Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
StarCraft II Unit Death Animations Update

http://www.starcraft2.com/features/misc/deathanimations.xml

Da, koga zanima, Wildsorm su u saradnji sa Blizzardom, izdali strip koji je usko povezan sa kampanjom same igre i uvodi nas u neke dogadjaje koje mozemo da ocekujemo u SC dvici. Jos samo da se Blizz smiluje i konacno nas obavesti o release date-u...

1242822922_fullres.jpg

sjajno :)

Unapred žalim mog budućeg poslodavca...(ko god on bio) Posle besanih noći uz StarCraft II, imaće na poslu jednog zombija više :D

sramota, pa to se i ne deinstalira :) jos ima i portable verzija nekih 100ak mb, uvek na usbu, kao i fo :d

Poslednja izmena:
Taj ce se vala nacekati :D

Haha... E tek in-game chat... hahaha :)

Nisi igrao keca?^^

Videcemo jos, ni u jednoj partiji do sad nije bio velik broj jedinica, po jedna dve grupe max.
Al sad ce beta pa sta bude, bice.

Tech trees

3670474305_8c91b75548_o.jpg

3670474309_270b55349c_o.jpg

3670474313_b51a6c81d8_o.jpg

Je'l istina da igra nece podrzavati LAN?

@psihoyu
Da Tech tree je iz Bete. Tako su bar rekli na forumu odakle sam pokupio screen-ove.

Evo malo više detalja o igri. Nije ništa pominjano za nedostatak LAN-a.

Dustin Browder - Lead Designer Interview Part 1
Dustin Browder - Lead Designer Interview Part 2

Evo sad naleteh na ovo
Starcraft 2 will not support multiplayer via LAN. This has been confirmed by Rob Pardo, VP of game design. So gamers will have to use Battle.net and play online in order to compete with other people. But the online platform Battle.net will also be updated for Starcraft 2.

Koga interesuje ceo intervju: StarCraft II Developers Talk

Poslednja izmena:
Starcraft bez podrške za LAN?!?!?!?!?
Ako to urade, onda ih stvarno treba gađati trulim jajima do sutra...
99% multiplejer vremena provedenog uz Blizzard igre mi je bilo u LAN-u.

Poslednja izmena:
Ne znam dali ce to biti veliki nedostatak jer sad svi igraju online. Tada(u vreme keca) nije bilo aDSL-a i ostalih nacina da se koristi brz internet. Jedino sto se za Battle net mora imati orginal igra. Ali nije problem jer cu je uzeti orginal, zelim da igram na netu od starta.

Ja sam igrao malo na netu, ali mi je uvek bilo mnogo interesantnije da igram sa ljudima u LAN-u, kod kuće ili u igraonici, dok pijuckamo nešto i zezamo se. Šta će mi bre Internet za to?
Hoću da odem u vikendicu gde nemam net, da ponesem sa ortacima laptopove i da pikamo Starcraft. Zar zaista tražim mnogo?

I ne samo to, tu je i latencija kad igras preko interneta. Po meni su FPS-ovi i real-time strategije ciste LAN igre kad je multiplejer u pitanju.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1HDXNpv9P8w&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1HDXNpv9P8w&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Najs:)

Poslednja izmena:
planiram i j da kupio original ali opet jako jako je glupo da nema Lan :wave: :wave:

Poslednja izmena:
izuzetno je glupo nemati lan :| hocu da gledam lice protivnika, prozivke, zjebancija i ostalo, uzivo... to nema cenu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno