Šta je novo?

Star Citizen: Squadron 42 (space sim)

Pa pazi, da je lična stranica pa ajde, piši kako hoćeš. Nići će verovatno još 20 ovakvih stranica pa je manje više nebitno. Samo sam konstatovao, čudeći se (ne koristim FB) zašto danas mladi ne koriste maternji jezij.

Zamisli da je sajt igre napisam na nekom tarzanskom engleskom jeziku. Šta misliš koliko bi imao posetioca?

Lakse je kad se naviknes na jednu tastaturu ako pises engleski nju koristis, mani licno ne pada na pamet da se non stop prebacujem na SR i zongliram za rasporedom slova i karaktera.... sto se mene tice mogu da me zovu zeljko bez kvacice :)

Ne porazavajuce je gde ova zemlja ide tu pismo i neka nerazumljiva cirilica samo moze da odmogne .... to se moze videti da smo postali asocijativni i tu odma stupa na delo primitivizam, sovinizam, fasizam, sve u oblandi cirilice :)

i zato je a kontam i jdean dobar deo tezimo suprotnosti

"Star Citizen je igrica"... eww...

Ne porazavajuce je gde ova zemlja ide tu pismo i neka nerazumljiva cirilica samo moze da odmogne .... to se moze videti da smo postali asocijativni i tu odma stupa na delo primitivizam, sovinizam, fasizam, sve u oblandi cirilice :)

i zato je a kontam i jdean dobar deo tezimo suprotnosti

Odosmo u debeo off. :)

Kada sam rekao domaće pismo nisam mislio na ćirilicu, postoji i latinica. ;)

Jeste igrica je, idemo dalje.

Podrzavam ja maternji jezik, ali ga pisem kad koristim papir i olovku. Ne pada mi na pamet da pisem cirilicu u svakodnevnom koriscenju digitalnih medija, narocito jer se veliki deo mog obrazovanja i strucne opredeljenosti bazira na engleskom jeziku.
I Star Citizen jeste igrica, mada je "nadrealno" dobra. ;)

"Star Citizen je igrica"... eww...

Nemoj da si Qzma... dečko je napravio fan sajt na fejsbuku koji teži da privuče mlađe naraštaje (koji posećuju fejsbuk). Igrica je njihov sleng tako da ja tu ne vidim problem. Iskreno, nikada mi to nije smetalo i sam volim da koristim taj izraz u prisustvu onih kojima smeta pa da ih malo nerviram :p

Biće uskoro i kršten fan sajt na srpsko-hrvatskom (ala će rodoljubi da me razapnu zbog korišćenja ove davno zaboravljene složenice).

Poslednja izmena:
Podrzavam ja maternji jezik, ali ga pisem kad koristim papir i olovku. Ne pada mi na pamet da pisem cirilicu u svakodnevnom koriscenju digitalnih medija, narocito jer se veliki deo mog obrazovanja i strucne opredeljenosti bazira na engleskom jeziku.
I Star Citizen jeste igrica, mada je "nadrealno" dobra. ;)

Ma ko je pominjao ćirilicu? :D

Ja se ne sećam kada sam sem potpisa napisao nešto na papiru. :)

G@W: Svi mi govorimo i pišemo manje-više istim jezikom. Ubaci na sajt ono što si ovde pisao i biće super.

Novi paketi, novi brodovi, novi patch, godišnjica, 22 miliona stretch goal (najbrži milion do sada, samo dva, tri dana je trajalo), live event, novi trejler, jednom rečju ova nedelja je bila furiozna!

Avenger paket je 75 USD i uz njega stiže biznis hangar što nije slučaj sa ostalim sub 100 USD paketima a moj se brk opasno naoštrio na taj paket :)

Trejler izgleda malo bangavo jer je skinut sa streama, videćemo kako izgleda kada ga okače direktno na tjub. Mislim da možemo očekivati ovakvu grafiku u dogfighting modulu i što se mene tiče sasvim je odgovarajuća.

Ok, sada vidim da ima Exchange for store credit, nadam se da se misli na pledge store i prave dolare a ne na kredite iz igre :)

Evo nesto i za Aurora fanove:

Ok, sada vidim da ima Exchange for store credit, nadam se da se misli na pledge store i prave dolare a ne na kredite iz igre :)

Kada stisneš dugme pita te da li želiš da razmeniš paket za vrednost u dolarima. Mene samo brine da li će mi ostati pogodnosti koje sam otključao od kada sam uzeo originalni paket ili se brišu? Mislim na nagrade za svaki milion do 20 milion.

Solidan video pregled noviteta, samo što lik izgleda ima slabiji komp pa je grafika na low ili medium:

Nije loš Avenger, izgleda bolje nego što sam mislio:

Još dva broda su u fazi izrade, bombarderi Gladiator i Retailator. Izgleda dobro i jedan i drugi.

Takođe je tu još jedna akcija tj. takmičenje za sve fanove igre koji dizajniraju brodove. Prva nagrade je 30000 dolara. Dovoljna je samo detaljna skica, nije potrebno imati gotov model. Ko pobedi radiće zajedno sa dizajnerima RSI na novom brodu. Ali ja neću učestvovati jer pored ovih ljudi nemam šansi:

testship33_1_by_ephalanx-d69trm4.jpg

gavel_variants_2_by_ephalanx-d6iwthq.jpg

Kada stisneš dugme pita te da li želiš da razmeniš paket za vrednost u dolarima. Mene samo brine da li će mi ostati pogodnosti koje sam otključao od kada sam uzeo originalni paket ili se brišu? Mislim na nagrade za svaki milion do 20 milion.

pročitah na forumu da se te nagrade ne brišu jer su vezane za nalog a ne za paket, i zaista kada se otvori ma hangar izdvojen je paket od nagrada
doduše ja samo imam jednu, akvarijum i ribicu :)

lep je avenger ali mi se čini da je i325 jači :)

Poslednja izmena:
Lik realno razbija, pogledao sam mu onaj PDF portfolio. Ne bi me cudilo da ga Chris zaposli.

Al' prave pare ko blesavi, vec su na 22.5m a 22m dostignuto pre dva dana.

^ Ako im i dalje kesh tako pada, mogli bi od igren napraviti game generacije!

glupi WarGaming 20 milki bude u plusu mesečno, na glupim tenkićima :D

Ali oni imaju gotovu igru već godinama za koju je čulo pola planete. RSI će isto tako za jedno dve, tri godine da mlati pare.

Nisu tenkići glupi, ali je bruka što nisu do sada napravili ovo što hoće CR od Star Citizena da napravi. Sa tolikim prihodima, umesto što prave pijanke sa hiljadu kurava bolje da su utrošili u novi endžin koji će pokreće simulaciju tenkića, brodova, vojnika, aviona, svega u jednom. A ne svaka igra posebna priča.

Možda se boje da bi publika negativno reagovala tj. da bi im takva igra bila suviše složena?

Poslednja izmena:
pa vec imamo te simulacija ww2 ili modernog ratovanja
i lepo su rekli da prave arkadu, ne simulaciju... i kakve sad veze wot i wg imaju sa sc?
recimo, isto tako i za ovo moze da se kaze da je prosta igrica u odnosu na eve online...

od kada su bre ljudi postali toliki hipsteri i elitisti, sve ostalo su crtani filmovi igrice arkade, kako vec, ali ono sto oni igraju, ili planiraju u ovom slucaju, je the real deal
:)

@DusaN

Delujes mi kao neki lik koji ima trafiku u selu(EVE), a cuo si da treba uskoro da se otvori megamarket (SC) :D

Poslednja izmena:
Pomenuo sam WoT samo zbog para i da ukažem na to da 20 miliona nije tako veliki iznos.
Jeste veliki uspeh sakupiti taj novac onako kako ga je RSI sakupio doduše.

Svako drugo poređenje je besmisleno.
Naravno da je WoT namerno jednostavan, to je sasvim legitiman i, pokazalo se, opravdan cilj.

Ne znam Dušane, da li opet treba da ti objašnjavam šta je ukus i da on ne može da bude ispravan ili neispravan...

za ukuse se slazem

ali ovo je totalno besmisleno poredjenje sto rece i sam gore
:)

Meni je samo žao što ovakva igra nije izašla ranije, a ne sad kad sam polako izgubio volju za video igricama.
Nisam siguran ni dal da je kupim ili ne, a ljubitelj sam žanra i sve mi je po volji što su prikazali :(

ponosni sam vlasnik Aurore MR. Da li iko ima predstavu kako ce se PVE deo igre u mmo desavati. Da li ce biti fazon cooporative npr. ja radim neku misiu pa zovem Peru da mi pomogne ili ce i on imati istu misiju pa zjedno radimo istu..Nije mi bas najasnije a, ni mojim prijateljima koji bi se lagano prikljucili igri. Igram space s. jos od ELITE pa nadalje:)) Nadam se da ce neko da napravi nas forum vezan za Star Citizen

Ali oni imaju gotovu igru već godinama za koju je čulo pola planete. RSI će isto tako za jedno dve, tri godine da mlati pare.

Nisu tenkići glupi, ali je bruka što nisu do sada napravili ovo što hoće CR od Star Citizena da napravi. Sa tolikim prihodima, umesto što prave pijanke sa hiljadu kurava bolje da su utrošili u novi endžin koji će pokreće simulaciju tenkića, brodova, vojnika, aviona, svega u jednom. A ne svaka igra posebna priča.

Možda se boje da bi publika negativno reagovala tj. da bi im takva igra bila suviše složena?
E ovo, vis covek ne igra a odma ubo sustinu. Stoka mafijaska bre sve u belo spucala a ovamo retardirani engin i 386 server...

Nazad
Vrh Dno