postao je sumnjim Blizzard od kako se udruzio sa Activision-om. Postali su money maker masina.

Postao je sumnjim Blizzard od kako se udruzio sa Activision-om. Postali su money maker masina.

Postali su oni money making machine jos mnooogo pre udruzivanja sa Activisionom. WoW se u US pojavio jos daleke 2004... ;)

Pa zar nije logicnije da puste BETU za 100k ljudi godinu dana i svo balansiranje bi bilo odradjeno.
Za warcraft im je trebalo 4 godine da ga balansiraju koliko toliko ....

Starcraft jeste lakse (nema heroja i slicno) ali ne verujem da moze tako lakse da se balansira ...

Sto se tice odlaganja SC2 glavni problem je sa kinezima koji manje vise igraju samo u lanu... i sad treba implementirati lan mogucnost za koju su rekli da je nece biti... sve ovo znaci da ga necemo videti pre polovine sledece godine...

stvarno se oduzilo ovo, do sada sam se barem nadao da ce biti do kraja 2009. i u skladu sa tim sam kupio novu masinu, ko ce sad da ceka 1H 2010. :crash:
ovaj blizz jeste najbolji ali ume mnogo da smara, jos dok izadje D3 omatoricu i prestacu da igram

sta se cudite,to je Blizzard...ja sam srecan sto uopste rade nastavke svojih klasika...

Pa blizzard je kompanije najvise posvecena svojim klasicima...
Nema igre za koju ne rade nastavke

Da ,ali ne za svaki najvise za sada se Warcraft serijal muze ,gde spada i Wow naravno jer prica je povezana i verovatno kida nece napraviti WC4 strategiju. A ostali serijali su zapostavljeni jer poslednji dodatak (bukvalno) je izasao.... ma znate kad.

Blizzard za razliku od ostalih se trudi da nova igra u serijalu nadmasi proslu sto nije slucaj sa nekim drugim game developerima ,svi znamo bar jednog.

sve je to lepo, sve to znamo i sve je to receno vec ko zna koliko puta, ali bre ne mogu vise da cekam SC@ a ni D3 :d

Poslednja izmena:
Sto se tice odlaganja SC2 glavni problem je sa kinezima koji manje vise igraju samo u lanu... i sad treba implementirati lan mogucnost za koju su rekli da je nece biti... sve ovo znaci da ga necemo videti pre polovine sledece godine...
Kad moze da radi na netu, mala prepravka login ekrana da moze i u LAN-u je jedan dan posla max...

Pa ako tako gledas onda zasto cekamo i dalje da se pojavi beta? :D a i ok je login screen i to sve sto ti kazes ali ako uopste nije bila mogucnost u samoj igri znaci bilo je predvidjeno da ide odma na battle.net onda mislim da je to posao koji traje ipak malo vise od jednog dana... a gde su tu jos sva testiranja kada se bilo sta novo implementira...

Kriza je ljudi, morali su da ga odgode za bolja vremena :) Kada su prvi put najavili da prave SC2 znao sam da ce izaci za 3 godine kao sto je bio slucaj za WC3...

Ja sam se ponadao da ce brze izaci kad su spomenuli da je prave kao trilogiju, ali ipak najveci posao je za multi obezbediti balans sve tri rase.

Mozda izbace sve tri kampanje zajedno ,ali velika vecina ceka samo multi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno