Čini mi se da su Stalker-i još bezobrazniji, iako je za blink potreban research... A i range nije nešto veliki, ali opet, JU!![]()
ljudi, drugarica mi rece da ima da se skine na bnetu beta?jel to moguce? ja gledah i gledah al nista :S
A najace kad igraju teran vs protos i teran gubi i za 2 minuta sa jednim ghostom baci 5 atomki, wtf??? To je jadno u svakom slucaju. Ako tako brzo mozes da koristis atomke......
HD verziju imate na gejtrejlersima, ima ga nešto preko 400 MB.
Što se tiče pretplate na Battle.net, to još uvek nije sigurno. Mislim da će se plaćati neki specijalni feature-i sigurno, a da li će i najprostiji pristup da se plaća, to još niko ne može da potvrdi. Ali smeo bih da potpišem da će se plaćati u roku od recimo 2 godine. Jednostavno, na to se ide.
Inače, meni su vrlo uspešno ogadili igranje u ovim Battle reportovima. Naravno, sve je super, SC2 rula, sjajno je itd. ali OSLABITE TE J*BENE TERRANE VIŠE!!! Šabani! Balans ne postoji. Terran ima lak i brz odgovor na sve i trilion lakih načina za ofanzivu. Da li je moguće da protos sa jednom bazom prednosti (!) ne može da se izbori sa masom terrana kada krene fajt? Evo, u ovom poslednjem Battle reportu, da ne beše psi stormova Protos bi izgubio odmah, a ovako je eto izgubio nešto kasnije. ***, prejaki su jednostavno.
Protosi imaju psystormove, imaju Warp prism, imaju mothership. Samo treba da se iskoristi pametno.
Jedini razlog zbog cega je terran pobedio je zbog nuklearki, a da je ovaj sa protosima napravio vise izvidjaca (koji su prilicno jeftini), to mu se verovatno ne bi desilo. I btw, nuklearke kod zergova gotovo da ne funkcionisu zbog overlorda, jer ih ima na sve strane. Gotovo je nemoguce sakriti se i baciti nuklearku sonzirom da je potrebno 7 - 8 sekundi mirovanja ghost-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari