Achilles82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2005
- Poena
- 350
Moram da prokomentarisem da su prvom cinematicu debelo prekenjali sa western atmosferom... U kecu je postojala jedna fina linija - videlo se da su juznjacki akcenat i neki kaubojsko-yahoo fazoni (pusenje tompusa ispod maske u odelu) opste prisutni, sto je i bila ideja Blizza, ali je uradjeno dosta umerenije i manje primetno. U ovom novom clipu je jos samo falio Jon Vejn....
Iskreno meni se taj juznjacki/western fazon jako svidja u kombinaciji sa starcraftom. Ova gitara savrseno stoji prici. Nemam nikakvih zamerki.
Reynorov glas je posebna prica i radije ga ne bih komentarisao, jer cu se baciti u zescu pljuvacinu... Posle milion peticija i usrdnih molbi fanova da Robert Clothworty reprizira ulogu naseg omiljenog junaka; Blizz su ponovu okrenuli glavu na drugu stranu i prokomentarisali nesto tipa - okrecemo se u drugu direkciju; trazimo drugacijeg voice glumca... Da su makar nasli nekog iole kvalitetnog... Ovaj zvuci toliko prazno, neubedljivo i dosadno, da je to strashno... Raynor nece biti Raynor bez Clothworty-ija...![]()
"I just found out today that I will not be returning as the voice of Jim Raynor. The casting director of Starcraft 2 contacted Blizzard and was told that they appreciated my work, but were going in another direction. I am obviously disappointed by their decision. I was looking forward to returning as Raynor and was hoping that Blizzard would at the very least have given me the opportunity of auditioning.
Znaci.... NE MOGU DA TI OPISEM KOLIKO SAM BESAN!!!!!!!!!!!!!!!
ONI SU LADNO DALI OTKAZ TOM LIKU!!! Nisam se ni trudio da istrazujem, jer sam skapirao odma da je bilo tipa... lik nije zainteresovan, ili je trazio previse para.
ONI SU NJEMU LADNO DALI OTKAZ, I "KRENULI U DRUGOM PRAVCU"!!! JESU LI ONI NORMALNI ****TE!!! Pa ovo je van svake pameti !!!
Ovo mi je sve upropastilo. Znaci TOTALNO SAM RAZOCARAN, filing vise nije isti. E kako bi se sad izdrao na nekog ko je odgovoran za to.... pa ko je mogao to da odluci ****TE BOG KAKAV RETARD!!
I drugo, ovo ni ne lici fizicki vise na dzim rejnora, ovo je totalno novi karakter. Bolje da su stavili novog lika, i napisali pricu da je dzim rejnor umro ili tako nesto.
Uh... kakvo razocarenje, ovo je bio totalni shok. UZAS!!