Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo lepo dok se nije pojavila ona scena sto podseca na peti element, tu mi se bacala pegla...

koja je to scena?

i peti element je postao skoro pa klasik sto se tiche neobaveznog sf-a

edit: izgleda jako dobro i interesantno, dough jedva jedva cekam :D

Poslednja izmena:
Nema muzike... Daleko su jos od kraja :(

Mozda namerno je nisu jos ubacili da bespotrebno ne opterecuju beta verziju. Sigurno je i to pri kraju ,sta je komplikovano pri muzickoj podlozi samo da se ubace trigeri da puste odgovarajuce numere pri odgovarajucom evnetu. :D

da li je ova igra izasla ili nije ?

Nije

Jeste, ali mora original.

Što se tiče igre, definitivno će u single ubacivati jedinice koje neće biti dostupne u multipleju, i to pozamašan broj njih (ne mislim samo na mercenaries). Tu je i mnoštvo frakcija, trt, mrt...Malo mi se to ne dopada. U Blizzardu su postali totalno haotični kada se radi o priči i dešavanjima, stalno prave miks heroja i antiheroja, dobra i zla, mešaju i bućkaju to sve, ubacuju silne frakcije (ovde će valjda biti 7 ili 8 samo ljudskih frakcija sa kojima se može ući u interakciju, ako sam dobro shvatio videe na kojima developeri pričaju o igri, a kamoli frakcije zergova i protosa?) a na kraju ne kažu ništa. Ali dobro.

Sve u svemu, moraće se čuvati sejvovi na svim "raskršćima", pošto neće sve misije i putevi do kraja biti dostupni, da bi se posle ponovo odigrale :) Multiplej - živo me zanima zašto stalno pominju "Battle.net inovacije i novitete o kojima danas nećemo govoriti". Smaraju užasno sa tim.

Koja je istina?

e *** ...... vidim ja nešto čudno nigde nema da se skine :D

627906-helfer__tricia_73_super.jpg

Ja ne nebunim. :)

I onako oni taj glas digitalno izoblicuju da je onako grub demonsko gory, tako da razlika je minimalna... inace cuo sam i uporedjenje i jedna i druga dobro zvuce.

Mozda namerno je nisu jos ubacili da bespotrebno ne opterecuju beta verziju. Sigurno je i to pri kraju ,sta je komplikovano pri muzickoj podlozi samo da se ubace trigeri da puste odgovarajuce numere pri odgovarajucom evnetu. :D

A kako to muzika opterećuje?

251.jpg

Treba li komentara? :D

Ah, sada su izbacili Glynnis Talken (naravno, oficijalno je ona odustala pa su morali naći zamenu, kako da ne) koja je bila voice za Kerrigan, da bi ubacili Trišu Helfer, Sajlonku iz Betlkrš Smoraktike. Kakvi šabani.

Prvo Robert Clotworthy, a sada i Glynnis Talken... Ljudi koji su uneli dusu u likove Raynora i Kerrigen su zamenjeni nekim cheap ass glumcima iz debilnih serija. Vec dovoljan nagovestaj, da ce SC2, ma kako atraktivan i zanimljiv bio, vecno ostati u senci neponovljivog keca...

U, jeee...ajmo da pocnemo sa pljuvanjem...necemo Helferku, ocemo Glynnis, to je dusha Sare Kerigan ... e, svasta... Jos samo fali neki esej o starim dobrim igrama ili filmovima...ili knjigama, svicima s mrtvoga mora ...necemo novi mos' ... itd itd

Trisha Helfer FTW :D

U, jeee...ajmo da pocnemo sa pljuvanjem...necemo Helferku, ocemo Glynnis, to je dusha Sare Kerigan ... e, svasta... Jos samo fali neki esej o starim dobrim igrama ili filmovima...ili knjigama, svicima s mrtvoga mora ...necemo novi mos' ... itd itd

Trisha Helfer FTW :D

Jesi ti kad igrao sta drugo, osim upucavanja NPC-jeva iz prvog lica?... :p

Svi koji se druze sa Starcraftom na duze staze, znaju koliko je Glynnis znacila za ulogu Kerrigen. Godinama proglasavana za najbolju ulogu u VG svetu i za najupecatljivije odigranog negativca u 3D okruzenju. Ona i Clothworthy su zasluzni za dubinu SC kampanje, koja ima bolji scenario (i glumu :p) od 99% SF filmova koje sam gledao...

Nako nonsalantno ispljuvati moju kritiku (sa kojom se slaze 90% SC community-ja) je zaista nezrelo... :smash:

Hahah, 'nas kako ... ja tu Saru najvise pamtim po load slici Brood War-a pred start LAN sesija. Svaka njojzi cast, al vreme je za mladju i lepsu ... TRISHU HELFER :D

Hahah, 'nas kako ... ja tu Saru najvise pamtim po load slici Brood War-a pred start LAN sesija. Svaka njojzi cast, al vreme je za mladju i lepsu ... TRISHU HELFER :D

Pa nije ti ni ta Trisha bas u cvetu mladosti. 35 godinica je fina cifra... :p

Izgleda dobro, to je cinjenica, al' sta to vredi, kad ces joj svejedno cuti samo glas? ;)

Poslednja izmena:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SAD SAM SAZNAO TEK DA ROBERT CLOTWORTHY OPET DAJE GLAS JIM RAYNOR-U!!!

Izvinjavam se na capsu, ali ovo je FENOMENALNA VEST!!!

Ne mogu da verujem da im je doslo iz dupeta. Nadam se da je neko dobio otkaz u blizzardu zbog ideje da njega nestave.... jao divna divna divna vest!

http://www.blizzplanet.com/blog/com...turns_as_jim_raynor_in_starcraft_ii_wings_of/

hooray_blog.jpg

Svaki put kad se debelo razocaram u Blizz, oni nadju neki nacin da me ponovo oduseve. :D

A sta po tvom misljenju cini dusu nekog CG karaktera kome 90% vremena gledas samo 2-3 animacije face? Glas i gluma ovih ljudi je ono sto je ozivelo celu igru end of story!
Trisha je dobra glumica, nema sta da se oko toga polemise, ali nije Glynnis Talken :) prosto.

Pa, sada verovatno nece biti 2-3 animacije face:) Jednostavno, nije mi neki razlog za dramu...uostalom, verujem da je Glynnis bila prvi izbor Blizzu i da je iz nekog objektivnog razloga ta varijanta otpala...da su isli na komercijalu, sigurno bi i Raynora zamenili ... nasli bi nekog trenutno aktuelnog "davaca glasova" (Ben Stiller :D ) .

Pazi nex999, posto vidim da ti se to ne cini kao big deal (posto verovatno nisi hard core StarCraft fan kao ostali ovde - nisam ni ja btw ;)) probaj da zamislis situaciju u kojoj Blizzard odluci da sutne Michael Gough-a i odluci da na njegovo mesto dovede Morgana Freeman-a da izgovara cuvenu: "Stay awhile, and listen..." :zgran:

Ja znam da bi besneo na Blizzard i proklinjao ih zbog toga. E vidis Deckard Kain je sporedni lik koji se ne pojavljuje u cinematicima uopste a dvojac iz StarCrafta su glavni likovi i cela prica se bazira na njima. Ako ti ova moja prica nije bliska to znaci da nisi fan Blizzardovih igara i zbog toga nisi u stanju da razumes problem. A mozda je i zbog toga sto tvoja omiljena igra nema voiceover vredan paznje pa ti ne bi smetalo kad bi Nomada ili Sajka zamenili nekom holywoodskom facom :p.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno