- Učlanjen(a)
- 20.10.2004
- Poena
- 985
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
- GPU
- Asus TUF RTX4090
- Storage
- 2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
- PSU
- Corsair HX1500i
- Kućište
- NZXT H7 Flow
- Monitor
- LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Haha, vidim kuda ide ovo...OK, OK ...
Jesam fan starcrafta i tu igru sam cekao ko ozeblo sunce godinama, dok je Blizz izbacivao warcrafte i WoW i tone ekspanzija mene su u drustvu znali kao malu dosadu koja ponavlja ko papagaj "sto ne izbace vec jednom..."
Jednostavno, sada kad se to najzad desava, ovo sa Sarom mi se nije cinilo kao big deal...mozda jer sam SC picio u multiju ponajvise, i svo zezanje i gusht sa SC mi je bilo povezano sa maratonskim LAN sesijama...
No dobro, prihvatam to da je nekome glas i glumica koja daje glas Sari stvar koju ne treba menjati, i da je nekome bas stalo do toga. No probleeemooo...
Btw, cik da promene glasove sajku i nomadu, ima da im posaljem pisma bombe odma.
Jesam fan starcrafta i tu igru sam cekao ko ozeblo sunce godinama, dok je Blizz izbacivao warcrafte i WoW i tone ekspanzija mene su u drustvu znali kao malu dosadu koja ponavlja ko papagaj "sto ne izbace vec jednom..."
No dobro, prihvatam to da je nekome glas i glumica koja daje glas Sari stvar koju ne treba menjati, i da je nekome bas stalo do toga. No probleeemooo...
Btw, cik da promene glasove sajku i nomadu, ima da im posaljem pisma bombe odma.