Šta je novo?

Star Citizen: Squadron 42 (space sim)

Pa video sam u SK onaj njihov event. Zakupili vojnu bazu :d (karikiram)

Ali dobro, bar kupuju matore franšize, nisu gnjide ko Blizzard. Izdobriće se to.

Videćemo da li će ovi biti išta bolji po tom pitanju. Na primer, Riot je možda još i gori od Wargaminga kada je odnos prihoda i ulaganja u igru u pitanju.

ponosni sam vlasnik Aurore MR. Da li iko ima predstavu kako ce se PVE deo igre u mmo desavati. Da li ce biti fazon cooporative npr. ja radim neku misiu pa zovem Peru da mi pomogne ili ce i on imati istu misiju pa zjedno radimo istu..Nije mi bas najasnije a, ni mojim prijateljima koji bi se lagano prikljucili igri. Igram space s. jos od ELITE pa nadalje) Nadam se da ce neko da napravi nas forum vezan za Star Citizen

Tako nekako kako si opisao. Svemir je izdeljen na zvezdane sisteme a u sistemima gde je na vlasti UEE, vlada red i tu možeš slobodno da se krećeš. Biće i tu PvPa ali mnogo manje nego u takozvanim lawless sistemima koji će biti PvP orijentisani. Tako da dobar deo igre ili čitava može biti PvE ako ne zalaziš tamo gde vlada bezakonje. Igra će takođe biti izdeljena na nešto poput shardova jer ne mogu svi da stanu na istu lokaciju istovremenu. Tako da sve što treba jeste da tvoj ortak ima istu misiju i da se nalazi gde i to i možete zajedno raditi misije (napravite party itd.) Biće tih klasičnih skriptovanih misija a biće i onih drugih gde će AI sam na svoju ruku da kreira misije, kao one dinamičke u GW2. Može i on da ti pomaže bez da ima misiju, naravno.

Vidim ljudi daju ogromne pare za razne brodove. Totalno bi trulo bilo da ti treba samo prava kinta da bi dosao do nekog broda, kapiram da cemo moci da imamo sve brodove laganim levelovanjem tj. skupljanjem UEC-a(valute iz igre).jel tako?

Vidim ljudi daju ogromne pare za razne brodove. Totalno bi trulo bilo da ti treba samo prava kinta da bi dosao do nekog broda, kapiram da cemo moci da imamo sve brodove laganim levelovanjem tj. skupljanjem UEC-a(valute iz igre).jel tako?

Bilo je par puta receno da nece biti pay to win, sto znaci da ce skill i oraganizacija vise znaciti od cene broda. A jedan deo brodova nece moci da se kupi ni za kintu ni za UEC vec ce morati da se "nadje" in-game.

upgrejdovao sam se na LN.:).Dosta za pocetak.. JOs ga ne vidim u hangaru. Kazu bice u sledecem patchu

Ja sam paket platio 40 da li mogu da ga javljam za 40 i doplatim 5 za LN model?
Pošto je upgrade 10, tako bih uštedeo 5 :)

Moći će svi ovi brodovi da se izgradnju, skoro u svakom obraćanju povodom neke promocije CR to navede :)

Ja sam paket platio 40 da li mogu da ga javljam za 40 i doplatim 5 za LN model?
Pošto je upgrade 10, tako bih uštedeo 5 :)

Evo šta meni kaže kada stisnem dugme (traži još password i to je to):

You are about to reclaim your DIGITAL SCOUT - LTI pledge. This will delete the pledge from your account and give you $30.00 USD in store credits.

Btw. paket sa Avengerom ima LTI, za nas veterane. Što je neobično jer to nigde ne piše ali tako je. Bilo bi super kada bi tog Avengera mogao da menjam posle za 325A a da mi ostalo ostane kako je u paketu :D

Poslednja izmena:
Vratio sam paket i dodao 5$ za bolju auroru :d

Nisam izgubio akvarijum i ribicu :)

Evo šta meni kaže kada stisnem dugme (traži još password i to je to):

Btw. paket sa Avengerom ima LTI, za nas veterane. Što je neobično jer to nigde ne piše ali tako je. Bilo bi super kada bi tog Avengera mogao da menjam posle za 325A a da mi ostalo ostane kako je u paketu :D

oni su kao banka,samo bez kamate:)..sve sto imas prodas za iste para za koje si kupio, pa dodas kolko hoces za nesto novo. 325a mi se smesi za koji mesec;))

pa vec imamo te simulacija ww2 ili modernog ratovanja
i lepo su rekli da prave arkadu, ne simulaciju... i kakve sad veze wot i wg imaju sa sc?
recimo, isto tako i za ovo moze da se kaze da je prosta igrica u odnosu na eve online...

od kada su bre ljudi postali toliki hipsteri i elitisti, sve ostalo su crtani filmovi igrice arkade, kako vec, ali ono sto oni igraju, ili planiraju u ovom slucaju, je the real deal
:)

Ne bih se slozio da je igra prostija od EVE Online.

Kao i EVE Online, i ovo je Fiction Universe Simulator. Star Sitizen Persistant Universe. Neke stvari ce biti izmenjene jer nema smisla boriti se brodovima od 100m koji prolaze jedan pored drugog brzinama od 50 km/s, tako da ce brzina brodova biti ogranicena. Isto kao sto je uradjeno u EVE Online gde je brzina najbrzih malih brodova (bez AB ili MWD) oko 350-450 m/s. Ekonomija ce funkcionise kao prava ekonomija sa razlikom da ce igraci samo ucestvovati u ekonomiji i imati neki lokalni uticaj, ali ne mogu da je uniste. Jer fokus nije na kontrolama teritorija vec na tome sta ti kao pojedinac radis u Star Citizen svetu.
Sto se tice komplikovanosti, nepostojanje levela svodi igru na to da ces biti onoliko dobar koliko dobro znas da letis. Ili trgujes. Ili radis kao radar-inzinjer na velikom brodu. Ili kao kapetan svog velikog broda. Sami brodovi ce biti daleko kompleksniji nego brodovi u EVE Online. Svako sistem u brodu ces moci zasebno da kontrolises i podesavas. Posto ce imati mnogo razlicitih sistema i ogranicen broj slotova na svakom brodu, moraces tacno da prilagodis brod onome sta radis. Svaki brod ce trpeti ostecenja tacno tamo gde ga pogode, i zavisice da li na tom mestu brod ima instaliran neki sistem koji moze da se osteti. Bice jos mnogo, mnogo detalja koji mehaniku kliktanja na ikonice u EVE Online zamenjuju pravom kompleksnom simulacijom letenja u svemiru.

Naravno nekome ce EVE Online i dalje biti real deal zbog ekonomije koja je u rukama igraca i velikih ratova za teritorije, ali u ovom slucaju je za mene real deal ono sto sam cekao jos od Privateer-a.

Poslednja izmena:
Molim te ne prizivaj ga :)

Kada budemo pravili bench klan postavićemo da za doživotnog regruta jer je pljuvao igru pre izlaska :D

DusaN :D

mrgud.jpg

Naravno da ce da daju pristup i brodovima koje nemamo, pa cilj je testiranje borbe a to je nemoguce leteci stalno u istim brodovima. :)
Bilo bi suludo da 50% populacije vozi Auroru, a jedno 2-3% ove top priced ships.

Danas izlazi Hornet variants brosura, a bice i update hangara. Jedva cekam iskreno taj battle modul da izadje, tada ce vec nesto moci da se zakljuci kakva ce igra biti.

Kakvih crnih 50%, pa prosečan pledge je oko 80 dolara. Pre će biti da je 300i prosek nego Aurora ;)

Ja se izvinjavam.

Kome se izvinjavaš i zbog čega? :)

Lepo od njih što će nam omogućiti da probamo brodove u toku testiranja. Taman da vidim kako izgleda voziti te krstarice koje ste neki od vas uzeli :p

Istina.
Auroru su proglasili za hipster brod :D

Pa mrzelo me da razlazem, al ajd evo... Mislim da ne mozes da gledas tako po prosecnom pledgu, jer on pokazuje nesto sasvim deseto.

Mislim da ima mnogo vise ljudi koji imaju samo Auroru od ovih sto imaju samo 300 seriju. Ko nema para na bacanje, uzme najjeftiniji paket, odnosno Auroru... a ovi sto imaju 300 seriju uglavnom imaju i jos par brodova sa strane.
Bar sam ja takav zakljucak izveo listajuci RSI forum, posto ima gomila tema tipa "koje brodove imate".

Al to i nema veze ni sa cim, poenta mog posta je bila da im ne ide u prilog da se testiraju samo brodovi u vlasnistvu, vec da se testiraju sve moguce kombinacije koje ce nastajati u open igri. :)

[edit]
Izbacili su Hornet brosuru i reklamu, deluje nice:

Brosura:

https://robertsspaceindustries.com/media/e89t7l6bef97hr/source/Brochure-Hornet-V8.pdf

Filmitj:

Poslednja izmena:
Znaš šta ja mislim? Da ti što imaju Auroru su drugi, treći, peti nalog ljudi koji već imaju velike brojeve kao i da nema 280000 duša koje su uzele igru. Takođe, veliki broj tih sa jeftinim paketima su giftovi.

Slazem se, veliki broj ljudi ima vise paketa, pa jos gledaju sta ce sa njima. I mnogo je nice sto se sve moze meltovati, pa dzorati za bilo koji paket koji je na raspolaganju.

Ali da su majstori marketinga - jesu! Evo treci put gledam ovaj Hornet video i stvarno je lepo odradjen. Svidja mi se sve sto vidim, od graf. engina do zvukova (onaj robo glas "weapons armed" je odlican!) i muzike.

U sledecih par dana pada nova milka 100%, a i zasluzili su.

ma 300i je keva :p

Mislim da neće dati sve brodove samo da bi ih ljudi testirali već da bi se naložili da ih kupe :)
Zamislite dogfight modul u kome ne možete da zarađujete kredite, svaki brod možete da isprobate a jedini način da kupite brod je keš. Pa mnogi nestrpljivi ima da iskesiraju dolare :) Naročito ako ne budu brodovi dostupni sve vreme.

Ja se samo nadam da ću se uzdržati od kupovine dok se ne izbalansira sve. Ne bih voleo da kupim neki op brod koji kasnije bude nerfovan :)

ma 300i je keva :p

Realno najbolja kupovina ulozeno/dobijeno. Lepo ko covek krenes sa bembarom mesto sa jugom (aurora), pa grindanje odmah uzivancija :)

@Vukodav:

Ma to naravno, navlakusha najgora :D

Nego sto se tice kupovine, bolje uzeti neki osnovni paket ako se ima kesha. Uvek mozes da ga istopis i uzmes nesto drugo (ne znam dodushe do kada tacno ce ovo moci).
Jer ovako dobijes sve bonuse za dostignut goal, a nakupilo ih se vec iskreno. Evo sta ja imam cisto sto sam rano pledgovao:

AMX-1 Repair Bot
Record Breaker Skin
Squadron 42 Mission Disk
Free Hangar Fees on starting Planet
RSI Class II Space Suit with Test Pilot Colors
Digital 42-page Upgrade Handbook
Laser Pistol side arm
Mystery engine modifier
Jane’s Fighting Ships style manual
Fishtank Mark 1 with Midas Fish

Odoše na 24M. Neverovatan skok 22. oktobra posle reklame za Hornet. Što reče Chris predsednika Anvil Aerospace očekuje povišica :)

^ Wow.

Chris Robertsu je bash uspeo dobar comeback.

26 miliona na gomili :)

sledi:

27 miliona - trgovacki brod Banu rase (aliens)
28 miliona - novi starter brod "Mustang"

New Starter Ship – The team at Consolidated Outland has decided to take Roberts Space Industries head on in 2944 by premiering the Mustang personal spacecraft. We will use these additional resources to create another ship company and starter ship for Star Citizen. The new ship will be offered for sale alongside the Aurora, so players have a choice between two options to begin the game!
Using newly-developed construction techniques and ultralight material alloys sometimes considered unsafe, the Mustang pushes power ratios to the limit. The result is a sleek, stylish spacecraft that weighs less than the Aurora and has more options for engines and thrusters… at the expense of some stability, weapons hardpoints and cargo capacity.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno