Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da prokomentarisem da su prvom cinematicu debelo prekenjali sa western atmosferom... U kecu je postojala jedna fina linija - videlo se da su juznjacki akcenat i neki kaubojsko-yahoo fazoni (pusenje tompusa ispod maske u odelu) opste prisutni, sto je i bila ideja Blizza, ali je uradjeno dosta umerenije i manje primetno. U ovom novom clipu je jos samo falio Jon Vejn....

Iskreno meni se taj juznjacki/western fazon jako svidja u kombinaciji sa starcraftom. Ova gitara savrseno stoji prici. Nemam nikakvih zamerki.

Reynorov glas je posebna prica i radije ga ne bih komentarisao, jer cu se baciti u zescu pljuvacinu... Posle milion peticija i usrdnih molbi fanova da Robert Clothworty reprizira ulogu naseg omiljenog junaka; Blizz su ponovu okrenuli glavu na drugu stranu i prokomentarisali nesto tipa - okrecemo se u drugu direkciju; trazimo drugacijeg voice glumca... Da su makar nasli nekog iole kvalitetnog... Ovaj zvuci toliko prazno, neubedljivo i dosadno, da je to strashno... Raynor nece biti Raynor bez Clothworty-ija... :(

"I just found out today that I will not be returning as the voice of Jim Raynor. The casting director of Starcraft 2 contacted Blizzard and was told that they appreciated my work, but were going in another direction. I am obviously disappointed by their decision. I was looking forward to returning as Raynor and was hoping that Blizzard would at the very least have given me the opportunity of auditioning.

Znaci.... NE MOGU DA TI OPISEM KOLIKO SAM BESAN!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

ONI SU LADNO DALI OTKAZ TOM LIKU!!! Nisam se ni trudio da istrazujem, jer sam skapirao odma da je bilo tipa... lik nije zainteresovan, ili je trazio previse para.

ONI SU NJEMU LADNO DALI OTKAZ, I "KRENULI U DRUGOM PRAVCU"!!! JESU LI ONI NORMALNI ****TE!!! Pa ovo je van svake pameti !!!

Ovo mi je sve upropastilo. Znaci TOTALNO SAM RAZOCARAN, filing vise nije isti. E kako bi se sad izdrao na nekog ko je odgovoran za to.... pa ko je mogao to da odluci ****TE BOG KAKAV RETARD!!

I drugo, ovo ni ne lici fizicki vise na dzim rejnora, ovo je totalno novi karakter. Bolje da su stavili novog lika, i napisali pricu da je dzim rejnor umro ili tako nesto.

Uh... kakvo razocarenje, ovo je bio totalni shok. UZAS!!

Prema novostima sa zadnje blizcona svaki deo trilogije ce kostati oko 20-25$ tako da cena igre nece biti 3x veca.
Drugo planira se da po izlasku ( nadaju se iduce godine , ali nista ne obecavaju ) svaki sledeci deo trilogije ce izlaziti u 5-6 meseci razmaka.

Tako da prica da zele da uzmu jos vise para i da ih boli k**** za kvalitet ne pije vodu. Naravno da im se ovo ne isplati ne bi ni pravili igru , ali ja mislim da zadrzavaju kvalitet njihovom nivou.

Bonus ce biti sto cemo imati duge kampanje i mini kampanju u njoj koja ce imati celu svoju mini epsku pricu... dakle dobicemo tri puta vise in game sinematika a slozicemo se to je jedna od stvari koja je trademark blizarda ( bolesni sinematici ).

Na kraju krajeva , ovo je samo trilogija i mozemo ocekivati expanziju na tu trilogiju.
Medjutim kada razmislite malo bolje i prekinete da imate totalno negativan stav koji je ovih dana toliko popularan na forumima shvaticete da nece samo blizard iz ovoga da profitira nego na kraju krajeva i sam kupac.
Pogledajmo samo sta cemo dobiti kada se zavrsi igra i bice jasno da je svakakvo cekanje i malo vise para vredno kvaliteta. Jer na kraju krajeva kada 2011te uzmete u ruke starcraft imacete 90 misija naspram 30 iz originala , tri puta vise cinematika i za sve to vreme verovatno jos bolji pricu sa verovatno jos vise epskih elemenata , sistem singleplayera sa nelinearnim misijama , kupovinom i organizovanjem jedinica pre svake borbe galaktichke mape itd su mnooogooo vise nego sto bilo koji RTS nudi ili je nudio , ja bih to izabrao za 20evra vise i godinu dana vise cekanja bez razmishljanja.

Ono sto se slazem jeste da trenutni glumci koji pozajmljuju glasove suxuju i da mi se proprilicno ne svidjaju zvukovi i quotes od protosa , tj nisu onako besni/chasni kao u kecu , samo uporedite zealota novog i starog i cucete na sta mislim. Nadam se da ce to da promene.

jel to pricas o starcraftu i diablu koji su bili izbalansirani i dobri posle koliko patcheva i expanzija?

ta pricha odavno e pije vodu... ako im je razvojni ciklus dug nisu morali da dizu prasinu pre nego sto su i poceli da rade na igri

Prvo , ne mozes da pricas o Diablu i Starcraftu i balansiranosti , diablo je radio i u obicnoj verziji , i manje vise je singleplayer igra ili kooperativa na netu gde se slabo igrao "pvp" koji nije ni postojao prakticno.

Sa druge strane istina je da je za balansiranje starcrafta bio potreban broodwar + nekoliko patcheva , medjutim i pre toga original starcraft je bio daleko izbalansiraniji nego bilo koja druga RTS igra u to vreme a i posle njega , tu ukljucujem manje vise sve igre od svih CnC igara pa sve do WC3.

Tako da je blizard na relativno balansiranoj osnovi napravio relativno malo promena i doveo starcraft do tog legendarnog balansa.

"ta pricha odavno e pije vodu... ako im je razvojni ciklus dug nisu morali da dizu prasinu pre nego sto su i poceli da rade na igri"

Starcraft 2 su poceli da rade kada su zavrsili warcraft 3 a to je bilo jos 2003/2004 dakle 4 godine pre nego sto su ga predstavili i najavili , a ono sto smo mogli da vidimo jeste kompletan engine i gameplay odradjen. Uostalom sta ima lose reklamirati se i dici hype par godina ranije , starcraft se radio koliko se secam 3 godine posle najave. To i jeste ta pozitivna stvar i to je ustvari najbolja stvar ovde , oni su najavili igri i dali igru na testiranje i pazljivo slusaju sve kritike , i adaptiraju se prema njima ( siege tenk redizajn je dosao mesec dana posle predstavljanja starcrafta i to samo zato sto je zilion ljudi reklo da je ruzan ko ***** isto tako sada terani izgledaju predobro i "dirty" zbog komentara igraca sa foruma itd ).

Tako da ja ne mogu da vidim sta ima lose i da li ima ijedna losa strana toga so su najavili igru osim naravno sto nestripljivo moramo da grizemo nokte da izadje. Igra ce biti bolja oni ce da zarade vise para i mi cemo biti srecniji.

brate se ti salis ili...? Pa to je najjaca stvar. Igrati starcraft u multiplayer je uzas, sa onim zaludjenicima. Ta igra se svodi na... ko ce prvi da napravi 4 zerlinga recimol i da ti unisit bazu na samom pocetku. Sve igre traju po par minuta bukvalno.

U kampanji se razvijas, ipak je malo opustenije. Ja samo kampanju i cekam, multiplayer me ni najmanje ne zanima.

Ocigledno nemas pojma sta pricas , igre u starcraftu mogu da traju od 3 minuta do 2 sata u zavisnosti kolike su ti umne sposobnosti i koliko dobro poznajes igru , a zbog toga se i dan danas igra posle 10 11 godina i idalje je najbolji RTS ikada napravljen.

Kampanja je predivna i epska , ali je multiplejer jos bolji.

Poslednja izmena od urednika:
Znaci.... NE MOGU DA TI OPISEM KOLIKO SAM BESAN!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

ONI SU LADNO DALI OTKAZ TOM LIKU!!! Nisam se ni trudio da istrazujem, jer sam skapirao odma da je bilo tipa... lik nije zainteresovan, ili je trazio previse para.

ONI SU NJEMU LADNO DALI OTKAZ, I "KRENULI U DRUGOM PRAVCU"!!! JESU LI ONI NORMALNI ****TE!!! Pa ovo je van svake pameti !!!

Ovo mi je sve upropastilo. Znaci TOTALNO SAM RAZOCARAN, filing vise nije isti. E kako bi se sad izdrao na nekog ko je odgovoran za to.... pa ko je mogao to da odluci ****TE BOG KAKAV RETARD!!

I drugo, ovo ni ne lici fizicki vise na dzim rejnora, ovo je totalno novi karakter. Bolje da su stavili novog lika, i napisali pricu da je dzim rejnor umro ili tako nesto.

Uh... kakvo razocarenje, ovo je bio totalni shok. UZAS!!

Znam, i ja sam slicno reagovao kad sam prvi put to procitao... Robert Clothworty je udahnuo zivot Raynoru i savrseno se uklopio u kompletan Jimijev karakter. Odvratan potez Blizzarda da ga tako iskenjaju...

Njegov novi model mi ne smeta uopste, cak naprotiv... Odlicno se uklapa u pricu. Raynor je preziveo nevidjena sra*nja; zivi na ivici egzistencije, non stop proganjan i ucenjivan, izdali su ga svi kojima je verovao, a svi koje je voleo su mrtvi... Ovako prljav, bradat i ostareo se fino uklapa u scenario...

Ono preko cega ja ne mogu da predjem jeste glasovna gluma ove juznjacke seljacine, koja mu sada pozajmljuje glas (tip pokusava da imitira Clinta Eastwooda i ispada jadan...) Ocajan voice acting mi je totalno upropastio onaj clip, koji je btw, sasvim solidno izreziran....

Ono sto se slazem jeste da trenutni glumci koji pozajmljuju glasove suxuju i da mi se proprilicno ne svidjaju zvukovi i quotes od protosa , tj nisu onako besni/chasni kao u kecu , samo uporedite zealota novog i starog i cucete na sta mislim. Nadam se da ce to da promene.

Nazalost, od promena nema nista... Secam se da sam potpisao jedno 7 peticija za povratak originalnih glumaca, medjutim Blizz su odlucili da svce to lepo izignorisu, jer "idu u drugom pravcu".... Strashno... :mad:

***, sa ovim nikako ne mogu da se slozim, ali ajd', svako ima pravo na svoje misljenje. :)

+1

Iz prostog razloga sto iako mislim da je single u sc jedan od 3 najbolja singla u istoriji igara, njega mogu da odigram po jednom svakih 6 meseci recimo, dok multi igram svakodnevno zadnjih 9 godina i dalje mi je jednako zabavan kao i prvi dan (u stvari i vise posto sad poneku partiju i dobijem).

Prvo , ne mozes da pricas o Diablu i Starcraftu i balansiranosti , diablo je radio i u obicnoj verziji , i manje vise je singleplayer igra ili kooperativa na netu gde se slabo igrao "pvp" koji nije ni postojao prakticno.

Sa druge strane istina je da je za balansiranje starcrafta bio potreban broodwar + nekoliko patcheva , medjutim i pre toga original starcraft je bio daleko izbalansiraniji nego bilo koja druga RTS igra u to vreme a i posle njega , tu ukljucujem manje vise sve igre od svih CnC igara pa sve do WC3.

Tako da je blizard na relativno balansiranoj osnovi napravio relativno malo promena i doveo starcraft do tog legendarnog balansa.

"ta pricha odavno e pije vodu... ako im je razvojni ciklus dug nisu morali da dizu prasinu pre nego sto su i poceli da rade na igri"

Starcraft 2 su poceli da rade kada su zavrsili warcraft 3 a to je bilo jos 2003/2004 dakle 4 godine pre nego sto su ga predstavili i najavili , a ono sto smo mogli da vidimo jeste kompletan engine i gameplay odradjen. Uostalom sta ima lose reklamirati se i dici hype par godina ranije , starcraft se radio koliko se secam 3 godine posle najave. To i jeste ta pozitivna stvar i to je ustvari najbolja stvar ovde , oni su najavili igri i dali igru na testiranje i pazljivo slusaju sve kritike , i adaptiraju se prema njima ( siege tenk redizajn je dosao mesec dana posle predstavljanja starcrafta i to samo zato sto je zilion ljudi reklo da je ruzan ko ***** isto tako sada terani izgledaju predobro i "dirty" zbog komentara igraca sa foruma itd ).

Tako da ja ne mogu da vidim sta ima lose i da li ima ijedna losa strana toga so su najavili igru osim naravno sto nestripljivo moramo da grizemo nokte da izadje. Igra ce biti bolja oni ce da zarade vise para i mi cemo biti srecniji.

jes ti njihov PR? :)
da su igre (d2 i sc) bile toliko dobro izbalansirane zasto su ih menjali uopste? i to nisu bile male promene, no nebitno...

da radili su od 2004. na igri i do sada promenili na njima milion stvari ukljuchujuci i engine...

nije problem praviti hype, nego praviti toliki hype kao da izlazi igra za godinu dana a ona ce izaci za 3... debilno... mozda tebi izgleda normalno ali nije normalno i svi su se osecaju prevarenim... mozda se ti ne osecash tako ali je svima prekipelo i po forumima se nigde i ne spominje sc2 u toj meri vise...

Ocigledno nemas pojma sta pricas , igre u starcraftu mogu da traju od 3 minuta do 2 sata u zavisnosti kolike su ti umne sposobnosti i koliko dobro poznajes igru , a zbog toga se i dan danas igra posle 10 11 godina i idalje je najbolji RTS ikada napravljen.

Idi na youtube i pogledaj mecheve takmicenja u juznoj koreji, jer se to tamo prakticno igra kao nacionalni sport. I vidi kako ludaci igraju.

Meni ovo nije zabavno.

http://www.youtube.com/watch?v=n-2irg2uiIc

I ne mozes meni da kazes "ocigledno nemas pojma sta pricas". Ja znam sta je meni interesantno, i znam sta mi nije interesantno. Multiplayer ne volim da igram i kraj price, a tebi ako se svidja brate igraj ga do mile volje.

Znam, i ja sam slicno reagovao kad sam prvi put to procitao... Robert Clothworty je udahnuo zivot Raynoru i savrseno se uklopio u kompletan Jimijev karakter. Odvratan potez Blizzarda da ga tako iskenjaju...

Njegov novi model mi ne smeta uopste, cak naprotiv... Odlicno se uklapa u pricu. Raynor je preziveo nevidjena sra*nja; zivi na ivici egzistencije, non stop proganjan i ucenjivan, izdali su ga svi kojima je verovao, a svi koje je voleo su mrtvi... Ovako prljav, bradat i ostareo se fino uklapa u scenario...

Ono preko cega ja ne mogu da predjem jeste glasovna gluma ove juznjacke seljacine, koja mu sada pozajmljuje glas (tip pokusava da imitira Clinta Eastwooda i ispada jadan...) Ocajan voice acting mi je totalno upropastio onaj clip, koji je btw, sasvim solidno izreziran....

Uhh kako sam se samo razocarao juce.

Pa ko je doneo tu odluku, voleo bih da popricam sa njim. Na vebsajtu gde sam procitao Clothworty-ev intervju, lepo kazu. Zamisli sad promene homerov i bartov glas iz simpsonovih, jer je neko odlucio da karakter treba da ide u drugom pravcu? Voleo bih da popricam sa ljudima iz blizarda ono.... "alo bre ljudi, JEL STE VI NORMALNI?!" Pa to kao da moze da bude necija ideja, ko nikada u zivotu nije igrao star craft.

Jim Raynor kakav god da je, kakav god da mu je glas, on je takav prihvacen od starcraft fanova, i kraj. Na njega smo navikli, on nas je najvise inspirisao, ma kad kazes "terran" pomislis na Jim Raynor. Kakav lik samo ovo moze da uradi.... :wall:

Poslednja izmena:
Jim Raynor kakav god da je, kakav god da mu je glas, on je takav prihvacen od starcraft fanova, i kraj. Na njega smo navikli, on nas je najvise inspirisao, ma kad kazes "terran" pomislis na Jim Raynor. Kakav lik samo ovo moze da uradi.... :wall:
Zergling :D

jes ti njihov PR? :)
da su igre (d2 i sc) bile toliko dobro izbalansirane zasto su ih menjali uopste? i to nisu bile male promene, no nebitno...

da radili su od 2004. na igri i do sada promenili na njima milion stvari ukljuchujuci i engine...

nije problem praviti hype, nego praviti toliki hype kao da izlazi igra za godinu dana a ona ce izaci za 3... debilno... mozda tebi izgleda normalno ali nije normalno i svi su se osecaju prevarenim... mozda se ti ne osecash tako ali je svima prekipelo i po forumima se nigde i ne spominje sc2 u toj meri vise...

*** uvek su tu fan boys vs others , sta ces takav je zakon interneta ;))

Pa da ali je engine promenjen i za starcraft original verziju igre kada su dobili kritike da lici na warcraft2 a igra je bila skoro zavrsena pa su to batalili i poceli sve iz pocetka.

Dobro ako izadje za 3 godine to ce stvarno da bude lose , mada se ja nadam krajem sledece godine da ce da izadje prvi deo.

Idi na youtube i pogledaj mecheve takmicenja u juznoj koreji, jer se to tamo prakticno igra kao nacionalni sport. I vidi kako ludaci igraju.

Meni ovo nije zabavno.

http://www.youtube.com/watch?v=n-2irg2uiIc

I ne mozes meni da kazes "ocigledno nemas pojma sta pricas". Ja znam sta je meni interesantno, i znam sta mi nije interesantno. Multiplayer ne volim da igram i kraj price, a tebi ako se svidja brate igraj ga do mile volje.

Rekao sam nemas pojma sta pricas iz dva razloga:
1. Rekao si da se partije zavrsavaju za 3 minuta , sto je neistina , partije traju od 3 minuta do dva sata , u proseku 15minuta ( http://www.youtube.com/watch?v=vLew1ggDfQQ 1 sat 20 minuta partija ).
2. Rekao si da je singleplayer zasluzan za popularnost igre i da tu nema veze multiplayer , sto opet nije istina , nebitno je sta mi volim , stacraft se dan danas igra samo zbog multiplayera i jako je popularan i to ne samo u koreji kako mnogi misle , dugo godina je bio popularan i vam koreje i to iskljucivo zbog multiplayera.

Dakle ti si neke svoje licne utiske stavio u prvi plan i pokusao da negiras cinjenice ... To sto ne volis Multiplayer to ne znachi da multiplayer nije vrlo bitan deo igre.

Na kraju krajeva ja necu da sudim sta ti volis i sta ne volis ili sta ja volim i sta ne volim , to i nije bitno. Cinjenica je da je Starcraft prvenstveno postao najpopularniji RTS zbog multiplayera i zbog multiplayera se igra i dan danas , a to ima vrlo malo veze sa kvalitetom singleplayera ( koji je po meni super ).

Inache ja sam pogledao mnogo vodova i dnevno i dan danas pogledam po partiju dve. Volim da gledam , bolje da gledam to nego domaci fudbal i da se nerviram :)

***, sa ovim nikako ne mogu da se slozim, ali ajd', svako ima pravo na svoje misljenje. :)

Naravno i ne trebas to je moje subjektivno misljenje :p

Poslednja izmena od urednika:
Zamolio bih odredjene korisnike da samo malo pripaze na tonalitet postova....

Rekao sam nemas pojma sta pricas iz dva razloga:
1. Rekao si da se partije zavrsavaju za 3 minuta , sto je neistina , partije traju od 3 minuta do dva sata , u proseku 15minuta ( http://www.youtube.com/watch?v=vLew1ggDfQQ 1 sat 20 minuta partija ).

Link sto si mi dao je 7 i po minuta.

I kad sam rekao par minuta, tu sam i mislio 10 - 15 minuta, sto je malo. I plus sto je uzasno napeto, konstantne opstrukcije, jednostavno totalno je drugi filing igrati multiplayer i singleplayer.

2. Rekao si da je singleplayer zasluzan za popularnost igre i da tu nema veze multiplayer ,

Ok gde sam to rekao? Ajde citiraj me molim te...

stacraft se dan danas igra samo zbog multiplayera i jako je popularan i to ne samo u koreji kako mnogi misle , dugo godina je bio popularan i vam koreje i to iskljucivo zbog multiplayera.

Sta mene briga da li je igra danas takva zbog multiplayer? A iskreno mislim i da si u pravu. Ja sam napisao odgovor liku, koji je rekao "ko danas uopste i gleda single player", i ja sam rekao "jesi ti lud, meni je to najjaca stvar". I to je to. Nisam rekao da je multiplayer nebitan, vec da je MENI nebitan.

je uzasno napeto, konstantne opstrukcije

Upravo si definisao potrebne kvalitete jedne dobre multiplejer igre.

jednostavno totalno je drugi filing igrati multiplayer i singleplayer.

Potpuno si u pravu. Nema svrhe pokusavati sagledati kvalitet bilo koje igre istovremeno i u singlu i u multiju. U singlu je igra sama sebi svrha, u multiju je ona samo interfejs koji sluzi za takmicenje sa drugim zivim osobama.
SC je jedna od retkih igara koja briljira na oba polja.

brate se ti salis ili...? Pa to je najjaca stvar. Igrati starcraft u multiplayer je uzas, sa onim zaludjenicima. Ta igra se svodi na... ko ce prvi da napravi 4 zerlinga recimol i da ti unisit bazu na samom pocetku. Sve igre traju po par minuta bukvalno.
Ово напросто није тачно.

U kampanji se razvijas, ipak je malo opustenije. Ja samo kampanju i cekam, multiplayer me ni najmanje ne zanima.
У кампањи се не развијаш опуштено, а то пре свега мислим на експанзију где те AI брутално напада од старта у вечини мисија.

Poslednja izmena:
Ово напросто није тачно.

Pa pogledaj mecheve na netu i videces da li je tacno ili ne.

У кампањи се не развијаш опуштено, а то пре свега мислим на експанзију где те AI брутално напада од старта у вечини мисија.

brutalno napada lol

Ja mogu sa terranima (a i protosima) protiv 3 zerga da igram opusteno.

Poslednja izmena:
Pa pogledaj mecheve na netu i videces da li je tacno ili ne.
И гледао и играо.

Нпр. погледај минутажу:
http://www.youtube.com/profile?user=VioleTAK&view=videos

Ја нигде не видим неколико минута. Само два меча испод 10 минута на првој страни. И то су 1 на 1 мечеви, а скидао сам с нета снимке где играју 2 на 2 доста дуго.

Sto se vase rasprave tice cini mi se da jedan prica o sp kampanji a drugi o skirmishu sa racunarima :D. Cak i te dve stvari je besmisleno porediti, kampanja vuce svoje kvalitete iz nekih sasvim drugih stvari a skirmish je potpuno banalan usled nepostojanja prave AI.

A sto se tice ovoga

Ta igra se svodi na... ko ce prvi da napravi 4 zerlinga recimol i da ti unisit bazu na samom pocetku. Sve igre traju po par minuta bukvalno.

Razumljivo je da ti se ne svidja multi ako ga ovako dozivljavas, medjutim ova izjava jednostavno nije tacna ni sa jednog svog aspekta.
Inace si dao veoma relevantan primer za nekog ko ne igra i ne zanima ga multiplejer (nada vs free, zadnje kolo MSL-a, partija od pre nekoliko dana, najkraca u celom ovogodisnjem MSL-u, i uopste jedna od najkracih partija koja moze da se desi u pro ligama). Ipak ovo je samo jedan extrem, Free je prosao sa proxy buildom, NaDa je napravio 2 kardinalne greske, a uz to je Free-ov goon mikro trenutno najjaci na svetu, tako da i dalje ne mozes ovo staviti kao standardnu partiju. Kao kad bi rekao "taj tenis je bzvz sve partije se zavrse za 45 min 6:0 6:0".

Ontopic:
Neko sazeto misljenje wc3 i sc progamera koji su imali prilike da se siti naigraju sc2 na blizzconu je da sc "looks and feels like wc3 and plays like sc1".
Sve u svemu plasim se da ce blizz u pokusaju da pomiri nas koji volimo napetost i vas koji volite da se razvijate na miru napraviti nesto...nit smrdi nit mirise.

SC sam veoma malo igrao ali kolko sam video filmove meni sc2 je veoma daleko od wc3.

Sa obzirom na to da im je jedina dodirna tacka sto su u pitanju strategije. Nije ni cudno!

Mene! Zbog svog neponovljivog scenarija, neverovatno upecatljivih i snaznih likova, fantasticne glasovne glume, izvanrednog zapleta, neocekivanih zaokreta i jos mnogo cega drugog, SC ima najkvalitetnije odradjen scenario u istoriji gaminga (bolji od onog u KOTOR-u, Fallout-u i Planescape-u), a u ovom misljenju nisam sam. Samim tim, logicno je da najvise ocekujem, upravo od kampanje.

Igrati SC u multiplayer-u je blasfemija; za to postoje oni silni MMO-ovi... :mad:

Nema od planescape-a, infidel...

SC sam veoma malo igrao ali kolko sam video filmove meni sc2 je veoma daleko od wc3.

Sto se mene tice ja se iskreno nadam da je u razlicitom univerzumu od wc3, medjutim samo izvodjenje igre je prilicno slicno kamera, definicija terena, cak i kolorit nemaju ama bas nista zajednicko sa sc1 dok su poprilicno slicni wc3ci.
Opet, kazu da je sam ritam igre, gameplay, da ne kazem osecaj za filing, veoma blizu sc1.

Au brate nemoj lupati ako ne znas o cemu pricas :).
Ako te neko pregazi to je jer ti ne znas da igras a ne jer je multiplayer uzas lol

Shpajz igras na bnetu? aka?:D

Au brate nemoj lupati ako ne znas o cemu pricas :).
Ako te neko pregazi to je jer ti ne znas da igras a ne jer je multiplayer uzas lol

Ne nego totalno je drugi fazon. Jednostavno daleko je intenzivnije, i sve sto sam video na netu, mecheve sto igraju ovi ludaci juznokoreanci, suvise je napeto jednostano. Uopste nema uzivanja. Za moj ukus barem.

Pa nisu svi dobri do jaja.
Imas nubova mnogo.

Kako napredujes sve vise uzivas.

U zadnje vreme uglavnom 10_T. Obicno neko vreme izmedju 21h-03h. Uglavnom na evropi mada nekad odem i na US east da se nasmejem amerima kako su ocajno losi.
Ako si za partiju u to vreme moz me cimnuti na uin 11247769.

ontopic:
Ne znam da li su meni prevelika ocekivanja ili su ova dva zadnja promo filmica sa Rejnorom u kafani i sa kruzer vs mutalisci nesto ispod blizard-animacija-kvaliteta? Uvek do sada su ti filmovi bili 'back to the drawing board' za sve ostale animatore, secate se gavranovih pera u wc3 filmicu i kojesta, ovo sad mi izgleda nekako ... meh.

Ja sam shvatio da su ovi poslednji okačeni filmovi samo koncepti koji će eventualno da budu urađeni kako treba kasnije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno