Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta je ? balavis od same pomisli da igras makar i betu ? :D
kako blizzard deli cd-key za beta testiranje ?

Posetioci Blizzcona su dobili svoje.
Najvecim zajednicama (iliti community) daju po odredjeni broj, a ovi prave neke konkurse gde njih milion konkurise naravno i ti ne dobijes.
Al nije da je nemoguce^^

Bio jedan EA konkurs - ja se prijavio, odradio test i anketu i primljen sam - znači ništa nije nemoguće samo je isti princip kao i sa lotom - ako igraš možda i dobiješ ako ne igraš 100% nećeš dobiti ;)

U pravu si, ali ja se ne oslanjam na niske procente.

Neka ti je sa srecom da zaigras medju prvima betu:wave:

Strpite se, bice da se skine cim krene beta testiranje :)

Je l' neko zna koliko se ceka na ovu igru?
Meni se cini kao da su je najavili pre jedno 7 godina.

nisu je najavljivali uopste....niko nije ni znao da se igra radi do nedavno,e sad nisam siguran koliko nedavno,oko 1god ili tako nesto

nisu je najavljivali uopste....niko nije ni znao da se igra radi do nedavno,e sad nisam siguran koliko nedavno,oko 1god ili tako nesto

Onda sam se stvarno istripovao. Bio sam ubedjen da sam cuo jos kada je warcraft frozen throne izasao da ce i starcraft 2 izaci uskoro.

To su sve bila nagađanja fanova.
Gledam sada datum na cinematic traileru koji mi stoji na disku i koji se prvi pojavio i to je neki maj 2007. godine. Znači objavljeno je negde u to vreme.

Lately, we’ve been given an inconsistent stream of mixed messages, in an almost “good news, bad news” fashion. The good news is that images ready for Beta and pre-Beta StarCraft 2 players have been found on Battle.net’s servers. The bad news is that despite the fact that it has been a week, no Blizzard representative has mentioned the find, but the images haven’t been pulled down either.

starcraft-2-beta.jpg
starcraft-2-pre-beta.jpg

The existence of these images and the fact that Blizzard has not pulled them down might very well mean that there are people that are using Battle.net and are actually seeing these images.

It’s plausible that these are the real images placed in interfaces that are used by people that have access to the pre-beta testing of StarCraft 2. This is what an account with pre-beta access may look like:

beta-bnet.jpg

On Friday, 10th of April, Blizzard has also released the much anticipated second StarCraft 2 Battle Report - which was pulled down minutes later, before anyone had managed to grab a copy. The report was available on StarCraft2.com, but now, all that remains is the image of the Blistering Sands map, on which the battle took place.

Blistering%20Sands.jpg

A day before the leak, Karune had assured us that the real Battle Report launch is right around the corner:

Localization is just about finished and we are clearing it through a few more legal channels, as certain countries are more cautious when it comes to gore in video games. I know I’ve been telling ya, but it shouldn’t be too much longer. Will keep you updated.

Želim je. Treba mi. Hoću. Ali ne na Ušću.

Dobra je mapa, samo što će se svaka partija na njoj rešiti u prva 2 minuta...

Veruj mi, nece ;).
Choke ili ti ulaz u main bazu je prilicno uzak, sto znaci wall in je moguc.
Takodje i prvi exp ima isto uzak ulaz koji je lako braniti :)

Tako bi bilo bar u kecu^^

Kakav crni choke kada svaka strana ima preskakače i blinkere :) Dobro, ne može baš tako lako, ali opet...I taj choke funkcioniše u dva pravca, pa ko ovlada sredinom ne možeš ga posle pomeriti nikako. Svačega će ovde da bude, verovatno nema šanse ni približno da funkcionišu taktike iz keca.

edit: mada, naravno, svo vreme pričam napamet...to ipak mora da se proba :)

Poslednja izmena:
nego kolko li bi ste bili spremni da date para da mozete sutra odmah da igrate original a? :D
ja ne znam, nisam siguran dao bih 100 evra sigurno :p

Ja ne znam zbog trenutne situacije. Bem ti studentski zivot!

Prvo cemo na crnjaka malo, bice prihvatnih laddera verujem :p

nego kolko li bi ste bili spremni da date para da mozete sutra odmah da igrate original a? :D
ja ne znam, nisam siguran dao bih 100 evra sigurno :p

Za SC2 bih prodao obucu i odecu sa sebe, ako treba. :d

Hunter-Seeker Missile :-devil-:

Opet su uzasni terani pobedili :/ Necu da se igram ovako...

Neka se terra-ju u onu stvar balanseri. Terrani su prebudženi. Sve im je tu negde, na dohvat ruke, bilo koja tehnologija, bilo koji tip jedinica, što je posebno važno za kontriranje. Ne mogu da garantujem gde je tačno problem nakon ovih odgledanih battle report-eva pošto nisam igrao lično, ali je vrlo verovatno u tome ključ. Terran može da komotno radi defanzivu bilo kog tipa i nije ranjiv ni na šta. Maltene, ako su plejeri istog skilla, u ovom trenutku su jako male šanse da Terran ne pobedi jer ima taj luksuz da može da čeka na grešku, previd ili jednostavno pojavu disbalansa nekog tipa u njegovu korist, za šta postoje velike šanse da će se desiti jer ima jedinice za sve živo, makar ga protivnik sa-terra-o u mišju rupu...

Ispeglace oni to, verujem. Ne bi se zezali sa takvim stvarima.

kao i svaka blizzova igra, balans sledi u patchevima. ne znam sto se uzbudjujete, tako je godinama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno